کد خبر: ۳۷۳۰۲
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۱

سقط جنین در پاریس مجازات دارد؟

هشتم مارس به بهانه روز زن، رئیس‌جمهور فرانسه هدیه ویژه‌ای را به زنان فرانسوی داد که نشان از چاقوی ماکرون زیر گلوی کودکان به دنیا نیامده دارد!
سقط جنین در پاریس مجازات دارد؟

مخاطب ۲۴- «روان‌پریشی رتی ناسیلی بعد از سقط جنینش باعث مرگ پسر سه ساله‌اش شد»، «رُندا پنج بچه‌اش را سقط کرده بود حتی با راه‌اندازی مهدکودک در خانه‌اش نتوانست بر روان‌پریشی خودش کنترل داشته باشد» این‌ها تنها نمونه‌ای از مشکلات روانی بعد از سقط جنین در میان زنان اروپایی و آمریکایی است.

با وجود مخالفت‌ها برای قانونی شدن سقط جنین در بیش‌تر کشورها، حق سقط جنین طی مراسمی در هشتم مارس ماه جاری به طور رسمی در قانون اساسی فرانسه ثبت شد. رئیس‌جمهور فرانسه امانوئل ماکرون در حاشیه این مراسم می‌گوید «ترس از ارتجاع و ناکامی‌های زمانه حق سقط جنین را به یک ضرورت تبدیل کرد»!
براساس آمار WHO سازمان بهداشت جهانی هر ساله در جهان ۴۰ تا ۵۰ میلیون سقط جنین اتفاق می‌افتد که معادل جمعیت ۱۲ کشور اروپایی نظیر دانمارک، اسلواکی، فنلاند، کرواسی، نروژ و ... است.
با این وجود طبق گزارش منتشر شده از سوی مؤسسه ملی آمار و مطالعات اقتصادی فرانسه، در سال ۲۰۲۲ در حدود ۷۲۳ هزار نوزاد در این کشور به دنیا آمده‌اند که پایین‌ترین میزان تولد در طی هفتاد سال گذشته را به خود اختصاص داده است؛ یعنی پایین‌ترین نرخ زاد و ولد در فرانسه پس از جنگ جهانی دوم!
ناگفته نماند سقط جنین در ۵۸ کشور از ۱۹۳ کشور عضو سازمان ملل قانونی است، اما فرانسه اولین کشوری است که آشکارا چنین موردی را در قانون اساسی‌اش مورد حمایت قرار دهد. در این میان برخی کشور‌های اروپایی از جمله سوئد، نروژ، دانمارک، ایتالیا و پرتغال سقط جنین را تا قبل از ۱۲ یا ۱۸ هفته بارداری با توجه به شرایط جسمی مادر یا جنین به صورت قانونی اجازه می‌دهند.
در حالی کشور فرانسه با کاهش زاد و ولد روبرو است، این کشور با قانونی کردن ازدواج همجنس در ۱۸ مه سال ۲۰۱۳ و ثبت بیش از ۱۷ هزار و ۵۰۰ ازدواج از این نوع سدی بر میزان افزایش جمعیت کشورش ایجاد کرده است و حالا با قانونی شدن سقط جنین بر طبل خداحافظی از نژاد فرانسوی نواخته است.
از سویی دیگر ۳ تا ۵ درصد از زنانی که سقط جنین کرده‎اند، عقیم شده‌اند. در این میان نزدیک به ۷۰ هزار زن هر ساله در جهان به خاطر سقط جنین نا ایمن جانشان را از دست می‌دهند و با آسیب‌های جدی زیادی همچون عفونت و خونریزی رنج می‌برند. همچنین طبق تحقیقات احتمال خودکشی زنانی که سقط کردند، ۱۵۴ درصد بیشتر است.
رئیس جمهور فرانسه امانوئل ماکرون از موافقان سقط جنین ابراز می‌دارد امروز پایان ماجرا نیست، بلکه شروع یک نبرد است و فرانسه از حق پایان دادن داوطلبانه به بارداری «در هر شرایطی حمایت می‌کند».
با این وجود اولین نخست‌وزیر زن ایتالیا جورجیا ملونی که خود را حامی خانواده و سنت در ایتالیا می‌داند، به شدت با دگرباشان جنسی زاویه دارد و از افزایش جمعیت این کشور و همچنین تولید مثل حمایت می‌کند، می‌گوید «مخالف سقط جنین هستم» و می‌خواهم جایگزین‌هایی برای زنان فراهم کنم.
این در حالی که برخی کارشناسان اروپایی معتقدند سقط جنین زنان را آزاد نمی‌سازد، بلکه آن‌ها را به شیوه‌ای جدید به بردگی می‌کشانند و مشکلاتی همچون افسردگی، اضطراب، گناه و پشیمانی را به همراه خواهد داشت؛ بنابراین تشکیل خانواده پایدار و شاد عامل مهمی در کاهش سقط جنین زنان اروپایی و آمریکایی است.

برچسب ها: سقط جنین
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
طالبان آزمایش موفق اولین موشک دوربرد را انجام داد+ فیلم طالبان آزمایش موفق اولین موشک دوربرد را انجام داد+ فیلم
نیرو‌های طالبان برای نخستین بار موشکی با برد ۴۰۰ کیلومتر را با موفقیت آزمایش کردند و سخنگوی این گروه فیلم پرتاب آن را منتشر کرد.
تأیید اولین واکسن تزریقی پیشگیری از ایدز در بریتانیا تأیید اولین واکسن تزریقی پیشگیری از ایدز در بریتانیا
با تأیید واکسن تزریقی «کابوتگراویر» در بریتانیا، امید‌ها برای پایان ابتلای جدید به ویروس اچ‌آی‌وی تا سال ۲۰۳۰ افزایش یافت؛ گامی بزرگ در مسیر کنترل جهانی ایدز.
علت سرطان‌های ریه مشخص شد علت سرطان‌های ریه مشخص شد
رئیس انجمن متخصصان ریه ایران اعلام کرد: ۸۵ درصد سرطان‌های ریه به مصرف سیگار مرتبط است و آلودگی هوا دومین عامل مهم در گسترش بیماری‌های ریوی در کشور محسوب می‌شود.
ظریف: لاوروف دروغ گفت؛ پشت‌پرده اسنپ‌بک را فاش می‌کنم ظریف: لاوروف دروغ گفت؛ پشت‌پرده اسنپ‌بک را فاش می‌کنم
محمدجواد ظریف، وزیر پیشین امور خارجه، در نشست «مردم و امنیت ملی» با دفاع از برجام، لاوروف را به دروغ‌گویی درباره موضوع اسنپ‌بک متهم کرد و گفت این طرح از ابتدا مربوط به روسیه نبود.
ایران و تاجیکستان به‌دنبال تحقق تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری ایران و تاجیکستان به‌دنبال تحقق تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری
در جریان مجمع بین‌المللی سرمایه‌گذاری دوشنبه، وزیر اقتصاد ایران از برنامه‌ریزی مشترک تهران و دوشنبه برای دستیابی به سطح تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری خبر داد.
یحیی السنوار؛ مغز متفکر «طوفان الاقصی» که بود؟ یحیی السنوار؛ مغز متفکر «طوفان الاقصی» که بود؟
امروز نخستین سالگرد شهادت یحیی السنوار، رهبر ارشد حماس و مغز استراتژی «عملیات طوفان الاقصی» است؛ مردی که نقش‌آفرینی او در صحنه مقاومت، برای همیشه در تاریخ فلسطین ماندگار شد.
روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید
وزیر خارجه روسیه اعلام کرد مسکو در هیچ شرایطی با واشنگتن علیه پکن ائتلاف نخواهد کرد و استقلال راهبردی خود در روابط با چین را حفظ می‌کند.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر