کد خبر: ۳۷۶۶۱
تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۶

برانکو: قسمت نبود به پرسپولیس برگردم

کشور ما امسال هم مانند سال‌های گذشته میزبان بازیکنان و مربیان خارجی فوتبال است.
برانکو: قسمت نبود به پرسپولیس برگردم

مخاطب ۲۴- بازیکنان و مربیانی که در سال اول حضورشان در کشور عید نوروز برای‌شان مبهم است، اما پس از حضور بر سفره هفت‌سین، نظرات جالبی در خصوص این آیین ایرانی‌ها دارند. برانکو ایوانکوویچ، سرمربی سابق تیم‌های ملی و پرسپولیس یکی از مربیان نامدار فوتبال کشورمان بود.

مربی‌ای که در دوره اول حضورش در تیم ملی مربیگری در تیم‌های امید و بزرگسالان را تجربه کرد و پس از آن هم به مدت ۵ سال هدایت تیم فوتبال پرسپولیس را برعهده داشت. این سرمربی کروات که به تازگی هدایت تیم ملی فوتبال چین را برعهده گرفته با وجود اینکه ۵ سالی است در کشورمان حضور ندارد، خاطرات خود را از عید نوروز و سفره هفت سین فراموش نکرده است.

بیشتر بخوانید

برانکو در خصوص مراسم عید نوروز معتقد است: «نوروز ریشه در تاریخ کهن ایرانی‌ها دارد و نماد نو شدن طبیعت است. نوروز برای ایرانی‌ها حکم ورود به سال نو را دارد و آن‌ها دوست دارند با آغاز سال جدید مرتب و شیک باشند و حداقل در ظاهر هم که شده نسبت به سال گذشته متفاوت باشند. از رسم چهارشنبه سوری گرفته تا چیدن سفره هفت سین که حتی در هتل‌ها و فرودگاه‌ها و مراکز خرید ایران در آستانه سال نو مهیا بود. اتفاق جالب دیگر در سال نوی ایرانی رابطه خوب مردم و دید و بازدید‌ها و سفرهای‌شان بود که واقعاً جذاب بود و من به عنوان یک خارجی از این رابطه فوق‌العاده لذت می‌بردم.» برانکو در ادامه بیان می‌کند: «من با هفت‌سین آشنا هستم و در این بین ماهی قرمزش را بیشتر دوست دارم، چون نشانه بخت‌آوری و شانس‌آوری است. علاوه بر این آجیل را خیلی دوست دارم. در باور مردم باید سفره‌ای پهن شود از انواع خوراکی‌ها و نماد‌هایی با حرف سین البته گل و آینه و ماهی هم هست.»
جام ملت‌ها یکی از مهم‌ترین مسابقات سال ۱۴۰۲ بود که در آن مقطع برانکو هدایت تیم ملی عمان را برعهده داشت. او در خصوص حذف تیم ایران از جام ملت‌ها می‌گوید: «پیش از جام ملت‌ها، تیم‌های برتر این مسابقات آسیا ژاپن، ایران و کره جنوبی بودند. علاوه بر این از عربستان و استرالیا نیز انتظار زیادی می‌رفت که جزو این تیم‌های مدعی باشند، اما نتیجه دیگری رقم خورد و هیچ‌کس انتظار چنین نتیجه‌ای را نداشت. با حدود ۲۰ سال حضور در آسیا، می‌توانم بگویم این بزرگترین شگفتی در تاریخ جام ملت‌های آسیا بود. وقتی همه چیز در نظر گرفته شود به این نتیجه می‌رسیم که قطر با شایستگی این جام را به دست آورد. باید اشاره کنم که فوتبال آسیا در حال رشد است و همه تیم‌ها کیفیت خوبی دارند. تیم‌ها ممکن است در سطح بالایی نباشند، اما با سازماندهی و آمادگی خوب می‌توانند تقریباً هر تیمی را شگفت‌زده کنند.»
این مربی نام‌آشنای فوتبال ایران در خصوص حضورش در تیم ملی چین این گونه صحبت می‌کند: «قسمت نشد به پرسپولیس برگردم. همه دیدند که در جام ملت‌های آسیا دو تیم اردن و قطر به فینال صعود کردند و این نشان دهنده پیشرفت فوتبال در قاره آسیاست. من تجربه مربیگری در تیم‌های غرب آسیا را داشتم و در ایران، امارات، عربستان و عمان مربیگری کردم و این پیشرفت را کاملاً حس کردم. دوست داشتم که در شرق آسیا هم مربیگری کنم چرا که کشور‌های شرق آسیایی هم جزو تیم‌های خوب محسوب می‌شوند و همیشه تیم‌های کره جنوبی و ژاپن جزو مدعیان بودند. چین هم پتانسیل خوبی دارد و این تیم می‌تواند جزو مدعیان آسیایی باشد.»

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین
علی پروین همین امروز شمع ۷۹ سالگی را فوت کرده و نسل امروز فوتبال کمتر خبر دارد که او چه چرا مهمترین چهره تاریخ این باشگاه است
مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد
مراسم توپ طلای فرانس فوتبال به انتخاب برترین‌های فوتبال جهان اختصاص دارد، برنده توپ طلا را ۱۸۰‏‎ ‎روزنامه‌نگار از ۱۰۰ کشور برتر رده‌بندی فیفا ‏انتخاب می‌کنند
صفحه خبر بالای تصاویر