کد خبر: ۳۷۲۲۵
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۶

در سلامت اقتصادی و مبارزه با پولشویی راهبرد عملیاتی داریم

مدیر عامل بانک توسعه تعاون اعلام داشت در سلامت اقتصادی و مبارزه با پولشویی راهبرد عملیاتی داریم.
در سلامت اقتصادی و مبارزه با پولشویی راهبرد عملیاتی داریم

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاونمحمد شیخ حسینی مدیر عامل بانک توسعه تعاون در جلسه کمیته عالی مبارزه با پولشویی بانک اظهار داشت: استقرار واحد مبارزه با پولشویی در بانکها به منظور ارتقای سلامت اقتصادی، جلوگیری از فعالیت های اقتصادی ناسالم و مضر و رعایت قوانین و قواعد حرفه ای بانکداری است.
وی افزود: بانک توسعه تعاون به عنوان مهمترین نهاد مالی بخش تعاون، شبکه گسترده ای در سطح کشور دارد، بانک برای ارتقای سطح عملیات بانکی همه ساله هزینه ها وبرنامه های متنوعی به اجرا در می‌آورد، بر این اعتقاد هستیم که این امکانات باید در مسیر صحیح ارائه خدمات به عموم مردم از جمله تعاونگران و کارآفرینان بکار گرفته شود، بانک به هیچ عنوان به خود نمی پذیرد که برخی فعالیت های ناسالم و غیر مفید از طریق شبکه پرداخت این بانک انجام شود. لذا مبارزه با پولشویی را به صورت عملیاتی و میدانی هدایت می کنیم، به صرف برخی گزارش ها اکتفا نمی کنیم و بر این باور هستیم که مبازره با پولشویی به صورت اصولی با شناسایی صحیح متقاضیان افتتاح حساب، رصد حسابها و تراکنش های مشکوک و آموزش حضوری همکاران و بررسی میدانی موارد محتمل همراه باشد.
این مقام بانکی گفت: ضمن آنکه تشکیل جلسات کمیته عالی و پیگیری جهت تکمیل و ارتقای زیرساخت ها و سامانه ها مهم است، همکاران اداره کل مبارزه با پولشویی اهتمام کافی برای بازرسی های مستمر و بررسی های مداوم مد نظر داشته باشند.
مدیر عامل بانک توسعه تعاون ادامه داد: ارتباط مناسبی با نهادهای نظارتی از جمله بانک مرکزی، وزارت امور اقتصادی و دارایی و مرکز مالی داریم، اعتقاد داریم ارتقای سطح سلامت اقتصادی از طریق تدابیر و انسجام و هماهنگی ارکان بانکی و مالی کشور در بالاترین سطح امکان پذیر است. این که صرفا تمامی وظایف را بر عهده واحد تخصصی بگذاریم اکتفا نمی کند، مساله مبارزه با پولشویی دغدغه مدیران ارشد بانک توسعه تعاون است، ضمن آنکه تمامی تدابیر، امکانات، سرمایه انسانی و بروزرسانی اطلاعات مجموعه همکاران بانک در این حوزه مهم مد نظر داشته ایم به عنوان یکی از مهمرین وظایف مدیریت، نظارت عالیه و مستمر داریم.
در این جلسه رضا یزدانی فر سرپرست اداره کل مبارزه با پولشویی، معاون و تعدادی از همکاران این اداره کل نکات و مطالبی را درباره اقدامات و برنامه ها ارائه داد، هیات عامل بانک و تعدادی از مدیران ستادی نیز رهنمودهایی برای ارتقای سطح فعالیت اداره کل مطرح کردند.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی
معصومه آقاپور، مشاور رئیس جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی: سال گذشته برای دولت چهاردهم سال عبور از بحران‌ها و آغاز اصلاحات در اقتصاد و سیاست جامعه با تکیه بر شفافیت و سرمایه اجتمایی بود.
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر