کد خبر: ۳۸۰۴۰
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۰

پیام بکام برای نیمار: به میامی خوش آمدی!

با مطرح شدن احتمال جدایی نیمار از الهلال، دیوید بکام، مالک اینترمیامی از فرصت برای مطرح کردن احتمال پیوستن ستاره برزیلی به هم‌بازی سابقش لیونل مسی استفاده کرد.
پیام بکام برای نیمار: به میامی خوش آمدی!

مخاطب ۲۴- با مطرح شدن احتمال جدایی نیمار از الهلال، دیوید بکام، مالک اینترمیامی از فرصت برای مطرح کردن احتمال پیوستن ستاره برزیلی به هم‌بازی سابقش لیونل مسی استفاده کرد.

نیمار در حال حاضر بازیکن الهلال است، اما نمی‌تواند برای تیم عربستانی به میدان برود. چرا که ستاره برزیلی چند ماه پیش، زمانی که به اردوی تیم ملی کشورش برزیل ملحق شده بود با مصدومیت رباط صلیبی مواجه شد و فصل را از دست داد.

بیشتر بخوانید

در روز‌های گذشته شایعاتی در رسانه‌های ورزشی مطرح شد که مدعی بود نیمار فصل آینده در الهلال بازی نخواهد کرد و به دنبال جدایی از این باشگاه است. درحالی‌که بیشتر گمانه‌زنی‌ها حول بازگشت او به بارسا دور می‌زد دیوید بکام، مالک باشگاه اینترمیامی، فرصت را برای مطرح کردن یک احتمال جذاب مناسب دید: پیوستن نیمار به اینترمیامی و هم‌بازی شدن او با هم‌تیمی سابقش در بارسا: لیونل مسی.

‌تصویری که بکام منتشر کرده نشان می‌دهد نیمار با بکام و همسرش ویکتوریا شام خورده است. این عکس در مدت‌زمان کوتاهی بسیار مورد توجه قرار گرفت و خبر‌های متعددی درباره به هم رسیدن دوباره نیمار، مسی و سوارز در آمریکا کار شد. بکام چند ساعت بعد به شیطنت ادامه داد و در پستی جدید مدعی شد که شام خوردن او و همسرش با نیمار تنها دیداری دوستانه بوده است. اما بکام به شیطنت ادامه داد و در همین پست حساب باشگاه اینترمیامی را تگ کرد تا بسیاری از کاربران مدعی شوند تگ شدن اینترمیامی به این معنی است که واقعا خبر‌هایی از مذاکره آن‌ها با نیمار وجود دارد و بکام در حال سیگنال دادن است.

باید خاطرنشان کرد که نیمار در حال حاضر تا تابستان ۲۰۲۵ با الهلال قرارداد دارد. با این‌حال او تا شروع فصل آینده قادر به حضور در میدان برای الهلال نیست و روی کاغذ اگر پیشنهاد خوبی به الهلال برسد و نیمار واقعا خواهان جدایی باشد ممکن است او را فصل آینده در جایی به غیر از عربستان ببینیم.

برچسب ها: نیمار
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
وحید هاشمیان با امضای قراردادی رسمی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد.
برگزیده
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
وحید هاشمیان با امضای قراردادی رسمی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد.
بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد
رئیس فدراسیون فوتبال شیلی از لغو بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ایران خبر داد.
دیدار حساس درویش و زنوزی دیدار حساس درویش و زنوزی
نشست مالک باشگاه تراکتور و مدیرعامل پرسپولیس در فدراسیون فوتبال برگزار شد.
صفحه خبر بالای تصاویر