کد خبر: ۳۷۴۹۱
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۹

اعتراف وزیر صهیونیست به وابستگی رژیم به تسلیحات آمریکا

عمیخای الیاهو، وزیر تندروی رژیم صهیونیستی با اعتراف به این‌که ارتش این رژیم توانایی درگیر ماندن در جنگ‌های طولانی را ندارد، خواستار خاتمه بخشیدن به روند وابستگی ارتش اسرائیل به سلاح‌های آمریکایی شد
اعتراف وزیر صهیونیست به وابستگی رژیم به تسلیحات آمریکا

مخاطب۲۴_ طوفان الاقصی_  عمیخای الیاهو، وزیر تندروی رژیم صهیونیستی با اعتراف به این‌که ارتش این رژیم توانایی درگیر ماندن در جنگ‌های طولانی را ندارد، خواستار خاتمه بخشیدن به روند وابستگی ارتش اسرائیل به سلاح‌های آمریکایی

عمیخای الیاهو وزیر تندروی صهیونیستی خواستار کاهش وابستگی ارتش رژیم صهیونیستی به سلاح‌های آمریکایی شد.

الیاهو که کرسی وزارت میراث فرهنگی کابینه نتانیاهو را در دست دارد در اظهاراتی خواستار پایان دادن به وابستگی ارتش اسرائیل به سلاح‌های آمریکایی شد.

وی در همین رابطه اظهار داشت: ارتش اسرائیل باید این توانایی را به دست آورد که بتواند برای جنگ‌های طولانی‌مدت نیز بدون پشتیبانی آمریکا به نبرد ادامه دهد، چراکه تقابل ما با آمریکا در آینده امری حتمی و گریزناپذیر است.
این وزیر صهیونیست که در روز‌های نخست نبرد طوفان الاقصی خواستار حمله اتمی ارتش اسرائیل به نوار غزه شده بود در ادامه افزود: جای تردیدی نیست که باید از روابط ویژه خود با آمریکا حفاظت کنیم، اما نمی‌توان این شرایط را قبول کرد که هر زمان اختلافی میان ما و آمریکا بروز می‌کند آن‌ها اقدام به قطع ارسال سلاح و حمایت‌های بین‌المللی خود از ما کنند.

برچسب ها: طوفان الاقصی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
برگزیده
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
علی‌رغم بی‌اعتمادی نسبت به واشنگتن در‌های دیپلماسی همچنان باز است علی‌رغم بی‌اعتمادی نسبت به واشنگتن در‌های دیپلماسی همچنان باز است
معاون سیاسی وزیر خارجه ایران اعلام کرد علی‌رغم بی‌اعتمادی نسبت به واشنگتن پس از حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران، در‌ها به روی دیپلماسی همچنان باز است.
صفحه خبر بالای تصاویر