کد خبر: ۳۸۳۲۰
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۶

حباب سکه ۲ برابر شد

با توجه به افزایش قیمت اونس جهانی و تحولات خاورمیانه، قیمت طلا و ارز در بازار داخلی با افزایش محسوس همراه شده است. طبق اعلام فعالان بازار طلا و جواهر، حباب سکه نسبت به قبل از عید تقریباً ۲ برابر شده است.
حباب سکه ۲ برابر شد

مخاطب ۲۴- «محمد کشتی‌آرای» درباره وضعیت قیمت‌ها در بازار طلا و سکه اظهار داشت: امروز قیمت جهانی طلا با افزایش همراه شد و به ۲۲۷۰ دلار رسید. با افزایش قیمت اونس و قیمت ارز در بازار داخلی که عمدتاً ناشی از خبر‌های سیاسی و تحولات خاورمیانه است، شاهد افزایش شدید تقاضا در بازار هستیم که مهمترین عامل رشد قیمت طلا و سکه در یکی دو روز اخیر به حساب می‌آید.
وی با بیان اینکه حباب سکه نسبت به قبل از عید تقریباً ۲ برابر افزایش داشته است، گفت: حباب سکه قبل عید ۵.۵ میلیون تومان بود که امروز به ۹.۲ میلیون تومان رسیده است.

او با تأکید بر اینکه تقاضا به دلیل هیجانات بازار خیلی بالا رفته است، تصریح کرد: هیجان بازار باعث افزایش فاصله خرید و فروش می‌شود. سکه در بازار هست، ولی فروشنده کمتر از خریدار است.

این فعال بازار طلا و جواهر با تأکید بر اینکه با افزایش تقاضا حباب سکه در حال افزایش است، افزود: شاید در روز‌های آینده باز هم بازار دستخوش نوسانات شود، ولی همه چیز به تحولات اونس و قیمت ارز بستگی دارد.

کشتی‌آرای ضمن اشاره به اینکه قیمت طلا حباب ندارد و واقعی است، گفت: هم اکنون قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار در محدوده ۳.۵ میلیون تومان است. در معاملات امروز، تمام قطعات سکه به رکورد جدیدی رسیدند. در آخرین معاملات، سکه طرح جدید رکورد زد و به ۴۰ میلیون تومان رسید؛ سکه طرح قدیم هم ۴۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان شد. قیمت نیم‌سکه بهار آزادی ۲۶ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان، ربع سکه بهار آزادی ۱۶ میلیون تومان و سکه یک‌گرمی ۷ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان تعیین شده است و به فروش می‌رسد.

برچسب ها: سکه و طلا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دلایل افزایش قیمت طلا، دلایل و پیش بینی‌ها دلایل افزایش قیمت طلا، دلایل و پیش بینی‌ها
افزایش قیمت طلا و نوسان قیمت طلا در هفته‌های اخیر نگرانی‌ها را تشدید نموده است، اتحادیه طلا و جواهر منشا این وضعیت را تغییرات و عوامل جهانی میداند.
استعفا صدیقی تایید شد استعفا صدیقی تایید شد
در پی نامه استعفا کاظم صدیقی خطاب به رهبر معظم انقلاب برای معاف شدن از اقامه نماز جمعه تهران، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با درخواست وی موافقت کردند.
سهم کارمندان اپل از درآمد آن سهم کارمندان اپل از درآمد آن
پشت‌پرده‌ی درآمد اپل، یکی از سودآورترین شرکت‌های جهان چه می‌گذرد؟ حقوقی که به کارمندانش می‌پردازد، شما را شگفت‌زده می‌کند.
ساعی: توهین مبینا نعمت‌زاده به پیرهادی دروغ است ساعی: توهین مبینا نعمت‌زاده به پیرهادی دروغ است
هادی ساعی، رئیس فدراسیون تکواندو گفت: اتفاقات اخیر برای مبینا نعمت زاده در یکی از سالن‌های تمرین خوشایند نبود، اما نباید از دلایل بروزش نیز غافل شد.
قالیباف: ایران امنیت خود را از هیچ کسی گدایی نمی‌کند قالیباف: ایران امنیت خود را از هیچ کسی گدایی نمی‌کند
محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس: ایران امنیت خود را از هیچ کسی گدایی نمی‌کند تا خطای محاسباتی دشمنان ایران اصلاح شود و بدانند تنها راهی که دارند این است که حقوق قانونی ما را بپذیرند.
قاتل الهه حسین نژاد در میدان قائم اسلامشهر اعدام می‌شود قاتل الهه حسین نژاد در میدان قائم اسلامشهر اعدام می‌شود
جزئیات حکم پرونده قتل الهه حسین نژاد،وکیل خانواده «الهه حسین نژاد» به شرق خبر داد: «شعبه اول دادگاه کیفری یک استان تهران پس از رسیدگی کامل، با احراز بزهکاری متهم، حکم قصاص نفس در ملأ عام را صادر کرده است. محل اجرای حکم بر اساس رأی دادگاه، میدان قائم شهرستان اسلامشهر تعیین شده است
عروسی ۵۰۰۰ نفره وحید امیری با حضور بیرانوند عروسی ۵۰۰۰ نفره وحید امیری با حضور بیرانوند
وحید امیری: جشن عروسی من ۵۰۰۰ نفر مهمون اومد، پدرخانومم به بیرانوند گفت تو از عروسی برو بیرون
برگزیده
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو
۶۵ نماینده مجلس شورای اسلامی طرح استیضاح عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو را امضا کرده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر