کد خبر: ۳۷۹۳۲
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۰

اسرائیل گزارشگر سازمان ملل را تهدید کرد

گزارشگر سازمان ملل مجددا با اشاره به مدارک و شواهد موثقی که نشان می‌دهد رژیم صهیونیستی مرتکب جنایت نسل‌کشی در غزه شده است تاکید کرد از زمانی که کار تحقیق و تهیه گزارش درباره جنایات اسرائیل را آغاز کرده بار‌ها از جانب این رژیم تهدید شده است.
اسرائیل گزارشگر سازمان ملل را تهدید کرد

 مخاطب۲۴_ «فرانچسکا آلبانیز» گزارشگر سازمان ملل متحد در اراضی اشغالی فلسطین که اخیرا گزارش مستندی از جنایت نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین تهیه کرده و آن را به شورای حقوق بشر ارائه داد، دیروز در سخنانی گفت که از زمان آغاز ماموریت خود برای تحقیق درباره جنایات اسرائیل در نوار غزه، بارها مورد حملات و تهدیدات مکرر این رژیم قرار گرفته است.

کاری که اسرائیل در غزه می‌کند نسل‌کشی است

آلبانیز طی یک کنفرانس مطبوعاتی درباره گزارش مذکور خود اعلام کرد که بعد از 5 ماه تحقیق و بررسی درباره جنایات و کشتارهای انجام شده توسط ارتش اسرائیل در نوار غزه، این گزارش را تهیه کرده و به این نتیجه رسید کاری که اسرائیل در غزه می‌کند، نسل‌کشی است.

بیشتر بخوانید

وی توضیح داد که اسرائیل 3 اقدام در چارچوب نسل‌کشی در غزه انجام داده که شامل کشتار فلسطینی‌ها در غزه، آواره کردن این مردم و نابود کردن نشانه‌های زندگی در آنجاست. اسرائیل از سلاح‌های ممنوعه علیه فلسطینی‌ها در غزه استفاده می‌کند و این مردم را با گرسنگی قتل عام می‌کند. این‌ها مجموعه جنایات جنگی است که قبلاً در سرزمین‌های اشغالی فلسطین رخ نداده است.

این گزارشگر ویژه سازمان ملل در ادامه هشدار داد که آنچه اسرائیل در غزه انجام می‌دهد ایجاد شرایطی است که زندگی را برای فلسطینی ها غیرممکن می‌کند و اقدامات ارتش اسرائیل در غزه بیانگر قصد آنها برای نابودی همه عناصر زندگی در این منطقه است که در چارچوب جنایت نسل‌کشی طبقه‌بندی می‌شود. اسرائیل گفته بود که هدف آن نابودی حماس است اما می‌بینیم جنایاتی که ارتش اسرائیل انجام داده منجر به کشتار تعداد بسیار زیادی از غیرنظامیان شده است.
اسرائیل همه قوانین بین‌المللی را زیرپا گذاشته است

فرانچسکا آلبانیزا از جامعه جهانی خواست تا با وحشیگری اسرائیل مقابله و این رژیم را وادار به رعایت قوانین بین‌المللی کند و گفت که اسرائیل همه قوانین بین‌المللی را با توجه به جنایاتی که در غزه انجام می‌دهد زیر پا گذاشته است. مردم فلسطین از سال 1947 در معرض نسل‌کشی قرار دارند و همچنین ما نیاز به تحقیقات بیشتری داریم تا مشخص کنیم اتفاقی که در روز نکبت در سال 1948 علیه مردم فلسطین رخ داد، نسل کشی بوده است یا نه.

این مسئول سازمان ملل در نشست هم اندیشی سازمان ملل در ژنو در حاشیه کار شورای حقوق بشر تاکید کرد که اسرائیل مرتکب جنایات و تخلفات زیادی شده است که دهه‌هاست علیه فلسطینی‌ها ادامه داشته است، از جمله جنایت «آپارتاید». جامعه جهانی باید همه اقدامات لازم برای دفاع از حق زندگی فلسطینی‌ها و پایان دادن به جنایت علیه آنها را انجام دهد.

آلبانیزا همچنین در یک گفت‌وگوی اختصاصی با شبکه المیادین اعلام کرد که آنچه که در غزه اتفاق می‌افتد نوعی جنایت جنگی بی‌سابقه است. اقداماتی که نیروهای ارتش اسرائیل در غزه انجام می‌دهند با تبعیت از دستورات مقامات اسرائیلی است.

وی در ادامه تاکید که من موارد زیادی را تجزیه و تحلیل کردم و مواردی که درباره جنایت‌‌ها در غزه پیدا کردم در گزارش ده‌هزار کلمه‌ای که تهیه کرده‌ام نمی گنجد. اما موضوعاتی که در این گزارش به آن اشاره شده بیانگر نقض کامل قوانین حقوق بشری بوده و نشان می‌دهد که اسرائیلی‌ها در تلاش برای دستکاری این قوانین به منظور توجیه جنایات نسل‌کشی علیه مردم غزه هستند.

گزارشگر مذکور سازمان ملل تصریح کرد: موارد زیادی از خشونت وجود دارد که ما شاهد آن بودیم و توسطِ خود نظامیان اسرائیلی فیلمبرداری شده و مربوط به جنایات علیه غیرنظامیان فلسطینی اعم از تحقیر و کشتار و بی‌احترامی و ... است. این جنایات مقابل چشم همه جهان انجام شده و کاری که من کردم این بود که جنایات مذکور را جمع‌آوری کرده و صفت نسل‌کشی به آنها دادم. پیش از این آفریقای جنوبی از ما پیشی گرفته و یک مسیر قانونی را از طریق شکایت علیه اسرائیل در دادگاه بین‌المللی به خاطر نسل‌کشی علیه مردم فلسطین آغاز کرده بود.

وی از همه کشورها به ویژه جهان غرب خواست تا اقدامات لازم برای توقف جنایاتی که اسرائیل در غزه مرتکب می‌شود انجام دهند و ابراز تعجب کرد که چرا آنها تاکنون اقدامی به این منظور انجام نداده‌اند.

در ادامه گزارش‌های منتشر شده توسط کارشناسان و مسئولان سازمان ملل درباره جنایات جنگی صهیونیست‌ها علیه غیرنظامیان فلسطینی در نوار غزه، روز سه‌شنبه «فرانچیسکا آلبانیز» گزارشگر ویژه سازمان ملل در اراضی اشغالی فلسطین در گزارشی که به شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه داد، گزارشی جامع از جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه و کرانه باختری را به شورای حقوق بشر در ژنو ارائه و تاکید کرد که اسرائیل مرتکب جنایت نسل‌کشی علیه فلسطینیان شده است.

این گزارش نشان می‌دهد جنایت نسل‌کشی علیه مردم غزه تحت دستورات روشن و هماهنگ مقامات اسرائیلی انجام می‌شود. جنایات اسرائیل علیه مردم فلسطین از 7 اکتبر آغاز نشده بلکه این جنایات، امتداد مراحل پاکسازی نژادی فلسطینیان بوده و در واقع این روند از سال 1947 تا 1949 انجام و دوباره در سال 1967 یعنی زمانی که اسرائیل کرانه باختری و شرق آن را اشغال کرد، تکرار شد.

بر اساس این گزارش اتهامات اسرائیل علیه حماس مبنی بر استفاده این جنبش از مردم غزه به عنوان سپر انسانی بی‌اساس بوده و صحت ندارد. اسرائیل طرفی است که از غیرنظامیان غزه به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کند و همه چیز را در این منطقه از جمله کلیساها و دانشگاه‌ها و بیمارستان‌ها هدف قرار می‌دهد. مقامات اسرائیلی کلیساها، مساجد، بیمارستان‌ها، تاسیسات سازمان ملل در غزه و بیمارستان‌ها و آمبولانس‌ها را هم مرتبط با حماس کرده و آنها را مورد هدف قرار می‌دهند.

برچسب ها: سازمان ملل
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
موشک PL-۱۵ چین: سلاحی که آسمان را تسخیر می‌کند موشک PL-۱۵ چین: سلاحی که آسمان را تسخیر می‌کند
موشک هوا به هوای PL-۱۵، شاهکار نظامی چین، با برد ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلومتری و فناوری هدایت پیشرفته، به یکی از پیشرفته‌ترین تسلیحات جهان تبدیل شده است. این موشک که از جنگنده‌هایی، چون J-۱۰ و J-۳۵ شلیک می‌شود، با توانایی درگیری فراتر از دید، تهدیدی جدی برای رقبا در آسمان است
قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان
نیروی هوایی ایران با ناوگان متنوعی از جنگنده‌های بومی و خارجی، نقش کلیدی در دفاع از آسمان کشور دارد. این مقاله به بررسی مزایا و معایب جنگنده‌های ایران، از اف-14 تام‌کت تا کوثر بومی، می‌پردازد و نگاهی به توانمندی‌ها و چالش‌های جنگنده‌های ایران دارد.
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
برگزیده
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟ آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟
محمدجواد آذری جهرمی در واکنش به حمله اسرائیل به میدان تجریش توییتی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر