کد خبر: ۳۷۱۷۵
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۲

نیمه گمشده پادشاه مصری پس از ۱۰۰ سال کشف شد!

نیمه گمشده مجسمه رامسس دوم در مصر پس از ۱۰۰ سال کشف شد. تحقیقات بیشتر نشان داده است که این قطعه سنگ آهک مکمل بخش پایینی آن است که تقریباً یک قرن پیش در سال ۱۹۳۰ توسط گونتر رودر باستان‌شناس آلمانی کشف شد.
نیمه گمشده پادشاه مصری پس از ۱۰۰ سال کشف شد!

مخاطب۲۴_ این قطعه مجسمه از سنگ آهک ۳.۶ متری در سایت باستان‌شناسی «الاشمونین» در استان منیای مصر و با تلاش مشترک شورای عالی آثار باستانی این کشور و محققان دانشگاه کلرادوی آمریکا پیدا شده است. این مجسمه سر، شانه‌ها و بالاتنه فرعون رامسس دوم را به تصویر می‌کشد که با یک تاج دوتایی و یک حریر سلطنتی با «اورائوس» (نمادی از مار کبرای مصری به نشانه سلطنت و قدرت الهی) تزئین شده است.
تحقیقات بیشتر نشان داده است که این قطعه سنگ آهک مکمل بخش پایینی آن است که تقریباً یک قرن پیش در سال ۱۹۳۰ توسط گونتر رودر باستان‌شناس آلمانی کشف شد. مجسمه کشف شده متعلق به "رامسس دوم" ترمیم می‌شود. رامسس دوم یا رامسس کبیر، مقتدرترین و مشهورترین فرعون مصر باستان از دودمان نوزدهم فراعنه است که از سال ۱۲۷۹ تا ۱۲۱۳ پیش از میلاد بر این سرزمین فرمانروایی می‌کرد. سلطنت ۶۶ ساله او اوج قدرت و شکوه مصر باستان در نظر گرفته می‌شود.

بیشتر بخوانید

معبد ابوسمبل رامسس دوم در ۸۷۰ کیلومتری جنوب قاهره

وی که به دلیل مهارت نظامی خود مشهور است، بیش از ۱۵ لشکرکشی موفق را سازماندهی کرد و تسلط مصر را در سراسر شام و سرزمین نوبه تثبیت کرد. با این حال رامسس دوم صرفاً یک جنگجو نبود. او از طریق ساخت و ساز‌های به یاد ماندنی، میراث بزرگی از خود به جا گذاشت. مورخان می‌گویند او دیدی فراتر از زمان خود داشت و دستور ساخت شهرها، معابد و بنا‌های تاریخی الهام‌بخشی را در سراسر مصر، نظیر معبد کرنک و ابوسمبل در روستای نوبه، صادر کرد. امروزه صد‌ها مجسمه عظیم از او را می‌توان در سراسر مصر یافت.

رامسس دوم در ۹۰ یا ۹۱ سالگی درگذشت و در دره پادشاهان به خاک سپرده شد. مومیایی او بعداً توسط باستان‌شناسان در انبار سلطنتی کشف شد و اکنون در موزه ملی تمدن مصر در قاهره به نمایش گذاشته شده است. مقامات مصری می‌گویند تلاش‌ها برای تمیز کردن و آماده‌سازی مجسمه‌ها برای الحاق و نمایش احتمالی در حال انجام است.

برچسب ها: باستان شناسی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عوارض خطرناک استفاده از موبایل در دستشویی عوارض خطرناک استفاده از موبایل در دستشویی
بسیاری از افراد به تلفن همراه خود وابستگی زیادی دارند و حتی آن را تا دستشویی و حمام نیز با خود می‌برند.
فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران، از یک مورد حادثه فروکش کردن کف پارکینگ ساختمان مسکونی خبر داد.
مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد
افرادی که از دارو‌های رقیق‌کننده خون استفاده می‌کنند، در صورت مصرف دارو‌های ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAID) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن، دو برابر با خطر خونریزی داخلی مواجهند.
ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد
سریال «سلمان فارسی» که ضبط آن متوقف شده بود با بازگشت میرباقری ـ کارگردان ـ از سر گرفته شد
جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش
امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، تولد ۶۱ سالگی‌اش را در منزلش که بی‌شباهت به قصر نیست و در کنار پسرش جشن گرفت.
لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت
وناتوس رونوشت منصوری از شاسی بلند اوروس لامبورگینی است. تمامی ابعاد لامبورگینی وناتوس منصوری دقیقا مشابه نسخه استاندارد لامبورگینی اوروس است با این تفاوت که ستون دوم یا «B» حدود ۲۰۰ میلیمتر عقب‌تر رفته است.
واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟ واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟
اخیرا در برخی صفحات مجازی افراد تشویق به دریافت واکسن HPV می‌شوند؛ اظهاراتی که در برخی مواقع غیر علمی و نادرست هستند
برگزیده
دستور راه‌اندازی سانتریفیوژهایی جدید و پیشرفته صادر شد دستور راه‌اندازی سانتریفیوژهایی جدید و پیشرفته صادر شد
واکنش فوری و مشترک وزارت خارجه و سازمان انرژی اتمی به تصویب قطعنامه ضدایرانی؛ رئیس سازمان انرژی دستور انجام اقدامات موثر، از جمله راه‌اندازی مجموعۀ معتنابهی از سانتریفیوژهای جدید و پیشرفته از انواع مختلف را صادر کرد.
قطعنامه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه برنامه هسته‌ای ایران قطعنامه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه برنامه هسته‌ای ایران
قطعنامه پیشنهادی تروئیکای اروپا علیه برنامه هسته‌ای ایران، در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصویب شد.
سرعت به قیمت شهرت ارزش دارد؟ سرعت به قیمت شهرت ارزش دارد؟
یک خودروی زانتیا با رانندگی خانمی ۲۳ ساله با سرعت حادثه ساز ۲۲۰ کیلومتر بر ساعت در آزادراه همدان-ساوه توقیف و روانه پارکینگ شد
صفحه خبر بالای تصاویر