کد خبر: ۳۸۱۳۰
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۳

جوانان مبتلا به میگرن مراقب این خطر باشند

مطالعه جدید نشان می‌دهد، میگرن در بزرگسالان جوان بیشتر از فاکتور‌های پرخطر شایع مانند فشارخون بالا، خطر سکته مغزی را افزایش می‌دهد.
جوانان مبتلا به میگرن مراقب این خطر باشند

مخاطب۲۴_ نتایج نشان می‌دهد که میگرن مهم‌ترین عامل خطر غیر سنتی برای سکته مغزی در بین بزرگسالان ۱۸ تا ۳۴ ساله است که ۲۰ درصد از سکته‌های مغزی در مردان و نزدیک به ۳۵ درصد در زنان را شامل می‌شود.

به طور کلی، محققان دریافتند که عوامل خطر غیرسنتی با سکته‌های مغزی بیشتری در بزرگسالان جوان نسبت به عواملی که به طور سنتی با خطر سکته مغزی مرتبط هستند، مانند فشار خون بالا یا سیگار کشیدن مرتبط است.

دکتر «میشل لپرت»، محقق ارشد این مطالعه از دانشگاه کلرادو، گفت: «بیشتر توجه ما بر روی عوامل خطر سنتی متمرکز شده است. ما نباید عوامل خطر سکته غیرسنتی را نادیده بگیریم و فقط روی عوامل خطر سنتی تمرکز کنیم. هر دو در ایجاد سکته مغزی در بین جوانان مهم هستند.»

به گفته محققان، عواملی که به طور سنتی با افزایش خطر سکته مغزی مرتبط هستند عبارتند از فشار خون بالا، کلسترول بالا، دیابت نوع ۲، سیگار کشیدن، چاقی، عدم فعالیت بدنی، اعتیاد به الکل و گرفتگی عروق.

به گفته محققان، با این حال، داده‌های اخیر نشان داده است که سکته مغزی در میان بزرگسالان جوانی که این عوامل خطر را ندارند، افزایش می‌یابد.

محققان این مطالعه از داده‌های بیمه سلامت برای مقایسه بیش از ۲۶۰۰ قربانی سکته مغزی با بیش از ۷۸۰۰ نفری که دچار سکته مغزی نشده بودند استفاده کردند.

محققان دریافتند که سکته مغزی در مردان و زنان ۱۸ تا ۴۴ ساله به طور قابل توجهی با عوامل خطر غیر سنتی مانند میگرن، اختلالات لخته شدن خون، نارسایی کلیه، بیماری‌های خودایمنی و سرطان مرتبط است.

به گفته محققان، ارتباط بین این عوامل خطر غیر سنتی در بزرگسالان کمتر از ۳۵ سال قوی‌تر بود.

در بین افراد ۱۸ تا ۳۴ ساله، عوامل خطر غیرسنتی حدود ۳۱ درصد از سکته‌های مغزی در مردان و ۴۳ درصد در زنان را تشکیل می‌دهند.

در مقایسه، خطرات سنتی ۲۵ درصد سکته‌های مغزی در مردان و ۳۳ درصد در زنان را تشکیل می‌دهند.

لپرت می‌گوید: «در واقع، هر چه فرد در زمان سکته مغزی جوان‌تر باشد، احتمال سکته مغزی به دلیل یک عامل خطر غیرسنتی بیشتر است. ما باید به مکانیسم‌های اساسی این عوامل خطر غیرسنتی برای توسعه مداخلات هدفمند پی ببریم.»

محققان متوجه شدند سردرد‌های میگرنی نقش مهمی در بسیاری از سکته‌های مغزی در میان جوانان ایفا می‌کند.

برچسب ها: میگرن
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم
وزارت امور خارجه عمان در بیانیه‌ای از موافقت ایران و آمریکا برای «ورود به مرحله بعدی گفت‌وگوها» که هدف آن «امضای توافق هسته‌ای منصفانه» خواهد بود، خبر داد.
راهنمای جدید گوگل برای استفاده بهتر از هوش مصنوعی راهنمای جدید گوگل برای استفاده بهتر از هوش مصنوعی
راهنمای جدید گوگل برای مهندسی دستور، منبعی بی‌نظیر برای هر کسی است که می‌خواهد از ابزار‌های هوش مصنوعی مانند Gemini بهترین نتیجه را بگیرد.
عراقچی: مذاکرات رو به جلو است عراقچی: مذاکرات رو به جلو است
وزیر خارجه ایران گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا را «رو به جلو» توصیف کرد و گفت: روز چهارشنبه جلسات فنی در سطح کارشناسان برگزار می‌شود و پس از آن، مذاکره‌کنندگان روز شنبه ملاقات خواهند کرد.
دور سوم مذاکرات طی هفته آینده برگزار خواهد شد دور سوم مذاکرات طی هفته آینده برگزار خواهد شد
دومین دور از مذاکرات غیرمستقیم میان هیات‌های مذاکره کننده ایران و ایالات متحده که با میانجی گری سلطنت عمان در ساختمان دیپلماتیک این کشور در رم در جریان بود، دقایقی پیش طبق برنامه ریزی صورت گرفته به پایان رسید. سومین دور این گفت‌و‌گو‌ها طی هفته آتی برگزار خواهد شد.
فیلم ایرانی از آمریکا جایزه گرفت فیلم ایرانی از آمریکا جایزه گرفت
نقد و بررسی فیلم سینمایی «من هنوز اینجا هستم»، پایان تصویربرداری فیلم سینمایی «آنجا کسی دیوانه نیست»، جایزه برای «آخرین زوزه‌ی گوسفند» و رونمایی از پوستر فیلم «گالیا»، اهم اخبار سینمایی امروز هستند.
حقوق ورودی گوشی تلفن همراه اعلام شد حقوق ورودی گوشی تلفن همراه اعلام شد
حقوق ورودی واردات گوشی تلفن همراه از سوی گمرک ابلاغ شد.
پایان دور دوم گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا پایان دور دوم گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا
دور دوم گفت‌و‌گو‌های غیر مستقیم ایران و آمریکا در رم، دقایقی پیش پایان یافت.
برگزیده
راهنمای جدید گوگل برای استفاده بهتر از هوش مصنوعی راهنمای جدید گوگل برای استفاده بهتر از هوش مصنوعی
راهنمای جدید گوگل برای مهندسی دستور، منبعی بی‌نظیر برای هر کسی است که می‌خواهد از ابزار‌های هوش مصنوعی مانند Gemini بهترین نتیجه را بگیرد.
اشرار خیابان بهشتی تهران به محل عربده‌کشی بازگردانده شدند اشرار خیابان بهشتی تهران به محل عربده‌کشی بازگردانده شدند
اشرار خیابان بهشتی تهران به محل عربده‌کشی بازگردانده شدند
آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش؛ خرداد ۱۴۰۴ آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش؛ خرداد ۱۴۰۴
در حالی که برنامه‌ریزی اولیه وزارت آموزش و پرورش برای برگزاری آزمون استخدامی در اسفند ۱۴۰۳ به نتیجه نرسید این وزارتخانه با همراهی سازمان اداری و استخدامی، خرداد امسال آزمونی گسترده با هدف جذب ۷۰ هزار نیروی جدید برگزار خواهد کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر