کد خبر: ۳۸۱۵۳
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۹

جشن پوریم چیست؟

جشن پوریم یا همان جشن ایرانی‌کشی یهودیان چیست و چه ارتباطی با سیزده بدر دارد؟
جشن پوریم چیست؟

مخاطب ۲۴- جشن پوریم چیست؟ جشن پوریم با روز ۱۳ فروردین چه ارتباطی دارد؟ جشن پوریم همان جشن کشتار گسترده ایرانیان به دست یهود است؟ پوریم امروز از چه حکایت دارد؟
۱-جشن پوریم یا جشن کشتار ایرانیان ضمن حمله به خانه و غارت اموالشان با رقم و عدد شگفت‌انگیز است، به تعبیری طی دو یا سه روز ۷۷ هزار یا ۸۰ هزار ایرانی به اعتراف در کتاب عهد عتیق اِستر و به تعبیر دیگری ۵۰۰ هزار ایرانی از ۱۲۷ استان کشته می‌شوند.
بر اساس آنچه از تاریخ آن روز‌ها برداشت می‌شود جمعیت ایران در برهه وقوع این کشتار ۸۰۰ هزار نفر برآورده شده و چنانچه ۵۰۰ هزار ایرانی قتل عام شده باشند یعنی بیش از نیمی از جمعیت ایران.
۲-جشن پوریم در بحبوحه ماه آدار به تاریخ عبری برگزار می‌شود و معادل آن اسفند و فروردین خورشیدی است، از سوی دیگر برخی متون تاریخی سیزده بدر ایرانی را روز کشتار جمعی ایرانیان می‌دانند و نحسی روز ۱۳ نیز از این واقعه نشات می‌گیرد.
و، اما ارتباط آن با روز طبیعت گریز مردم بی‌گناه ایران از کشتار وحشیانه یهودیان صهیونیست به دشت و صحراست، گویی مردم برای نجات جان خود از خانه و کاشانه سر به دشت و دَمن می‌گذارند.
۳-در جشن پوریم آدابی، چون روزه‌داری، صرف غذای مخصوص جشن، نوشیدن شراب، اعطای هدیه و پایکوبی اجرا می‌شود به گونه‌ای که یهودی صهیونیست سرمست از کشتار ایرانیان، تا مرز جنون شراب می‌نوشد و بدمستی یکی از سنت‌های مرسوم در این عید است.


۴- روایات تاریخی به کرات عید پوریم را از ابعاد مختلف مورد بررسی قرار داده است و بعضا جشن یهودیان صهیونیست که امروز با رویکرد سیاسی و هدف غلبه بر ایران نیز برگزار می‌شود را پس از دسیسه «مُردخای» پیشوای دینی یهودیان مقیم در همدان و ایران و عمو یا پسرعموی «اِستر» که ملکه ایران در بزنگاه حکومت خشایارشاه هخامنشی است، می‌دانند.
دسیسه‌ای که پی نفوذ به دربار ایران و کشتن «هامان» وزیر ضد یهود و ۱۰ پسرش انجام می‌پذیرد و صد البته خدعه اِستر ملکه ایرانی که یهود بودنش را فاش نکرده بود.
پس از کشتار «هامان» وزیر ضد یهود دربار ایران، به اعتراف کتاب اِستر که بعد‌ها نوشته و کتاب مقدس یهودیان قلمداد می‌شود، قوم یهود به خانه و کاشانه ایرانیان حمله می‌کنند و کشتار خیل عظیمی از ایرانیان به وقوع می‌پیوندد و جشن پوریم جوانه می‌زد.
۵-برخی دیگر از متون تاریخی کشتار ۸۰ هزار تا ۵۰۰ هزار ایرانی را افسانه قلمداد می‌کنند به گونه‌ای که این مهم سندیت تاریخی ندارد و به دنبال یک آرزو وارد متون تاریخی شده به ویژه که کتاب اِستر به کرات دستخوش تغییرات قرار گرفته است.
این نظریه کشته شدن وزیر ایرانی «هامان» که به دسیسه زن یهود و نفوذ به دربار ایران انجام می‌گیرد را تایید می‌کند، کشتاری که افزون بر وزیر به ۱۰ فرزند او نیز می‌رسد و این خود نمونه‌ای از فاحشه‌گری حلال یهود صهیونیست به شمار می‌رود و غلبه بر ایران برای قوم یهود محسوب می‌شود.
اما کشتار جمعیت بی‌شماری از ایرانیان را افسانه می‌داند، افسانه‌ای که امروز با قوت هرچه تمام‌تر بال و پر گرفته و جشنی با پایکوبی و بدمستی در سراسر جهان توسط یهودیان برگزار می‌شود.
۶- و، اما پندار و وهم و گمان این باور از هر سو نشان از قساوت و پلیدی یهود صهیونیست دارد، اگر کشتار جمعیتی بالغ بر نیمی از ایرانیان یک روایت با سندیت تاریخی باشد و هنوز پس از قرین ۲ هزار و ۵۰۰ سال، روز وقوع این کشتار جمعی با غلظت و شدت و حدت بیشتری جشن گرفته شود که خود گویای اوج دشمنی یهودیان صهیونیست با ایرانیان است؛ و چنانچه پس از سال‌های دور و دراز یک افسانه را با این قوت جشن می‌گیرند و پایکوبی و افراط در مستی دارند که دیگر جای سخن باقی نمی‌ماند و گویی بر آرزویی چند صد ساله بدمست می‌شوند و افسانه کشتار ایرانیان را به منصه ظهور و بروز می‌گذارند.
۷- در این مقال به اجمال، دو روایت تاریخی که برخی از متون تایید و برخی دیگر آن را رد کردند ذکر کردیم تا دلیل برگزاری جشن پوریم که بعضا آن را منصوب به روز ۱۳ فروردین خورشیدی می‌دانند برملا شود، جشنی در جای جای جهان با حضور گسترده یهودیان که در پی کشتار ایرانیان و یا افسانه کشتار ایرانیان برگزار می‌شود.

برچسب ها: یهودیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
امامعلی حبیبی اسطوره کشتی ایران درگذشت امامعلی حبیبی اسطوره کشتی ایران درگذشت
امامعلی حبیبی فوق ستاره کشتی ایران در سال‌های دور در سن ۹۴ سالگی درگذشت
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
برگزیده
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر