مخاطب۲۴ اخبار و تحلیل های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را در هفت روز هفته و در بیست و چهار ساعت شبانهروز در اختیار شما قرار میدهد
مرتب دستهای خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کننده الکلی ضدعفونی نمایید. هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بلافاصله دستمال را دور انداخته و دست های خود را بشویید.
نیمه گمشده مجسمه رامسس دوم در مصر پس از ۱۰۰ سال کشف شد. تحقیقات بیشتر نشان داده است که این قطعه سنگ آهک مکمل بخش پایینی آن است که تقریباً یک قرن پیش در سال ۱۹۳۰ توسط گونتر رودر باستانشناس آلمانی کشف شد.
مخاطب۲۴_ این قطعه مجسمه از سنگ آهک ۳.۶ متری در سایت باستانشناسی «الاشمونین» در استان منیای مصر و با تلاش مشترک شورای عالی آثار باستانی این کشور و محققان دانشگاه کلرادوی آمریکا پیدا شده است. این مجسمه سر، شانهها و بالاتنه فرعون رامسس دوم را به تصویر میکشد که با یک تاج دوتایی و یک حریر سلطنتی با «اورائوس» (نمادی از مار کبرای مصری به نشانه سلطنت و قدرت الهی) تزئین شده است. تحقیقات بیشتر نشان داده است که این قطعه سنگ آهک مکمل بخش پایینی آن است که تقریباً یک قرن پیش در سال ۱۹۳۰ توسط گونتر رودر باستانشناس آلمانی کشف شد. مجسمه کشف شده متعلق به "رامسس دوم" ترمیم میشود. رامسس دوم یا رامسس کبیر، مقتدرترین و مشهورترین فرعون مصر باستان از دودمان نوزدهم فراعنه است که از سال ۱۲۷۹ تا ۱۲۱۳ پیش از میلاد بر این سرزمین فرمانروایی میکرد. سلطنت ۶۶ ساله او اوج قدرت و شکوه مصر باستان در نظر گرفته میشود.
وی که به دلیل مهارت نظامی خود مشهور است، بیش از ۱۵ لشکرکشی موفق را سازماندهی کرد و تسلط مصر را در سراسر شام و سرزمین نوبه تثبیت کرد. با این حال رامسس دوم صرفاً یک جنگجو نبود. او از طریق ساخت و سازهای به یاد ماندنی، میراث بزرگی از خود به جا گذاشت. مورخان میگویند او دیدی فراتر از زمان خود داشت و دستور ساخت شهرها، معابد و بناهای تاریخی الهامبخشی را در سراسر مصر، نظیر معبد کرنک و ابوسمبل در روستای نوبه، صادر کرد. امروزه صدها مجسمه عظیم از او را میتوان در سراسر مصر یافت.
رامسس دوم در ۹۰ یا ۹۱ سالگی درگذشت و در دره پادشاهان به خاک سپرده شد. مومیایی او بعداً توسط باستانشناسان در انبار سلطنتی کشف شد و اکنون در موزه ملی تمدن مصر در قاهره به نمایش گذاشته شده است. مقامات مصری میگویند تلاشها برای تمیز کردن و آمادهسازی مجسمهها برای الحاق و نمایش احتمالی در حال انجام است.
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ بهصورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساختها، توسعه خدمات و بهینهسازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامههای استراتژی مخابرات در آینده است.