کد خبر: ۳۷۳۸۷
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۲

آمار تلفات اعلامی ارتش اسرائیل به ۵۹۴ کشته رسید

ارتش اشغالگر در ادامه اعلام قطره‌چکانی آمار تلفات خود در جنگ غزه، امروز سه‌شنبه به کشته شدن یک فرمانده اتاق عملیات خود اعتراف کرد.
آمار تلفات اعلامی ارتش اسرائیل به ۵۹۴ کشته رسید

مخاطب ۲۴- ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که با کشته شدن یکی از فرماندهان اتاق عملیات تیپ ۴۰۱ در درگیری‌های غزه، شمار نظامیان کشته شده جنگ از هفتم اکتبر تا به امروز به ۵۹۴ نفر رسید.
شمار مجروحان نظامی اسرائیل نیز -طبق اعلام ارتش این رژیم- به ۲ هزار و ۹۶۲ نفر نفر رسیده که از این تعداد ۴۵۳ نفر در وضعیت بدی قرار دارند.
این در حالی است که به اعلام روزنامه اسرائیلی یدیعوت آحارانوت شمار نظامیان مجروح ۵۰۰۰ نفر است و بیش از ۲۰۰۰ نظامی از زمان آغاز جنگ، قطع عضو شده‌اند.

بیشتر بخوانید
 
روزنامه اسرائیلی «هاآرتص» نیز پیشتر با بررسی آمار بیمارستان‌های اسرائیلی فاش کرده بود که شمار نظامیان مجروح بسیار بیشتر از آمار اعلام‌شده از سوی ارتش اسرائیل است.
رئیس حماس در غزه یحیی السنوار نیز پیشتر اعلام کرده بود که رزمندگان فلسطینی در جنگ زمینی با دشمن دست‌کم ۵ هزار نظامی و افسر صهیونیست را هدف قرار داده‌اند که یک سوم آن‌ها کشته، یک سوم دیگر به شدت مجروح و یک سوم دچار معلولیت‌های دائمی شده‌اند.
درگیری میان گروه‌های مقاومت و نیرو‌های ارتش اشغالگر طی روز‌های اخیر تشدید شده است و رژیم صهیونیستی در تلافی آن، بر شدت حملات هوایی علیه مناطق شمالی غزه در کنار محاصره و بمباران مجتمع پزشکی الشفاء افزوده است.

برچسب ها: رژیم صهیونیستی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت