کد خبر: ۳۷۳۵
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۰

چرایی شماره گذاری خودرو‌های غیر استاندارد توسط پلیس راهور

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: پلیس راهور و سازمان استاندارد باید به وضعیت کیفیت پایین خودروهای داخلی ورود کرده و پلیس راهور نباید خودروهای غیر استاندارد را شماره گذاری کند.
چرایی شماره گذاری خودرو‌های غیر استاندارد توسط پلیس راهور

به گزارش سرویس اقتصادی مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا، اسماعیل حسین زهی  درباره کیفیت نامطلوب خودرو‌های داخلی و گران فروشی خودروسازان، بیان کرد: متاسفانه شاهدیم که هر روز از کیفیت خودرو‌های داخلی کاسته شده و بر قیمت آن‌ها افزوده می‌شود. از سوی دیگر صنعت خودروسازی کشور صرفا کار مونتاژ را انجام می‌دهد و قطعاتی که از سوی قطعه سازان وارد کشور می‌شود نیز از کیفیت خوبی برخوردار نیست.

وی در ادامه با بیان اینکه دستگاه‌های مسئول از جمله پلیس راهور نیز کوتاهی می‌کنند، به تصادف جاده‌ای اخیر که در محور بهبهان رخ داد، اشاره کرد و گفت: در این حادثه، ایربگ هیچ خودرویی باز نشد و در سایر تصادفات جاده‌ای نیز شاهد هستیم که ایربگ خودرو‌های داخلی عمل نمی‌کند.

 


نماینده مردم خاش در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: نه تنها ایربگ بلکه سایر قطعات خودرو‌های داخلی نیز کارایی لازم رو ندارند و سازمان استاندارد و پلیس راهور باید نسبت به برخورد با متخلفان اقدام کنند. پلیس راهور نباید خودرو‌هایی را که از استاندارد لازم برخوردار نیستند، شماره گذاری کند. نباید اجازه داد اینگونه با سرنوشت انسان‌ها بازی شود.

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس تاکید کرد: در بحث صنعت هوایی نیز وضعیت اینگونه است، بنده دو شب گذشته پروازی از تهران به زاهدان داشتم که شاهد تخلفات عدیده‌ای بودم و متاسفانه برخورد خوبی با مسافران نیز صورت نگرفت. این نوع تخلفات اهانت به شعور مردم است. وقتی متولی نظارت جدی نداشته باشد این تخلفات از خودروسازان و شرکت‌های هواپیمایی سر می‌زند.

حسین زهی افزود: قطعا باید با شرکت‌های متخلف برخورد قضایی صورت گیرد، زمانی که پرونده این بخش‌های متخلف در محکمه قضایی مورد بررسی قرار گیرد و با متخلفان برخورد قاطع شود جلوی تکرار این تخلفات گرفته می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
برگزیده
پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید
روغن ذرت منبع غنی ویتامین E، بهبود عملکرد سیستم عصبی، کاهش کلسترول بد خون LDL، کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سلامت قلب و عروق، حاوی امگا ۶ و ۹، حاوی فیتواسترول‌های طبیعی، مقاومت حرارتی بالا است.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر