کد خبر: ۳۷۳۰۱
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۳

گل و سبزه عید چند؟

از گذشته تاکنون بر اساس فرهنگ و رسوم سبزه و گل پای ثابت سفره هفت‌سین ایرانی‌ها بوده، زیرا نماد زندگی، شادی و طراوت است قیمت آن نیز بسته به نوع آن متفاوت بوده که رئیس اتحادیه فروشندگان گل و گیاه آن را اعلام کرد.
گل و سبزه عید چند؟

مخاطب ۲۴- گل-  بر اساس مشاهدات میدانی از مغازه‌های سطح شهر تهران قیمت سبزه گندم، ماش و بهارنارنج در ظروف پلاستیکی، سفالی متفاوت و از بازه قیمتی ۵۰ تا ۱۲۰ هزار تومان است.

قیمت هر شاخه شب بو ۴۵ تا ۵۰ هزار تومان، سنبل در ظروف مختلف ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار تومان، گلدان سینره ۹۰ تا ۱۸۰ هزار تومان، رز شاخه‌ای ۸۰ تا ۱۰۰ هزار تومان، داودی دسته‌ای ۸۰ هزار تومان، قرنقل دسته‌ای ۷۰ هزار تومان و آلسترومریا ۲۰۰ هزار تومان است.

اکبر شاهرخی - رئیس اتحادیه فروشندگان گل و گیاه تهران - در گفتگو با ایسنا، قیمت گل و سبزه عید را اعلام کرد و گفت: قیمت سنبل ۲۵۰ هزار تومان، لاله درجه یک ۲۰۰ هزار تومان، شب بو ۷۰ تا ۱۰۰ هزار تومان، سینره درجه یک ۱۸۰ تا ۲۵۰ هزار تومان است.

وی افزود: قیمت سبزه بهارنارنج ۶۰ تا ۸۰ هزار تومان، عدس ۱۲۰ تا ۱۵۰ هزار تومان و گندم نیز ۱۰۰ هزار تومان است.

شاهرخی تصریح کرد: لاله به دلیل اینکه دوام کمتری که دارد از امروز وارد بازار می‌شود.

وی با بیان اینکه بازار گل بر اساس عرضه و تقاضا است، گفت: بر واحد‌های گلفروشی که زیر مجموعه اتحادیه فروشندگان گل وگیاه تهران هستند نظارت داریم و مردم می‌توانند در صورت مشاهده تخلفات از واحد‌های مذکور با شماره‌های ۸۸۷۱۹۸۷۵ یا ۸۸۷۱۵۱۴۰ تماس بگیرند که حتما به شکایات آن‌ها رسیدگی خواهد شد.

رئیس اتحادیه فروشندگان گل و گیاه در ادامه گفت: نظارت بر دستفروشان و برخی واحد‌هایی که مجوز فعالیت صنف ما را ندارند بر عهده اتحادیه نیست. همچنین بر فروشگاه‌های آنلاین گل که زیر نظر اتحادیه هستند نظارت می‌کنیم، اما بر سایر واحد‌های آنلاین بدون مجوز نظارتی نداریم.

برچسب ها: گل
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر