کد خبر: ۳۷۳۲۰
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۸

ویسی: به فکر زیبا بازی کردن نیستیم

سرمربی تیم فوتبال فولاد با بیان اینکه به فکر زیبا بازی کردن نیستیم گفت: مردم از دربی خوزستان استقبال نکردند، چون سه تیم خوزستانی در حال دست و پا زدن هستند.
ویسی: به فکر زیبا بازی کردن نیستیم

مخاطب ۲۴- عبدالله ویسی پس از تساوی بدون گل فولاد خوزستان مقابل استقلال خوزستان در هفته بیست‌ویکم لیگ برتر فوتبال، گفت: بازی حساس و مهمی برای هر دو تیم بود. سه تیم خوزستانی در پایین جدول قرار دارند و برای امتیاز گرفتن دست و پا می‌زنند. دربی بود و دربی یعنی گل نخوردن و بردن. هر دو تیم گل نخوردند، ولی برنده‌ای نداشت.
وی افزود: نیمه اول بسیار زیبا بود، اما نیمه دوم هر دو محتاط بودیم و نیم نگاهی به بردن داشتیم. می‌توانستیم با شهامت‌تر بازی کنیم، ولی به هر حال نباختن در دربی و یک امتیاز گرفتن در این اوضاع و احوال خوب بود. فولاد عادت ندارد اینجای جدول باشد. استقلال خوزستان نسبت به نیم فصل اول بسیار متفاوت شده است.

سرمربی فولاد خوزستان درباره آینده تیمش تصریح کرد: مردم در ایران عادت ندارند فولاد را در پایین جدول ببینند. الان در استرس بسیار بدی هستیم. استرس مردم خوزستان برای فولاد باید برای بالای جدول باشد نه پایین جدول. متأسفانه اوضاع و احوال فولاد مناسب نیست و باید آینده‌ای داشته باشد که مردم به آن ببالند. امسال گذشت، ولی سال بعد اتفاق‌های خوبی می‌افتد.

ویسی در پاسخ به این سوال که چرا مردم از دربی خوزستان استقبال نکردند، گفت: علتش پایین بودن سه تیم خوزستان در پایین جدول است و برای نیفتادن دست و پا می‌زنند. مردم راضی نیستند. ۹ بازی دیگر اینجا هستم و دوست دارم چه من باشم و چه نباشم این تیم شرایط بهتری داشته باشد.

وی در رابطه با وضعیت ادامه همکاری با احمد آل‌نعمه و حسین کعبی در کادرفنی فولاد خاطرنشان کرد: تغییرات همیشه خوب نیست. این‌ها بچه‌های خوزستان بوده و من مربی آن‌ها بوده‌ام. فردا جلسه‌ای با آن‌ها خواهیم داشت و احتمالا در کادرفنی خواهند بود.

سرمربی فولاد خوزستان بار دیگر با این سوال روبه‌رو شد که آیا شرایط تیمش در آینده بهتر خواهد شد یا نه، گفت: پس از اینکه با استقلال خوزستان قهرمان لیگ شدم سه باری که به خوزستان برگشتم متأسفانه تلاش‌مان برای نیفتادن بود. الان باید فقط امتیاز بگیریم که نیفتیم. به زیبا بازی کردن امتیاز نمی‌دهند.

ویسی در واکنش به این سوال که در مقطع قبلی با دلخوری از فولاد کنار گذاشته شد، گفت: اگر به ناحق جدا شدم، بقیه باید جبران کنند و اگر به حق جدا شدم، جبران خواهم کرد. پس از قهرمانی استقلال خوزستان هر سه باری که به تیم‌های خوزستانی برگشتم جنگیدن‌مان برای نیفتادن بود. الان هم تمام وجودم را برای نگه داشتن فولاد می‌گذارم.

برچسب ها: عبدالله ویسی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
احمدی نژاد بهترین خدمت را به اسرائیل کرد+فیلم احمدی نژاد بهترین خدمت را به اسرائیل کرد+فیلم
همایون اسعدیان در گفت‌و‌گو با اکبر نبوی افشاگری کرد.
یک ایرانی مالک خانه هارولد لوید یک ایرانی مالک خانه هارولد لوید
یک بازرگان ۶۰ ساله ایرانی به نام نصرالله افشانی در مزایده فروش، ملک «هارولد لوید» کمدین مشهور که در هالیوود واقع است، برنده اعلام شد.
لیدز یونایتد برای طارمی آغوش گشود لیدز یونایتد برای طارمی آغوش گشود
یک رسانه انگلیسی نوشته که باشگاه لیدز یونایتد امیدوار است که بتواند با پیشرفت در مذاکرات، مهدی طارمی را به خدمت بگیرد.
عبدالرضا داوری محکوم شد عبدالرضا داوری محکوم شد
عبدالرضا داوری به ۶ ماه حبس و شلاق و ممنوعیت فعالیت در رسانه‌های اجتماعی محکوم شده است.
ترمز تینا را بکشید ترمز تینا را بکشید
سریال تاسیان و عملکرد کارگردان این فیلم را نقد کرد.
دل‌شکسته‌ها ۸۸ درصد به مرگ نزدیک‌ترند دل‌شکسته‌ها ۸۸ درصد به مرگ نزدیک‌ترند
پژوهشگران دانمارکی دریافته‌اند افرادی که داغدار از دست دادن عزیزان خود هستند و سطح بالایی از غم و اندوه را به‌صورت مداوم تجربه می‌کنند، تا ۸۸ درصد بیشتر در معرض خطر مرگ در دهه پس از این فقدان قرار دارند.
تلویزیون‌های «اسنوا» و «دوو» به یکباره از کار افتادند! تلویزیون‌های «اسنوا» و «دوو» به یکباره از کار افتادند!
از کار افتادن ناگهانی تلویزیون‌های هوشمند «اسنوا» و «دوو» در ایران، موجی از نگرانی و شایعات درباره هک یا بدهی‌های مالی شرکت ایرانی به شرکای چینی به‌راه انداخته است. گروه صنعتی انتخاب اعلام کرده مشکل فنی است و تا ۲۴ ساعت آینده حل خواهد شد.
برگزیده
لیدز یونایتد برای طارمی آغوش گشود لیدز یونایتد برای طارمی آغوش گشود
یک رسانه انگلیسی نوشته که باشگاه لیدز یونایتد امیدوار است که بتواند با پیشرفت در مذاکرات، مهدی طارمی را به خدمت بگیرد.
پایان کار مدیرعامل فعلی استقلال پایان کار مدیرعامل فعلی استقلال
علی نظری جویباری، مدیرعامل کنونی باشگاه استقلال، طی امروز یا فردا از سمت خود کناره‌گیری خواهد کرد.
مقصد غیرمنتظره اوریه مقصد غیرمنتظره اوریه
روزنامه‌های مشهور فرانسه انتقال سرژ اوریه به پرسپولیس را زیر ذره بین خود برده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر