کد خبر: ۳۸۲۲
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۴

دانش آموزان از بهمن به مدرسه می‌روند

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه چاره‌ای نداریم جز اینکه به آموزش‌های حضوری برگردیم، در پاسخ به اینکه آموزش‌های حضوری از چه زمانی اجرا می‌شود؟ گفت: برنامه آموزش و پرورش این است که در شروع نیمسال دوم تحصیلی، آموزش‌ها را به سمت آموزش‌های حضوری ببرد.
دانش آموزان از بهمن به مدرسه می‌روند

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب 24 به نقل از موج، به گزارش خبرگزاری موج، صادق ستاری‌فرد با بیان اینکه دور بودن دانش‌آموزان از آموزش‌های حضوری تبعاتی در پی داشت اظهار کرد: متاسفانه شاهد افت تحصیلی ۵۰ تا ۶۰ درصدی دانش آموزان هستیم؛ به‌ویژه در مقطع دبستان موضوع اجتماعی پذیری و جمع پذیری دانش آموزان و همچنین تحرک بچه‌ها دچار اشکال شد.

دانش آموزان از بهمن به مدرسه می‌روند
وی افزود: از طرفی متاسفانه در آموزش‌های غیرحضوری چالش‌های جدی داریم و تعداد زیادی از دانش‌آموزان ما امکان دسترسی به آموزش‌های حضوری را ندارند. به علاوه اینکه حضور در فضای مجازی تبعاتی دارد.

 


معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه چاره‌ای نداریم جز اینکه به آموزش‌های حضوری برگردیم، در پاسخ به اینکه آموزش‌های حضوری از چه زمانی اجرا می‌شود؟ گفت: خوشبختانه در تمام مدارس روستایی و شهری کم جمعیت آموزش حضوری برقرار و تمرکز بر آموزش‌های حضوری بوده است. در مناطق شهری نیز آموزش حضوری و مجازی به صورت ترکیبی دنبال می‌شد.

ستاری‌فرد افزود: تمام آزمون‌های نیمسال اول ما در مقطع متوسطه اول و دوم یعنی پایه هفتم تا دوازدهم حضوری برگزار شد. برنامه آموزش و پرورش این است که در شروع نیمسال دوم تحصیلی، آموزش‌ها را به سمت آموزش‌های حضوری ببریم. تلاش ما این است که با ساماندهی سرویس مدارس، تکمیل واکسیناسیون و مدیریت تراکم کلاسی در کلان‌شهرها به ویژه شهر تهران بتوانیم میزبان دانش آموزان در کلاس‌های درس باشیم.

وی با بیان اینکه آموزش‌وپرورش به دنبال افزایش جذابیت فعالیت‌ها و برنامه‌های آموزشی در مدارس و تسهیل بازگشت پذیری به مدارس است ادامه داد: آموزش و پرورش این آمادگی را دارد که با رعایت پروتکل‌ها و با توجه به مصوبه ستادملی مقابله با کرونا که ۲۶ دی‌ماه ابلاغ شد و بر مبنای آن آموزش‌ها حتما باید حضوری باشد این آمادگی را داریم که میزبان دانش‌آموزان در مناطق مختلف کشور باشیم.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش درباره وظایف مدارس برای رعایت شیوه‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی گفت: مطابق آنچه که ستاد ملی تصویب و ابلاغ کرده، اصل بر حضوری شدن کلاس‌هاست. همه کادر آموزشی از معلمان و مدیران در مدارس حضور دارند. از طرفی تاکید شده است که هم رعایت فاصله اجتماعی مدنظر باشد و هم دانش‌آموزان از ماسک استفاده کنند و تهویه کلاسی به شکل خوبی انجام شود. چالش امروز ما ساماندهی سرویس مدارس است که در تلاشیم تسهیل ورود دانش‌آموزان به مدارس را برنامه‌ریزی کنیم.

ستاری‌فرد درباره روند انجام واکسیناسیون گفت: 92.5 درصد دانش‌آموزان ما در سنین ۱۲تا ۱۸ سال دز اول و ۷۵ درصد دز دوم را دریافت کرده‌اند. معلمان و فرهنگیان نیز ۹۲ درصد دز اول و ۸۶ درصد دز دوم را دریافت کرده‌اند. تلاش می‌کنیم با همکاری وزارت بهداشت به سمت تکمیل واکسیناسیون برویم و پروتکل‌هایی که باید رعایت شود را پیگیری کنیم.

وی در گفت‌وگو با شبکه خبر با تاکید بر اینکه در تلاشیم در مناطقی که سردسیر هستند تهویه را کنترل کنیم بیان کرد: لازم است از همکاری استانداران تشکر کنم. استانداری همدان همکاری خوبی با ما داشته و استانداری تهران نیز تقبل کرده تا بخشی از تهویه مدارس را تامین و پشتیبانی مالی کند. درخواست می‌کنیم استانداران دیگر هم به ما کمک کنند. تمام کادر مدارس آمادگی میزبانی ۱۰۰ درصدی دانش‌آموزان را دارند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قمری خاوری در خراسان شمالی دیده شد قمری خاوری در خراسان شمالی دیده شد
گونه نادر «قمری خاوری» برای دومین بار پس از ۹ سال در استان خراسان شمالی مشاهده و به‌صورت رسمی ثبت شد.
سردار رادان:سال ۱۴۰۴ سال بی قراری و ترس اراذل و اوباش سردار رادان:سال ۱۴۰۴ سال بی قراری و ترس اراذل و اوباش
فرمانده کل انتظامی کشور با تأکید بر تداوم این روند افزود: ان‌شاءالله سال ۱۴۰۴ را به‌عنوان سال پایان قدرت‌نمایی اراذل و اوباش اعلام خواهیم کرد؛ به‌گونه‌ای که حتی جرأت فکر کردن به رفتار‌های شرارت‌آمیز و لات‌بازی را هم نداشته باشند.
نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار
انتشار برای نخستین‌بار؛ تصاویر منتشرنشده از لحظه پیداشدن بالگرد سانحه‌دیده شهید رئیسی و شهدای خدمت
چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی
دارو‌های تقلبی، مکمل‌های ورزشی غیرمجاز و محصولات بهداشتی بی‌نام و نشان، سلامت مردم را تهدید می‌کنند.
بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی
منصوری در پاسخ به دلایلی شهادت مرحوم رئیسی گفت: شواهدی دال براینکه ترور یا خرابکاری باشد یافت نشده و اطلاع بیشتری از این موضوع نداریم.
اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند! اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند!
تصمیم برای افزایش ۷۵ درصدی قیمت اینترنت بدون بهبود ملموس در کیفیت، نشانگر بحرانی عمیق‌تر در سیاست‌گذاری ارتباطی ایران است.
اولین کشور دارای بزرگترین ناوگان پهپاد در سال ۲۰۲۵ کدام کشور بود؟ اولین کشور دارای بزرگترین ناوگان پهپاد در سال ۲۰۲۵ کدام کشور بود؟
ارتش‌های جهان با درک اهمیت تسلط هوایی و کنترل میدان نبرد، سرمایه‌گذاری گسترده‌ای در توسعه ناوگان پهپادی خود انجام داده‌اند. تا سال ۲۰۲۵، بسیاری از کشور‌ها به سرعت در حال خرید یا ساخت پهپاد‌هایی برای مأموریت‌های متنوع، از پهپاد‌های کوچک نظارتی گرفته تا سامانه‌های با برد بلند و ارتفاع بالا بوده‌اند.
برگزیده
قمری خاوری در خراسان شمالی دیده شد قمری خاوری در خراسان شمالی دیده شد
گونه نادر «قمری خاوری» برای دومین بار پس از ۹ سال در استان خراسان شمالی مشاهده و به‌صورت رسمی ثبت شد.
سردار رادان:سال ۱۴۰۴ سال بی قراری و ترس اراذل و اوباش سردار رادان:سال ۱۴۰۴ سال بی قراری و ترس اراذل و اوباش
فرمانده کل انتظامی کشور با تأکید بر تداوم این روند افزود: ان‌شاءالله سال ۱۴۰۴ را به‌عنوان سال پایان قدرت‌نمایی اراذل و اوباش اعلام خواهیم کرد؛ به‌گونه‌ای که حتی جرأت فکر کردن به رفتار‌های شرارت‌آمیز و لات‌بازی را هم نداشته باشند.
نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار
انتشار برای نخستین‌بار؛ تصاویر منتشرنشده از لحظه پیداشدن بالگرد سانحه‌دیده شهید رئیسی و شهدای خدمت
صفحه خبر بالای تصاویر