کد خبر: ۳۷۳۲۷
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۰

غزل پایانی پرسپولیس دولتی!

وزارت ورزش و جوانان ۵۱ درصد از سهام پرسپولیس را واگذار خواهد کرد.
غزل پایانی پرسپولیس دولتی!

مخاطب 24- در اطلاعیه رسمی که دقایقی پیش فرابورس ایران روی خروجی وبسایت خود منتشر کرد، وزارت ورزش و جوانان به صورت رسمی مالکیت باشگاه پرسپولیس را واگذار خواهد کرد. فرابورس اعلام کرده که بانک ملی به عنوان کارگزار این عرضه سهام عمده انتخاب شده و قرار است ۵۱ درصد از سهام باشگاه پرسپولیس را به فروش برساند.

نکته مهم اینکه وزارت ورزش با فروش پرسپولیس به عنوان کنسرسیوم نیز موافقت کرده و خریداران امکان ائتلاف با یکدیگر را هم خواهند داشت تا بتوانند اکثریت سهام باشگاه پرسپولیس را از دست دولت خارج کنند، اما برای فروش سهام خود باید با بازار پایه فرابورس در هماهنگی باشند.

خریداران باشگاه پرسپولیس تا ششم فروردین فرصت دارند تا طرح خود را برای تصدی بر مالکیت ۵۱ درصد از سهام باشگاه پرسپولیس در اختیار فرابورس و دولت قرار بدهند تا در ۵ روز آینده، خریدار باشگاه پرسپولیس معرفی شود. روز یازدهم فروردین ماه آخرین مهلت قانونی برای تعیین تکلیف مالکیت دو باشگاه سرخابی و بارگذاری مدارک در سامانه کنفدراسیون فوتبال آسیا برای دریافت مجوز حرفه‌ای است.

در بخشی از این اطلاعیه طولانی هم آمده که صلاحیت فنی، مدیریتی و همچنین امنیتی خریداران باید از سوی نهاد‌های ذی صلاح مورد تائید قرار بگیرد که فرابورس این مورد را از سازمان‌های موردنظر استعلام خواهد گرفت.
مجموع رقم واگذاری باشگاه پرسپولیس ۲۱۱۶ میلیارد و ۱۰۴ میلیون تومان خواهد بود که خریدار می‌تواند به صورت نقدی یا اقساط خریداری کند. در صورت خرید اقساطی سود ۲۳% اعمال خواهد شد و خریدار امکان این را خواهد داشت تا با پرداخت ۱۰ درصد نقدی (۲۱۱ میلیارد تومان) و باقیمانده مبلغ در ۱۲ قسط شش ساله، مالکیت اکثریت سهام پرسپولیس را در اختیار بگیرد.

نکته مهم اینکه در این اطلاعیه نیز تاکید شده باتوجه به قوانین کنفدراسیون فوتبال آسیا، امکان مالکیت همزمان یک شرکت بر پرسپولیس و استقلال وجود نخواهد داشت تا رسما مالکیت سرخابی‌ها از یکدیگر تفکیک شود.

همچنین برای خریداران خصوصی واقعی و شرکت‌های تعاونی میزان سود اقساط با نرخ ۲۰ و ۲۱ درصد اعمال خواهد شد. این در حالی است که در صورت قهرمانی پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا ۵۰ درصد یکی از اقساط و در صورت قهرمانی لیگ برتر ۲۰ درصد یکی از اقساط مشمول تخفیف خواهد شد.

در حالی که در خبر‌های رسمی اعلام شده که دو بانک خصوصی خریدار پرسپولیس و استقلال خواهد شد، باید دید که در روز ۱۱ فروردین مالکیت سهام پرسپولیس به چه شرکتی می‌رسد.

منبع: ورزش سه

برچسب ها: پرسپولیس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان
جنیفر لارنس در نشست خبری فیلم تازه‌اش در جشنواره کن، با صداقتی بی‌پرده از تجربه شخصی‌اش با مادری و افسردگی پس از زایمان گفت؛ احساسی عمیق از انزوا که به گفته خودش، «شبیه زندگی در سیاره‌ای دیگر» است.
شکار جدید قرمزها! شکار جدید قرمزها!
باشگاه پرسپولیس در ادامه روند سریع نقل و انتقالاتی خود، امشب هم از یک خرید جدید رونمایی خواهد کرد.
اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند! اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند!
باشگاه استقلال هم به صف مشتریان جذب محمدمهدی زارع، مدافع جوان گل‌گهر اضافه شد
کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را! کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را!
با تصمیم کادر فنی پرسپولیس، امروز نام چهار بازیکن در فهرست خروجی این تیم قرار گرفت.
برهنگی ممنوع برهنگی ممنوع
با تصمیمی که دیروقت اعلام شد، برگزارکنندگان جشنواره فیلم کن ممنوعیت رسمی برهنگی و لباس‌های حجیم را در این مراسم اعلام کردند.
خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا
۲ میلیارد بدهی زنجانی به شرکت نفت بر اساس اعلام رسمی قوه قضائیه تسویه شده و سرمایه او که تا دم اعدام هم رفت، بر سر جای خود باقی ماند. اگر رقم ۳ میلیارد دلار باقی مانده اموال زنجانی درست باشد، او با قیمت دلار ۸۰هزار تومانی، باید حدود ۲۴۰ همت سرمایه داشته باشد. اگر این سرمایه بیش از ۳ میلیارد دلار نباشد.
برگزیده
شکار جدید قرمزها! شکار جدید قرمزها!
باشگاه پرسپولیس در ادامه روند سریع نقل و انتقالاتی خود، امشب هم از یک خرید جدید رونمایی خواهد کرد.
فصل تمام شد؛ حواشی بیرانوند نه! فصل تمام شد؛ حواشی بیرانوند نه!
فصل تمام شد، اما حواشی علیرضا بیرانوند تمام نشد. به جرات می‌توان گفت کشدارترین حاشیه مسابقات لیگ بیست‌وچهارم مربوط به دروازه‌بان شماره یک تیم ملی بود.
اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند! اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند!
باشگاه استقلال هم به صف مشتریان جذب محمدمهدی زارع، مدافع جوان گل‌گهر اضافه شد
صفحه خبر بالای تصاویر