کد خبر: ۳۷۲۳۴
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۲

تأثیر پروژه فیبرنوری در توسعه اقتصاد دیجیتال و تحقق عدالت ارتباطی

نماینده ویژه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها در استان اردیبل تاکید کرد: اجرای پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها مؤثر است.
تأثیر پروژه فیبرنوری در توسعه اقتصاد دیجیتال و تحقق عدالت ارتباطی

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران :  علی بحرینی رییس مرکز بازرسی، نظارت مدیریتی و پاسخگویی به شکایات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و نماینده ویژه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارهای استان اردیبل، در جلسه امضای تفاهمنامه اجرای این پروژه در شهر اردبیل گفت: پروژه فیبر نوری منازل، کسب و کارها ذیل یکی از تکالیف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در بحث شبکه ملی اطلاعات اجرا می شود و وزارت ارتباطات در این پروژه مکلف به ایجاد ۲۰ میلیون پوشش فیبزنوری در سراسر کشور است.

رییس مرکز بازرسی، نظارت مدیریتی و پاسخگویی به شکایات وزارت ارتباطات با بیان اینکه ما برای شبکه ملی اطلاعات پایدار و پرسرعت برای کاربران و کسب و کارها و بخش دولتی، نیاز داریم زیرساخت های پرسرعت داشته باشیم لذا در قانون ۱۴۰۱ ، ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ مقرر شد تمام دستگاه ها با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات همکاری کنند تا پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها قبل از پایان دولت سیزدهم به پایان برسد.

بحرینی با اشاره به ایجاد صندوق فیبرنوری برای حمایت از اپراتورها، تصریح کرد: وزیر ارتباطات در مجلس پیگیر ایجاد صندوق فیبرنوری است تا ابتدا بخشی از هزینه های فیبر نوری را به اپراتورهایی که در این زمینه کار می کنند اختصاص دهند و همچنین در تبصره ۱۸ که مختص اپراتورهای بخش خصوصی است که به آنها وام تعلق می گیرد، از این طریق حمایت مالی صورت گیرد.

وی افزود: علاوه بر آن اگر اقتصاد دیجیتال بخواهد در کشور پیاده سازی شود و به یک نرخ رشد و توسعه خوبی برسد نیاز به زیرساخت های فیبرنوری است.

نماینده ویژه وزیر ارتباطات در پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارهای استان اردبیل با بیان اینکه زیرساخت های ارتباطی و مراکز داده ها یکی از الزامات شبکه ملی اطلاعات به شمار می رود که نیاز به پهنای باند پرسرعت فیبرنوری دارد، تصریح کرد: اجرای پروژه فیبرنوری در توسعه اقتصاد دیجیتال و تحقق عدالت ارتباطی موثر است و برای اجرای کامل این پروژه نیازمند همکاری استانداری ها، شهرداری ها، شوراهای شهر، دهیاری ها و فرمانداری ها هستیم.

رییس مرکز بازرسی وزارت ارتباطات با بیان اینکه تا کنون حدود ۷ میلیون خانوار تحت پوشش قرار گرفته اند، در مورد این پروژه در شهر اردبیل اظهار کرد: در این پروژه اپراتور مبین نت براساس توانمندی ها برای استان اردبیل انتخاب و مقرر شد تا اواسط سال آینده کل استان اردبیل از مزیت فیبرنوری بهره مند شوند و چنانچه شهرستان های استان اردبیل سریعتر پای کار باشند و همکاری های لازم را انجام دهند استان اردبیل می تواند جزء پنج استانی باشد که به طور کامل تحت پوشش فیبرنوری قرار گرفته اند.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.