کد خبر: ۳۸۲۲
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۴

دانش آموزان از بهمن به مدرسه می‌روند

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه چاره‌ای نداریم جز اینکه به آموزش‌های حضوری برگردیم، در پاسخ به اینکه آموزش‌های حضوری از چه زمانی اجرا می‌شود؟ گفت: برنامه آموزش و پرورش این است که در شروع نیمسال دوم تحصیلی، آموزش‌ها را به سمت آموزش‌های حضوری ببرد.
دانش آموزان از بهمن به مدرسه می‌روند

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب 24 به نقل از موج، به گزارش خبرگزاری موج، صادق ستاری‌فرد با بیان اینکه دور بودن دانش‌آموزان از آموزش‌های حضوری تبعاتی در پی داشت اظهار کرد: متاسفانه شاهد افت تحصیلی ۵۰ تا ۶۰ درصدی دانش آموزان هستیم؛ به‌ویژه در مقطع دبستان موضوع اجتماعی پذیری و جمع پذیری دانش آموزان و همچنین تحرک بچه‌ها دچار اشکال شد.

دانش آموزان از بهمن به مدرسه می‌روند
وی افزود: از طرفی متاسفانه در آموزش‌های غیرحضوری چالش‌های جدی داریم و تعداد زیادی از دانش‌آموزان ما امکان دسترسی به آموزش‌های حضوری را ندارند. به علاوه اینکه حضور در فضای مجازی تبعاتی دارد.

 


معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه چاره‌ای نداریم جز اینکه به آموزش‌های حضوری برگردیم، در پاسخ به اینکه آموزش‌های حضوری از چه زمانی اجرا می‌شود؟ گفت: خوشبختانه در تمام مدارس روستایی و شهری کم جمعیت آموزش حضوری برقرار و تمرکز بر آموزش‌های حضوری بوده است. در مناطق شهری نیز آموزش حضوری و مجازی به صورت ترکیبی دنبال می‌شد.

ستاری‌فرد افزود: تمام آزمون‌های نیمسال اول ما در مقطع متوسطه اول و دوم یعنی پایه هفتم تا دوازدهم حضوری برگزار شد. برنامه آموزش و پرورش این است که در شروع نیمسال دوم تحصیلی، آموزش‌ها را به سمت آموزش‌های حضوری ببریم. تلاش ما این است که با ساماندهی سرویس مدارس، تکمیل واکسیناسیون و مدیریت تراکم کلاسی در کلان‌شهرها به ویژه شهر تهران بتوانیم میزبان دانش آموزان در کلاس‌های درس باشیم.

وی با بیان اینکه آموزش‌وپرورش به دنبال افزایش جذابیت فعالیت‌ها و برنامه‌های آموزشی در مدارس و تسهیل بازگشت پذیری به مدارس است ادامه داد: آموزش و پرورش این آمادگی را دارد که با رعایت پروتکل‌ها و با توجه به مصوبه ستادملی مقابله با کرونا که ۲۶ دی‌ماه ابلاغ شد و بر مبنای آن آموزش‌ها حتما باید حضوری باشد این آمادگی را داریم که میزبان دانش‌آموزان در مناطق مختلف کشور باشیم.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش درباره وظایف مدارس برای رعایت شیوه‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی گفت: مطابق آنچه که ستاد ملی تصویب و ابلاغ کرده، اصل بر حضوری شدن کلاس‌هاست. همه کادر آموزشی از معلمان و مدیران در مدارس حضور دارند. از طرفی تاکید شده است که هم رعایت فاصله اجتماعی مدنظر باشد و هم دانش‌آموزان از ماسک استفاده کنند و تهویه کلاسی به شکل خوبی انجام شود. چالش امروز ما ساماندهی سرویس مدارس است که در تلاشیم تسهیل ورود دانش‌آموزان به مدارس را برنامه‌ریزی کنیم.

ستاری‌فرد درباره روند انجام واکسیناسیون گفت: 92.5 درصد دانش‌آموزان ما در سنین ۱۲تا ۱۸ سال دز اول و ۷۵ درصد دز دوم را دریافت کرده‌اند. معلمان و فرهنگیان نیز ۹۲ درصد دز اول و ۸۶ درصد دز دوم را دریافت کرده‌اند. تلاش می‌کنیم با همکاری وزارت بهداشت به سمت تکمیل واکسیناسیون برویم و پروتکل‌هایی که باید رعایت شود را پیگیری کنیم.

وی در گفت‌وگو با شبکه خبر با تاکید بر اینکه در تلاشیم در مناطقی که سردسیر هستند تهویه را کنترل کنیم بیان کرد: لازم است از همکاری استانداران تشکر کنم. استانداری همدان همکاری خوبی با ما داشته و استانداری تهران نیز تقبل کرده تا بخشی از تهویه مدارس را تامین و پشتیبانی مالی کند. درخواست می‌کنیم استانداران دیگر هم به ما کمک کنند. تمام کادر مدارس آمادگی میزبانی ۱۰۰ درصدی دانش‌آموزان را دارند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر