کد خبر: ۳۸۲۴۰
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۷

عامل قرآن سوزی‌های اخیر در نروژ کشته شد

جسد سلوان مومیکا، هتاک قرآن‌ستیز توسط پلیس نروژ در محل آپارتمانش کشف شده است.
عامل قرآن سوزی‌های اخیر در نروژ کشته شد

مخاطب ۲۴- جسد سلوان مومیکا، هتاک قرآن‌ستیز توسط پلیس نروژ در محل آپارتمانش کشف شده است.

سلوان صباح متی مومیکا پناهجوی عراقی بود که مدتی پیش به علت اقدام به سوزاندن قرآن در کانون توجه قرار گرفت. منابع خبری اعلام کردند جسد او در خانه‌اش در نروژ پیدا شده و پلیس تحقیقات درباره مرگ او را آغاز کرده است.

بر اساس برخی گزارش‌های غیر رسمی جسد او به همراه یک نامه کشف شده که در آن آمده است: پیام خدا این است که کسانی که کتاب من را قبول ندارند رها کنید، اما کسانی را که به من و کتاب من بی‌احترامی می‌کنند زنده بر روی زمین نگذارید.

مومیکا در آخرین پیام خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشته بود: «امروز سوئد را ترک کردم و اکنون در نروژ تحت حمایت مسئولان نروژی هستم. من برای پناهندگی و حمایت بین‌المللی در نروژ درخواست دادم.»

سیلوان مومیکا، مسیحی که سال‌ها در سوئد پناهنده بود، سال گذشته بار‌ها قرآن را سوزاند که این مسئله موجی از خشم را در جهان اسلام برانگیخت.

سوئد در تابستان سال گذشته شاهد حوادث متعددی بود که طی آن در مقابل سفارت‌خانه‌های کشور‌هایی از جمله عراق و ترکیه به قرآن اهانت شد که اعتراضات گسترده‌ای را در جهان اسلام برانگیخت و برخی کشور‌ها به احضار دیپلمات‌های سوئدی اقدام کردند.

این حوادث، دانمارک را بر آن داشت تا قانونی را تصویب کند که سوزاندن قرآن را جرم‌انگاری می‌کند، در حالی که در ژوئیه ۲۰۲۳، مجمع عمومی سازمان ملل متحد به اتفاق آرا پیش‌نویس قطعنامه‌ای را که توسط مراکش ارائه شده بود، تصویب کرد که همه نوع خشونت علیه افراد را به دلیل اعتقادات مذهبی و کتاب‌های مقدس‌شان و اماکن مذهبی مغایر با قوانین بین‌المللی به شمار می‌آورد.

مومیکا؛ یک کلاهبردار نادان و گستاخ

یکی از جامعه‌شناسان سوئدی، درباره سلوان مومیکا گفته بود: مومیکا یک کلاهبردار نادان و گستاخ است. بر خلاف دیگر شبه نظامیان، هیچ سابقه عمل سیاسی یا نظامی خاصی ندارد و هیچ فعالیت اجتماعی هم نداشته و چیزی برای از دست دادن ندارد.

وی ادامه داد: تنها چیزی که او می‌خواهد جلب توجه است؛ او می‌خواهد یک شخصیت مهم باشد. فکر می‌کنم او خودش احساس می‌کند که چیزی را نمایندگی نمی‌کند. او اهل هرج و مرج، فردی مخرب و دارای ویژگی‌های شیادی و فریبکاری است و از گسترش بحران قرآن‌سوزی بهره می‌برد.

اخراج از سوئد

او پس از برگزاری چند برنامه اهانت به قرآن، از سوئد اخراج شد. پس از اقدامات وی، روابط کشور‌های اسلامی با سوئد متشنج شد و خشم مسلمانان جهان از سوئد و سلوان مومیکا برانگیخته شد و پس از آن سوئد تصمیم به اخراج او گرفت.

یک سخنگوی اداره مهاجرت سوئد گفته بود: سازمان مهاجرت تصمیم گرفت که وضعیت و اجازه اقامت مومیکا باطل شود و او به عراق بازگردانده شود.

وی افزود:، اما سوئد نمی‌تواند این حکم را اجرا کند، زیرا این فرد در صورت بازگشت به عراق با خطر شکنجه و رفتار‌های غیرانسانی روبرو خواهد شد و به همین دلیل به او اجازه اقامت محدود تا تاریخ ۱۶ آوریل ۲۰۲۴ داده شده و پس از آن او اخراج خواهد شد.

برچسب ها: آتش زدن قران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری
در مراسمی باشکوه در عشق‌آباد، رهبران جهانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد گرد هم آمدند تا سی‌امین سالگرد بی‌طرفی دائم ترکمنستان را گرامی بدارند.
غافلگیرکننده‌؛ هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2 غافلگیرکننده‌؛  هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2
GPT-5.2 با قابلیت‌های تازه و هوش چندرسانه‌ای وارد میدان شد. در این مقاله با ویژگی‌ها، کاربردها و تأثیرات شگفت‌انگیز نسل جدید چت‌جی‌پی‌تی آشنا شوید.
بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه
«مسعود پزشکیان» روز پنجشنبه در نشست خبری مشترک با قاسم‌ ژومارت توکایف با بیان اینکه ایران در چارچوب سیاست همسایگی اهمیت ویژه‌ای برای منطقه آسیای مرکزی قائل است، قزاقستان را «شریک مهم ایران در منطقه و همسایه مؤثر در حوزه دریای خزر» توصیف کرد
ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید
ونزوئلا توقیف یک نفتکش توسط آمریکا در سواحل خود را محکوم و آن را «دزدی دریایی بین‌المللی» خواند و ایالات متحده را به طراحی یک «برنامه عمدی» برای غارت منابع انرژی این کشور متهم کرد
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر