کد خبر: ۳۸۱۶۶
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۲

واکنش وزیر دارایی اردوغان به نتایج غیرمنتظره انتخابات

مهمت شیمشک، وزیر دارایی ترکیه امروز دوشنبه اعلام کرد که این کشور درصدد برنامه‌ریزی برای بهبود کنترل بر مخارج عمومی دولت و کاهش تورم به کمتر از ۱۰ درصد است.
واکنش وزیر دارایی اردوغان به نتایج غیرمنتظره انتخابات

مخاطب ۲۴- مردم ترکیه روز گذشته برای انتخاب شهرداران ۸۱ شهر به پای صندوق‌های رای رفتند، اما برای اولین بار در ۲۰ سال گذشته حزب حاکم عدالت و توسعه از اپوزیسیون شکست خورد و کنترل شهر‌های بزرگ از جمله استانبول، آنکارا و ازمیر یا در دست حزب جمهوری‌خواه خلق باقی ماند یا در اختیار این حزب قرار گرفت.

شیمشک در اولین پیام خود در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) پس از انتخابات روز یکشنبه، نوشت: امیدوارم که نتیجه انتخابات محلی به نفع مردم و کشورمان باشد. ما به تحکیم و اجرای برنامه میان مدت - که در سپتامبر ۲۰۲۳ اعلام کردیم - ادامه خواهیم داد.

وی افزود: علاوه بر حفظ سیاست‌های مالی، وام‌دهی و سودآوری قوی، به دنبال صرفه‌جویی از طریق کنترل بهتر مخارج دولتی جهت تک رقمی کردن نرخ تورم هستیم و این مهم‌ترین هدف برایمان محسوب می‌شود.

شیمشک در ادامه عنوان کرد که مقامات ترکیه با ایجاد اصلاحات در ساختار‌ها از طریق جداول زمانی برنامه میان مدت، به دنبال تغییرات اقتصادی و افزایش ظرفیت تولید و رقابت هستند.

این مقام ارشد ترکیه در ادامه نوشت: بنابراین رونقی مداوم - که پس از رسیدن به پیشرفتی پایدار حاصل می‌شود - میراث تمام بخش‌های جامعه خواهد بود.

برچسب ها: ترکیه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ترامپ از عصاره جنگ در خاورمیانه عطر ساخت! ترامپ از عصاره جنگ در خاورمیانه عطر ساخت!
این عطر که قرار است هم برای آقایان و هم برای بانوان باشد، به قیمت ۲۴۹ دلار برای هر بطری به فروش می‌رسد. ترامپ در شبکه اجتماعی خود به نام «تروث سوشال» نوشت: «این عطر مخصوص برنده‌هاست. حتماً برای خودتان و عزیزانتان بخرید و به برنده ماندن ادامه دهید!»
عراقچی در خصوص میزان خسارت وارد شده به فردو چه گفت؟ عراقچی در خصوص میزان خسارت وارد شده به فردو چه گفت؟
وزیر امور خارجه ایران با بیان این‌که هیچ‌کس اطلاع دقیقی ندارد که در حال حاضر چه اتفاقی در «فردو» افتاده است، گفت: تا آنجایی‌که من می‌دانم، میزان آسیب‌ها خیلی زیاد و خیلی جدی بوده است. با این‌حال سازمان انرژی اتمی ایران در حال بررسی و ارزیابی وضعیت است و نتیجه کار به دولت اعلام خواهد شد.
اسماعیل کارتال هم از پرسپولیس جدا شد و رفت! اسماعیل کارتال هم از پرسپولیس جدا شد و رفت!
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از توافق کامل برای جدایی اسماعیل کارتال، سرمربی ترکیه‌ای خبر داد.
ادعای جدید آلمان علیه ایران ادعای جدید آلمان علیه ایران
دادستانی آلمان مدعی شد که یک تبعه دانمارکی را به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی ایران در برلین بازداشت کرده است.
نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریه‌های غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مجدد ایران برای مذاکرات گفت: وزارت خارجه درباره مذاکره اعلام کرده که تاریخی برای این موضوع اعلام نشده است و احتمال دارد که نزدیک هم نباشد و تصمیم‌گیری برای این امر انجام نگرفته است.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
برگزیده
عراقچی در خصوص میزان خسارت وارد شده به فردو چه گفت؟ عراقچی در خصوص میزان خسارت وارد شده به فردو چه گفت؟
وزیر امور خارجه ایران با بیان این‌که هیچ‌کس اطلاع دقیقی ندارد که در حال حاضر چه اتفاقی در «فردو» افتاده است، گفت: تا آنجایی‌که من می‌دانم، میزان آسیب‌ها خیلی زیاد و خیلی جدی بوده است. با این‌حال سازمان انرژی اتمی ایران در حال بررسی و ارزیابی وضعیت است و نتیجه کار به دولت اعلام خواهد شد.
دانشمندان محترم منزل اقوام امن نیست دانشمندان محترم منزل اقوام امن نیست
دانشمندان و شخصیت‌هایی که احتمال ترور آنها هست، منزل پدری و اقربا و دوستانی که در لیست تماس‌های شخصی وی بوده‌اند به هیچ وجه امن نیست.
صفحه خبر بالای تصاویر