کد خبر: ۳۷۵۷۰
تاریخ انتشار: ۰۳ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۸

درخواست عجیب یک بازیکن برای بازی مجانی در پرسپولیس!

قدیمی‌ها گفته‌اند ماه هیچ وقت پشت ابر نمی‌ماند، حقیقت بالاخره خود را نشان می‌دهد.
درخواست عجیب یک بازیکن برای بازی مجانی در پرسپولیس!

مخاطب ۲۴- به شهادت آرشیو همواره منتقد خرید‌های بد خارجی در فوتبال ایران بوده‌ایم. نمونه‌هایی که متاسفانه کم هم نیستند و با فشار دلال‌ها هر سال از پیکر نحیف این فوتبال با قرارداد‌های دلاری ارتزاق می‌کنند و هیچ چیز برای اضافه کردن به فوتبال ایران ندارند.

در گزارش خبرورزشی آمده است: حساب آن دسته خرید‌های خوب خارجی که هم به نتیجه‌گیری در کوتاه مدت تیم‌ها کمک می‌کنند و هم در دراز مدت در پیشرفت فوتبال ایران و استعداد‌های جوان ما موثر هستند، کاملا جداست. هر چقدر از این دست بازیکن و مربی خارجی بیاوریم کم است...

اما دسته دوم بازیکنانی هستند که مشابه آن‌ها در میان استعداد‌های خودمان بسیار زیاد است و متاسفانه به خاطر پورسانت دلاری دلال‌ها به فوتبال ایران قالب می‌شوند. ما همیشه با این عده مشکل داشتیم و تا روز آخر هم این انتقاد را خواهیم کرد.

اما متاسفانه حکایت بد و بدتر همین حکایت فوتبال ماست. جایی که، چون اتفاق بدتری هم می‌افتد مجبور می‌شویم آن اتفاق بد را فعلاً رها کنیم، اتفاق بد بازیکنان خنثی و معمولی هستند که با هزینه دلاری می‌آیند و اتفاق بدتر آن‌ها که حتی در حد بازیکن معمولی هم نیستند فقط دلار می‌گیرند تا در ایران به تفریحات خود برسند!

ما در این فوتبال مربیانی داشته‌ایم که در کشور خود شکلات فروش بودند. به اسم بازیکن کسانی به این فوتبال آمده‌اند که در کشور خود پرنده می‌فروختند! کسانی که در یک هتل کارمند نظافت بودند و با ارتباطات آنچنانی هم جای یک جوان ایرانی را گرفتند و هم از بیت المال دلار خارج کردند، همان‌ها که با شکایت به فیفا آبروی فوتبال ایران و ایرانی‌ها را هم بردند.

اما یکی دیگر از مشکلات ما در فوتبال این است که کاری به آمادگی و کیفیت بازیکن نداریم و تنها به گذشته و اسم و رسم او نگاه می‌کنیم. گادوین منشا مثال بارز این دسته از بازیکنان است.

بازیکنی که در بدو ورود به ایران یک نیم فصل در پیکان خوب بود، اما هرگز در حد و اندازه پرسپولیس نبود. در فصلی که برانکو دستش بسته بود و تنها ۱۳ بازیکن داشت، به اجبار از منشا استفاده کرد و او طی دو فصل و نیم تنها یک گل به الدحیل زد و تمام!

پس از آن منشا به استقلال، فولاد و مس رفت و در هیچ کدام از این تیم‌ها دیگر هرگز موفق نبود. در فاصله بین دو تیم گاه یک نیم فصل بیرون می‌ماند و از هیچ کجای این کره زمین پیشنهادی برای بازی نداشت! او آنقدر احت با این موضوع برخورد می‌کرد که شایسته هیچ ورزشکار حرفه‌ای نیست.

منشا مطمئن بود که همیشه به لطف مدیران برنامه تیم پیدا می‌کند. در ابتدای هر فصل یا در هر نیم فصل منشا خودش را به پرسپولیس پیشنهاد می‌داد! در نقل و انتقالات زمستانی این فصل منشا که دیگر کسی آخرین گلش را به یاد نمی‌آورد، برای پرسپولیس پیغام فرستاد که با حداقل هزینه حاضر است برگردد. آن موقع به طنز نوشتیم که با این روند روزی خواهد رسید که منشا حاضر باشد مجانی هم برای پرسپولیس بازی کند!

اتفاقی که الان افتاده و این مهاجم که قراردادی بسیار سنگین با تیم قبلی خود دارد، اعلام کرده که حاضر است رایگان در بازی‌های باقیمانده فصل برای پرسپولیس بازی کند! او نه در پرسپولیس و نه در هیچ کدام این سال‌ها به کار تیم‌هایش نیامده پس به نظر شما چرا اینقدر دوست دارد دوباره به تیم بزرگ برود؟

وقتی در تیم کوچک هم نمی‌توانید بازی کنید چطور در تیم بزرگ موفق خواهید بود؟ پیدا کردن مشتری برای سال بعد مهمترین دلیل است و شک نکنید اگر باز هم پرسپولیس در برابر خواسته او مقاومت کند، پیشنهاد بعدی منشا پرداخت پول برای عضویت در این تیم خواهد بود!

یعنی همان جمله معروف علی پروین در دهه ۶۰ که می‌گفت بازیکنان باید برای پوشیدن پیراهن پرسپولیس پول هم بدهند! اگر این جمله یک جا عین واقعیت باشد برای منشا خواهد بود و البته که وای به آن روز که تیم‌های بزرگ و حرفه‌ای ما بخواهند از این طریق بازیکن بگیرند!

کافیست بحال و روز سینما و دایره موسیقی پاپ حال حاضر کشورمان نگاه کنید، این مسیر روزی در بازیگری سینما و خواندن در موسیقی پاپ آغاز شده بود!

برچسب ها: فوتبال ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قهرمانی ایران در کشتی آزاد جهانی ۲۰۱۵ تأیید شد قهرمانی ایران در کشتی آزاد جهانی ۲۰۱۵ تأیید شد
با تأیید رسمی اتحادیه جهانی کشتی و پس از اثبات دوپینگ دو ملی‌پوش روس، تیم ملی کشتی آزاد ایران به‌عنوان قهرمان رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵ لاس‌وگاس معرفی شد.
مرگ مشکوک خواننده معروف مازندرانی مرگ مشکوک خواننده معروف مازندرانی
مرگ صفر گلردی، خواننده محبوب مازندرانی، که سال گذشته در خانه‌اش رخ داد، وارد مرحله تازه‌ای شد. همسر دوم و دختر او به اتهام قتل عمد بازداشت شده‌اند.
افشاگری والیبالیست روس درباره صابر کاظمی افشاگری والیبالیست روس درباره صابر کاظمی
در حالی که هنوز علت دقیق مرگ صابر کاظمی، والیبالیست ایرانی تیم الاهلی قطر مشخص نشده، ویتالی پاپازوف بازیکن روس این تیم با اشاره به جزئیات تازه، از نکات مشکوکی در جریان این حادثه سخن گفت.
جزئیات جدید از طرح کالابرگ آبان‌ماه اعلام شد جزئیات جدید از طرح کالابرگ آبان‌ماه اعلام شد
رئیس سازمان برنامه و بودجه از تغییرات جزئی در اجرای کالابرگ الکترونیکی آبان‌ماه خبر داد و اعلام کرد که دهک‌های مشمول همان هفت دهک قبلی خواهند بود، اما تعداد اقلام مشمول به ۱۱ قلم کاهش می‌یابد.
شروط بازگشایی تلگرام در ایران شروط بازگشایی تلگرام در ایران
منابع آگاه از ارائه فهرستی از شروط از سوی تیم مذاکره‌کننده ایرانی به مدیران تلگرام خبر داده‌اند؛ شروطی که در صورت پذیرش آنها، احتمال رفع فیلتر این پیام‌رسان در کشور وجود دارد.
رسانه عراقی: واشنگتن به تهران پیام داد رسانه عراقی: واشنگتن به تهران پیام داد
منابع دیپلماتیک در تهران به نقل از رسانه‌های عراقی مدعی شدند که ایالات متحده از طریق عمان پیامی برای ایران ارسال کرده است؛ پیامی که به احتمال زیاد با هدف ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای پس از ماه‌ها توقف فرستاده شده است.
مخالفان رفع فیلترینگ، وزرای همین دولت‌اند مخالفان رفع فیلترینگ، وزرای همین دولت‌اند
مردم انتظار تغییر داشتند، اما دولت وفاق بیش از آنکه تحول‌آفرین باشد، استمرار وضع قبلی است و ناکارآمدی مدیریت و ناترازی سیاست‌ها ادامه دارد.
برگزیده
آسمان این لیگ آبی‌ست! آسمان این لیگ آبی‌ست!
استقلال با نمایشی حساب‌شده و سه گل تماشایی موفق شد آلومینیوم را شکست دهد و بار دیگر به صدر جدول لیگ برتر بازگردد.
خون هیچکس قرمزتر نبود! خون هیچکس قرمزتر نبود!
در یکی از حساس‌ترین دیدار‌های هفته نهم لیگ برتر، دو تیم تراکتور تبریز و پرسپولیس تهران در ورزشگاه خالی از تماشاگر، به مصاف هم رفتند. جدالی که گرچه تا دقایق پایانی کم‌هیجان دنبال شد، اما در ثانیه‌های آخر به اوج التهاب رسید
پروفسور، تدریس را کنار گذاشت پروفسور، تدریس را کنار گذاشت
برانکو ایوانکوویچ، سازنده‌ی خاطرات خوش فوتبال ایران و پرسپولیس، از دنیای مربیگری خداحافظی کرد
صفحه خبر بالای تصاویر