کد خبر: ۳۷۷۸۹
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۲

خطرات مصرف زیاد بادام

اگرچه بادام یک آجیل سالم به حساب می‌آید، اما مصرف بیش از اندازه این آجیل می‌تواند عوارض به همراه داشته باشد. پزشکان معمولا توصیه می‌کنند که در یک روز بیش از ۱۰-۱۵ بادام خورده نشود. اعتدال هنگام خوردن بادام و سایرآجیل‌ها کلید اصلی است.
خطرات مصرف زیاد بادام

مخاطب۲۴_ مصرف زیاد و بیش از اندازه آجیل باعث یبوست می‌شود. بادام یک آجیل سرشار از فیبر است، به نحوی که ۲۳ عدد مغز بادام حدود ۳۰ گرم می‌شود که این مقدار ۳.۵ گرم فیبر دارد. فیبر زیاد می‌تواند باعث یبوست و سایر مشکلات معده مانند اسهال، گرفتگی معده، گاز و ... شود. مشکلات گوارشی ناشی از خوردن بادام زمانی اتفاق می‌افتد که هنگام خوردن بادام، آب به مقدار زیاد نوشیده نشود.

مصرف زیاد بادام می‌تواند سبب کاهش جذب مواد مغذی در بدن شود. فیبر بالای بادام می‌تواند با منیزیم، کلسیم، آهن و روی متصل شود و در جذب این مواد معدنی اختلال ایجاد کند. مصرف روزانه توصیه شده فیبر حدود ۳۰ گرم است.

گاهی اوقات این پرسش که «آیا مصرف زیاد بادام می‌تواند باعث افزایش وزن شود؟» مطرح می‌شود. مصرف حدود ۲۰ بادام می‌تواند کالری مورد نیاز بدن را تامین کند. اگر میزان وعده‌های غذایی در طول روز کافی است، باید کمتر از ۱۰ بادام در طول روز مصرف کرد.

بادام می‌تواند آلرژی ایجاد کند. بادام مانند بادام هندی و گردو می‌تواند دربرخی از افراد حساسیت ایجاد کند. بادام دارای پروتئینی به نام «آمندین» است که یک آلرژن به حساب می‌آید. برخی از واکنش‌های آلرژیک مانند تورم زبان، خارش گلو، تورم لب یا دهان و خارش دهان می‌تواند ناشی از مصرف بادام باشد. اگر شخصی تاکنون بادام نخورده باشد، بهتر است خوردن بادام را با سه تا پنج بادام شروع کند تا از آلرژی مطلع شود.

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، مصرف زیاد بادام می‌تواند منجر به سنگ کلیه شود. بادام حاوی اگزالات است که ترکیبات محلول در روده است. مصرف بیش از حد اگزالات می‌تواند به تشکیل سنگ کلیه و شروع نارسایی کلیه کمک کند.

بادام می‌تواند باعث مصرف بیش از حد ویتامین E شود. بادام دارای ویتامین E و به همین دلیل برای سلامت پوست مفید است. هنگام استفاده از مواد غذایی غنی از ویتامین E یا مکمل‌های ویتامین E نباید در مصرف بادام زیادی‌روی کرد. ویتامین E اضافی می‌تواند در انعقاد خون اختلال ایجاد کند و باعث خونریزی شود

برچسب ها: آجیل
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.