کد خبر: ۳۸۲۴۱
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۱

پایان بورس امروز ۱۴ فروردین ۱۴۰۳

نماگر‌های بورس امروز پس از افزایش ارتفاع در روز‌های معاملاتی ابتدایی سال ۱۴۰۳، متوقف و سپس نزولی شدند. به طوری که هر دو نماگر اصلی بازار در پایان بورس امروز افت کردند. این نزول در شاخص هم‌وزن شدیدتر بود.
پایان بورس امروز ۱۴ فروردین ۱۴۰۳

مخاطب ۲۴- بورس- معاملات میدان فردوسی خبر از افزایش روز‌افزون قیمت دلار آمریکا می‌دهد و این موضوع سبب شد تا اهالی بازار سهام نیز به فکر سرمایه‌گذاری در این بازار بیفتند. به طوری که در پایان بورس امروز بیشتر از ۵۰۰ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار سهام خارج شد. هرچند این موضوع در بلندمدت موتور محرک بورس به حساب می‌آید، اما در کوتاه‌مدت و جو هیجانی، تمایل به خرید دلار بیشتر است.

بیشتر بخوانید

روز گذشته همچنین کنسولگری ایران در دمشق مورد حمله تروریستی رژیم صهیونیستی واقع شد؛ این موضوع نااطمینانی سیاسی را در معاملات امروز بازار سهام به همراه داشت. باید توجه داشت که بازار سهام در کوتاه‌مدت با اخبار سیاسی و قیمت دلار درگیر است و تا زمان کاهش ریسک‌های سیاسی این موضوع ادامه دارد.

بورس امروز در یک نگاه

معاملات بورس امروز به نحوی رقم خورد که شاخص کل در جهت کندل روز معاملاتی گذشته خود رفتار کرد. به طوری که در پایان بورس امروز، شاخص کل با کاهش ۱۵ هزار و ۷۲۶ واحدی که معادل ۰.۷ درصد این شاخص است روبه‌رو شد. بر این اساس شاخص کل در پایان معاملات امروز در سطح دو میلیون و ۲۴۵ هزار واحدی ایستاد.

در طرف دیگر، اما قیمت معاملات سهم‌های کوچک بازار سهام نزول بیشتری را به خود دیدند؛ به طوری که شاخص هم‌وزن بازار در پایان بورس امروز ۱۰ هزار و ۳۸۱ واحد که معادل ۱.۳۵ درصد این شاخص است کاهش ارتفاع داد و به سطح ۷۵۹ هزار و ۸۲۷ واحدی رسید.

گفتنی است تابلو بورس اوراق بهادار تهران در روز جاری، حجم معاملات را ۱۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون برگه سهم و ارزش معاملات خرد (سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی) را چهار هزار و ۱۷۶ میلیارد تومان نشان می‌دهد.

ورود و خروج پول حقیقی
مانند روند روز معاملاتی گذشته ورود و خروج پول حقیقی، این عدد در روز جاری منفی بود. به طوری که در پایان بورس امروز حدود ۵۵۳ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار سهام خارج شده است. موضوع دیگری که باید به آن اشاره کرد، اینکه تا لحظه تنظیم این گزارش حدود ۶۷۴ میلیارد تومان پول حقیقی از صندوق‌های درآمد ثابت خارج شده است.

بیشترین ارزش معاملات خرد

در جریان معاملات امروز سه سهم ذوب، فزر و خودرو بیشترین ارزش معاملات و سهم‌های ذوب، شستا و خودرو به ترتیب بیشترین حجم معاملات را ثبت کرده‌اند. همچنین سهم فارس نیز بیشترین ارزش بازار را در اختیار خود گرفت.

ولکار با افزایش هفت درصدی بیشترین بازدهی روز را از آن خود کرد. در مقابل، لابسا نیز با افت ۶.۹۹ درصدی در جریان بازار امروز بدترین عملکرد را ثبت کرد.

ورود پول هوشمند

بیشترین خالص خرید حقیقی نیز به سهم‌های فزر، سرچشمه و نوری تعلق گرفت. همچنین در جریان معاملات امروز سهم‌های سرچشمه، سپیدار و واعتبار ورود پول هوشمند داشتند. در سوی دیگر، فیلتر‌های بورسی نشان می‌دهند که پول هوشمند از نماد‌های کرومیت، وبانک و وساپا خارج شده است.

لازم به ذکر است بیشترین سرانه خرید حقیقی در سهم‌های کهرام، گنگین و وارس رقم خورد. همچنین جم در جریان معاملات امروز بیشترین فشار تقاضا را ثبت کرد. در مقابل، بیشترین فشار عرضه نیز در نماد کیا بود.

 

برچسب ها: بورس
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
برگزیده
میوه و تره بار کالابرگی میشود! میوه و تره بار کالابرگی میشود!
وزیر کار، رفاه و امور اجتماعی از اضافه شدن اقلام میوه و تره‌بار به کالابرگ از ۱۵ اسفند سال جاری خبر داد
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.