کد خبر: ۳۷۲۵۱
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۲

پیش‌بینی بارش بیش از نرمال طی نوروز

رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور گفت: بر اساس پیش‌بینی‌های انجام‌شده، بارش در کشور تا پایان فروردین بیش از نرمال خواهد بود. دما در این بازه زمانی در شمال غرب بیش از نرمال، در مرکز، شرق و جنوب کشور کمتر از نرمال و در سایر مناطق در محدوده نرمال برآورد شده است.
پیش‌بینی بارش بیش از نرمال طی نوروز

مخاطب 24- مهدی رهنما افزود: بارش از ۲۸ اسفند تا ۵ فروردین ۱۴۰۳ در سطح کشور فراگیر خواهد بود. بارش در جنوب شرق در محدوده کمتر از نرمال و در سایر مناطق بیش از نرمال پیش‌بینی می‌شود. بیشترین افزایش بارش برای دو سوی زاگرس خواهد بود. مقدار بارش انباشته فراتر از نرمال برای این مناطق با احتمال حدود ۷۵ درصد، ۵۰ تا ۱۰۰ میلیمتر (به‌طور محلی بیش از ۱۰۰ میلیمتر) پیش‌بینی شده است.

رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور اضافه کرد: ۶ تا ۱۲ فروردین بارش در استان‌های نوار شمالی نرمال و در سایر مناطق بیش از نرمال خواهد بود. مقدار بارش انباشته طی این هفته برای مناطق محدودی از دامنه شرقی کوه‌های زاگرس میانی و جنوبی با احتمال ۵۰ تا ۷۵ درصد، ۵۰ تا ۱۰۰ میلیمتر برآورد می‌شود.

به گفته رهنما ۱۳ تا ۱۹ فروردین بارش کشور در محدوده نرمال تا بیش از آن خواهد بود. احتمال وقوع بارش انباشته بیش از ۵۰ میلیمتر در بخش‌هایی از کشور بین ۵۰ تا ۷۵ درصد برآورد می‌شود.
تجربه دمای کمتر تا بیشتر از نرمال در نقاط مختلف کشور

وی درباره دمای هوای کشور طی نوروز اظهارکرد: دمای هوا طی ۲۸ اسفند تا ۵ فروردین ۱۴۰۳ در استان خوزستان و مناطق ساحلی استان سیستان و بلوچستان حدود یک درجه کمتر از نرمال، مناطقی از شمال غرب، جنوب و شرق کشور بین ۱ تا ۲ درجه بیش از نرمال و در سایر مناطق در محدوده نرمال خواهند بود.

بیشتر بخوانید



رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور اضافه کرد: دمای هوای کشور ۶ تا ۱۹ فروردین در شمال غرب و سواحل دریای خزر ۱ تا ۲ درجه بیش از نرمال، در جنوب شرق بین ۱ تا ۲ درجه کمتر از آن و برای سایر مناطق کشور در محدوده نرمال برآورد می‌شود.

رهنما در پایان توصیه کرد: با توجه به اینکه بر اساس این پیش‌بینی‌ها احتمال بارش نسبتا خوبی به‌ویژه در غرب و جنوب غرب وجود دارد و در برخی مواقع این بارش‌ها در شمال و شمال غرب نیز تجربه خواهد شد، احتمال وقوع سیلاب در بستر رودخانه‌ها و یا آبگرفتگی معابر را در این مناطق پیش‌بینی می‌کنیم بنابرایت برای اتراق در حریم رودخانه‌ها و عبورو مروراز آن‌ها احتیاط شود علاوه بر آن مسافران وسایل و ملزومات مورد نیاز همراه داشته باشند تا در مواجهه با بارش سنگین دچار مشکل نشوند.

منبع: ایسنا

برچسب ها: هواشناسی کشور
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در سخنرانی خود در پارلمان اسرائیل (کنست) خطاب به ایران گفت: تهران باید دست از تهدید همسایگان، حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی و انکار موجودیت اسرائیل بردارد و مسیر صلح را انتخاب کند.
صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس
با صدور مجوز و کارت بازی سرژ اوریه، مدافع ساحل عاجی پرسپولیس رسماً مجاز به حضور در رقابت‌های لیگ برتر خلیج فارس شد و پس از بهبودی کامل، آماده همراهی سرخ‌پوشان است.
ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به پرسش خبرنگاران، پایان رسمی جنگ غزه را تأیید کرد و گفت: «بله، جنگ اکنون رسماً به پایان رسیده است.»
بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به دعوت رسمی رئیس‌جمهور مصر از آقای پزشکیان برای حضور در نشست شرم‌الشیخ گفت: تمامی ابعاد موضوع در جلسات کارشناسی بررسی شد و تصمیم نهایی با هدف تأمین منافع ملی اتخاذ گردید.
ترامپ: گام بعدی ما صلح با ایران و برقراری آرامش در خاورمیانه است ترامپ: گام بعدی ما صلح با ایران و برقراری آرامش در خاورمیانه است
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، در گفت‌و‌گو با شبکه بلومبرگ اعلام کرد در صورت بازگشت به کاخ سفید، برنامه بعدی دولتش تحقق صلح با ایران و برقراری آرامش پایدار در خاورمیانه خواهد بود.
هواپیمای ترامپ در فلسطین اشغالی فرود آمد+ فیلم هواپیمای ترامپ در فلسطین اشغالی فرود آمد+ فیلم
هواپیمای رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، دقایقی پیش در فلسطین اشغالی فرود آمد؛ این سفر در ادامه تحرکات اخیر واشنگتن برای پیگیری روند آزادی گروگان‌ها و بررسی اوضاع منطقه انجام می‌شود.
برگزیده
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
صفحه خبر بالای تصاویر