کد خبر: ۳۷۳۲۱
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۲

سیسی: اجازه کوچ اجباری فلسطینی‌ها از غزه را نمی‌دهیم

عبدالفتاح سیسی رئیس جمهوری مصر با توجه به سیاست رژیم صهیونیستی برای کوچاندن اجباری مردم غزه به این کشور، اعلام کرد که قاهره اجازه کوچ اجباری فلسطینی‌ها را نخواهد داد.
سیسی: اجازه کوچ اجباری فلسطینی‌ها از غزه را نمی‌دهیم

مخاطب ۲۴- سیسی امروز یکشنبه در حاشیه یک نشست با اروپایی‌ها در قاهره تاکید کرد: مصر کوچ اجباری فلسطینی‌ها به زمین‌های خود را نمی‌پذیرد و اجازه آن را نخواهد داد.

سیسی همچنین در بیانیه‌ای که از سوی ریاست جمهوری مصر منتشر شده، بر لزوم شکل گیری یک آتش بس در نوار غزه تاکید کرد.

رژیم صهیونیستی اصرار دارد که در ادامه جنایت‌های خود علیه فلسطینی‌ها در غزه، به شهر رفح در جنوب این منطقه حمله کند تا آخرین مامن نزدیک به ۱.۵ میلیون غیرنظامی در آنجا را نابود کند.

مصر نگران است که رژیم صهیونیستی با انجام این حمله در رفح، فلسطینی‌ها را به طرز اجباری به سمت خاک مصر سوق دهد.

اورسولا فون درلاین رئیس کمیسیون اروپا که به مصر سفر کرده، اعلام کرد که غزه با قحطی روبروست و باید یک آتش بس فوری در جنگ بین حماس و اسرائیل شکل بگیرد.

فون درلاین که به همراه ۵ نفر از سران کشور‌های اروپایی به مصر رفته، از یک بسته کمک مالی ۷.۴ میلیارد دلاری برای این کشور رونمایی کردند.
یک مقام ارشد کمیسیون اروپا به خبرگزاری رویترز گفت که این توافق شامل گام‌هایی برای همکاری در زمینه امنیت، همکاری ضد تروریسم و حفاظت از مرز‌ها به ویژه مرز جنوبی مصر با سودان می‌شود.

وی اینطور بیان کرد که توافق شامل میلیارد‌ها اعتبار در سال‌های آینده برای مصر و افزایش فروش انرژی است که می‌تواند به اروپا کمک کند تا از گاز روسیه دورتر شود.

بیشتر بخوانید

رئیس کمیسیون اروپا همراه با سران اتریش، بلژیک، قبرس، یونان و ایتالیا پیش از مراسم امضای قرارداد با عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر دیدار کردند.

مصر در یک بحران اقتصادی دردناک غرق شده است، با لیبی جنگ زده هم مرز است و در جوار جنگ رژیم صهیونیستی در نوار غزه و جنگ داخلی سودان قرار گرفته است.

برچسب ها: رژیم صهیونستی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
برگزیده
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن، تاکید کرد عربستان با نظارت آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود
پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد! پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد!
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فرود سالم یک فروند پهپاد آمریکایی MQM-۱۷۰ در غرب تنگه هرمز با استفاده از توان جنگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد این پهپاد مأموریت شناسایی سامانه‌های پدافند هوایی ایران در سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز را بر عهده داشته است.