کد خبر: ۳۷۶۷۳
تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۵

قلعه‌نویی: از رئیسی و قالیباف فقط یک خواسته داشتیم

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: در پایان دیدار ایران و ژاپن وقتی آقایان رئیسی و قالیباف تماس گرفتند تا آن موفقیت تیم ملی را تبریک بگویند، تنها روی یک موضوع تاکید کردیم.
قلعه‌نویی: از رئیسی و قالیباف فقط یک خواسته داشتیم

مخاطب ۲۴- امیر قلعه‌نویی گفت: در ابتدا باید سال نو را به مردم عزیز ایران تبریک بگویم. سال گذشته برای مردم ما با مشکلات اقتصادی همراه بود در حالیکه این مردم لایق بهترین زندگی هستند، چون مردم بسیار خوب و نجیبی داریم. امیدوارم در سال جدید این مشکلات به حداقل برسد تا تا هیچ پدری شرمنده خانواده خود نباشد. بنده و مهدی طارمی در پایان دیدار ایران و ژاپن وقتی آقایان رئیسی و قالیباف تماس گرفتند تا آن موفقیت را تبریک بگویند تنها روی یک موضوع تاکید کردیم و آن هم مشکلات اقتصادی مردم بود و آقایان هم گفتند تلاش می‌کنیم تا این مشکلات مرتفع شود. امیدوارم این اتفاق رخ بدهد. ایران کشور ثروتمندی است و مردمش باید زندگی بهتری داشته باشند.


وی در ادامه در پاسخ به این سوال که سال ۱۴۰۲ برای خودش چگونه گذشت گفت: سال برای بنده با اتفاقات خوب و بدی همراه بود، اما تنها یک حسرت دارم و آن هم به بازی‌های جام ملت‌های آسیا مربوط می‌شود و آن بازی برابر قطر. تنها حسرتم این است که چرا نتوانستیم مردم ایران را مثل بازی با ژاپن خوشحال کنیم. هنوز هم به آن بازی فکر می‌کنم. حق ما پیروزی بود، اما اتفاقات فوتبال اجازه نداد به حق مان برسیم. بار‌ها فیلم آن بازی را تماشا کرده ام و هنوز ناراحت آن فرصت‌هایی هستم که از دست دادیم.

بیشتر بخوانید


قلعه نویی درباره انتقادات به کادر فنی تیم ملی در پایان جام ملت‌های آسیا گفت: بنده با انتقاد مخالف نیستم، اما انتقادی که از روی دلسوزی باشد نه از روی حب و بغض. عده‌ای از روی بغض انتقاد کردند. ما هم خیلی ایراد داریم؛ انسان هستیم و اشتباه می‌کنیم؛ معصوم که نیستیم، ولی باید انصاف را هم رعایت کرد. عده‌ای رفتار‌هایی می‌کنند که به فوتبال کمکی نمی‌کند؛ البته همه اینگونه نیستند. مگر آقای جلال چراغپور از ما انتقاد نکرد؟ خیلی هم خوشحال شدیم.


وی پیرامون این بحث که؛ بار‌ها عذرخواهی کرده، اما به اشتباهات کادر فنی اشاره‌ای نکرده است گفت: من با فضای مجازی و برخی صحبت‌هایی که آنجا شده کاری ندارم بلکه می‌گویم کدام مربی قبل از ما بعد از شکست آمد و عذرخواهی کرد؟ کدام شان آمدند در یک برنامه زنده و به مردم توضیح دادند؟ بعد از این همه سال که در فوتبال هستم می‌دانم چه کسی از روی بغض حرف می‌زند و چه کسی دلش برای فوتبال می‌سوزد.


قلعه نویی درباره انتقادات خداداد عزیزی بعد از جدایی از کادر فنی گفت: خداداد به نظر من خیلی باهوش است و اگر انتخاب‌های بهتری در فوتبال داشت می‌توانست یکی از بهترین مربیان کشور باشد. با او حرف‌هایی به صورت تلفنی زدم که اجازه بدهیم امانت بماند. اشکالی ندارد انتقاد، اما همه ما باید در زمان انتقاد کردن منصف باشیم.


وی در پایان گفت: وارد سال جدید شده ایم و جا دارد از همه مردم حلالیت بطلبم. تمام تلاش ما این است که فوتبال ملی را به مسیر اصلی خود برگردانیم. طی یکسال گذشته تلاش بنده و همکارانم فقط این بود که شادی را به مردم هدیه کنیم و از حالا به بعد هم با همین نگاه جلو می‌رویم.

برچسب ها: امیر قلعه‌نویی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
برگزیده
دیدار حساس درویش و زنوزی دیدار حساس درویش و زنوزی
نشست مالک باشگاه تراکتور و مدیرعامل پرسپولیس در فدراسیون فوتبال برگزار شد.
سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید
سیاوش اکبرپور بازیکن سابق استقلال به عنوان سرمربی بعثت کرمانشاه در لیگ آزادگان انتخاب شد.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
صفحه خبر بالای تصاویر