کد خبر: ۳۷۴۸۴
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۴

آمریکا برای آتش‌بس فوری در غزه به شورای امنیت قطعنامه داد

وزیر خارجه آمریکا می‌گوید که واشنگتن پیش‌نویس قطعنامه‌ای را به شورای امنیت داده که خواستار آتش‌بس فوری در غزه شده است.
آمریکا برای آتش‌بس فوری در غزه به شورای امنیت قطعنامه داد

مخاطب ۲۴- وزیر امور خارجه ایالات متحده آنتونی بلینکن به رسانه‌های سعودی گفته است که واشنگتن پیش‌نویس قطعنامه‌ای را به شورای امنیت سازمان ملل ارائه دادکه در آن خواستار آتش‌بس فوری در غزه در ارتباط با آزادی اسرای اسرائیلی شده است و ابراز امیدواری کرده که کشور‌ها از آن حمایت کنند.
وی چهارشنبه شب در جریان سفر به عربستان سعودی برای بحث با مقام‌های این کشور درباره جنگ غزه، به شبکه «الحدث» گفت «ما در حقیقت قطعنامه‌ای را ارائه داده‌ایم که در حال حاضر در نزد شورای امنیت است و خواستار آتش‌بس فوری مرتبط با آزادی گروگان‌ها شدیم و بسیار امیدواریم که کشور‌ها از آن حمایت کنند».
پیش‌نویس قطعنامه آمریکا در شرایطی ارائه شده است که در هفته‌های اخیر گمانه‌زنی‌های زیادی درباره برنامه‌ریزی رژیم صهیونیستی برای حمله به جنوبی‌ترین شهر غزه یعنی رفح مطرح شده است و وخامت اوضاع انسانی رو به تشدید است.
از طرف دیگر، روزنامه واشنگتن‌پست روز چهارشنبه به نقل از یک دیپلمات غربی نوشت: «رسیدن به توافق آتش‌بس ممکن است چندین هفته طول بکشد یا ممکن است به دلیل حمله اسرائیل به رفح اصلاً اتفاق نیفتد.»
بیش از یک میلیون نفر از ساکنان غزه از زمان آغاز جنگ به منطقه رفح در جنوبی‌ترین نقطه در این باریکه تحت حصر پناه برده و در اردوگاه‌هایی فشرده اسکان داده شده‌اند. نهاد‌های بین‌المللی هشدار می‌دهند عملیات اسرائیل در رفح می‌تواند به ایجاد یک فاجعه تمام‌عیار انسانی منجر شود.

برچسب ها: آنتونی بلینکن
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی
متن استعفای پژمان بازغی و سام درخشانی پس از پذیرفته نشدن کناره‌گیری‌شان حذف شد.
دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک! دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک!
وودی الن بزرگ امروز ۹۰ ساله شد، فیلمسازی که بیانگر انسان‌ها در عصر مدرن است و بخاطر برنامه نوازندگی جاز به مراسم اسکار و گرفتن اسکار فیلم آنی‌هال نرفت، چون همزمان بود!
صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن
جعفر پناهی فیلمساز مطرح کشور و برنده جایزه نخل طلای کن به دلیل فعالیت تبلیغی علیه نظام بار دیگر به حبس و ممنوعیت خروج از کشور آن هم به صورت غیابی محکوم شده است.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
برگزیده
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
مانند جنگ 12 روزه، در برابر دشمن همه با هم باشید مانند جنگ 12 روزه، در برابر دشمن همه با هم باشید
رهبر معظم انقلاب اسلامی امشب در سخنانی تلویزیونی خطاب به ملت عزیز ایران، با تاکید بر ضرورت تقویت و استمرار قدرتمندانه بسیج در نسل‌های پی در پی به‌عنوان «یک ثروت بزرگ، حرکت همگانی و عامل افزایش قدرت ملی»، ناکامی آمریکا و رژیم صهیونیستی را در تحقق هیچ یک از اهداف حمله به ایران، نشانه شکست بدون تردید آنها خواندند
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر