کد خبر: ۳۸۰۶۹
تاریخ انتشار: ۱۲ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۵

بیانیه وزارت خارجه به مناسبت یوم‌الله ۱۲ فروردین

وزارت امور خارجه به مناسبت یوم الله ۱۲ فروردین و روز جمهوری اسلامی ایران، بیانیه‌ای صادر کرد.
بیانیه وزارت خارجه به مناسبت یوم‌الله ۱۲ فروردین

مخاطب ۲۴- در بیانیه وزارت خارجه آمده است: وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران یوم الله ۱۲ فروردین که در تقویم ملی کشور به عنوان «روز جمهوری اسلامی ایران» نام گرفته است، را گرامی می‌دارد.

حضور پرشور آحاد مردم عزیز ایران در روز‌های دهم و یازدهم فروردین ۱۳۵۸ در پای صندوق‌های رأی، حماسه‌ای بی‌نظیر را در تاریخ ایران رقم زد و با ۹۸/۲ درصد آرا ملت، حاکمیت جمهوری اسلامی و الگوی مردم سالاری دینی برای نظام سیاسی ایران به تأیید قاطبه ملت رسید.

بیشتر بخوانید

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با گرامیداشت دلاوری‌ها و مجاهدت‌های مردم شریف ایران عزیز در سال‌های مبارزه علیه رژیم منحوس پهلوی و همچنین جانفشانی‌های فرزندان برومند ایران اسلامی در سال‌های دفاع مقدس علیه تجاوز خارجی و فداکاری برای حفاظت از حریم امنیت کشور عزیزمان و جهاد علمی برای توسعه و تعالی ایران سرافراز، با ملت بزرگ، نستوه و بصیر ایران تجدید پیمان کرده و بر عزم خود برای تحقق آرمان امام راحل و شهیدان والامقام در حفاظت از استقلال و منافع ملی در میادین بین‌المللی مبتنی بر قانون اساسی کشور، منویات رهبر معظم انقلاب و تمرکز بر سه اصل عزت، حکمت و مصلحت و رویکرد سیاست خارجی دولت سیزدهم در گسترش روابط متوازن و متعادل با کشور‌های مختلف جهان، تأکید می‌نماید.

برچسب ها: وزارت خارجه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر