کد خبر: ۳۷۱۴۹
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۸

مهندس‌سلطانی در نشست شورای مدیران: تحقق حماسه انتخابات با تلاش مخابرات در حوزه‌های ثابت و سیار، ستودنی بود

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در نشست شورای مدیران با تقدیر از زحمات بی‌شائبه و جهادی کارکنان مخابرات در اقصی‌نقاط کشور گفت: این حجم از هماهنگی بخش‌های مختلف، پوشش بی‌نظیر و پایداری ارتباطات در برگزاری انتخابات مجلس و خبرگان جز با تلاش منظم مجموعه مخابرات ایران و همراه اول محقق نمی‌‌شد.
مهندس‌سلطانی در نشست شورای مدیران: تحقق حماسه انتخابات با تلاش مخابرات در حوزه‌های ثابت و سیار، ستودنی بود

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایرانوی افزود: در این دوره انجام فرآیند احراز هویت به شکل الکترونیک و برگزاری موفق دو انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری بر بستر شبکه امن و پرسرعت ارتباطی مخابرات و همراه اول، برگ زرینی بر افتخارات مخابرات در طول بیش از ۵۰ سال خدمت اضافه کرد.

مهندس سلطانی افزود: شرکت مخابرات با بهره‌گیری از پیشرفته‌ترین فناوری‌های روز و تأمین امن‌ترین بسترهای ارتباطی  با افزایش سطح پوشش و پایداری شبکه، حقیقتاً در برگزاری امن و سالم انتخابات تأثیر به‌سزایی بر جا گذاشت.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با تأکید بر بهینه‌سازی شبکه ارتباطی در تمام بخش‌ها اعم از ثابت، سیار و دیتا در طول برگزاری انتخابات گفت: با برنامه‌ریزی و استقرار گروه‌های فنی برای رفع خرابی احتمالی و افزایش پهنای باند با هدف پاسخ‌گویی به نیازهای انتخاباتی، توانستیم در انجام این وظیفه خطیر، سربلند و مصداقی بر رستگاری خود و خشنودی خداوند باشیم.

مهندس سلطانی خاطر‌نشان کرد: حضور مردم قدرشناس ایران اسلامی برای تعیین سرنوشت خویش و مشارکت در تصمیم‌سازی‌های کلان کشور و تلاش مثبت و مؤثر حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، شیرینی و حلاوت برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری را دوچندان ساخت.

در این مراسم از معاونین و مدیران برتر شرکت مخابرات ایران که در برگزاری انتخابات، نقش ویژه‌ای داشتند با اهدای گل و لوح تقدیر، تجلیل شد.

 وی با اشاره به اهمیت پوشش و پایداری ۹۹ درصدی زیرساخت‌های ارتباطی در روز انتخابات گفت: اجرای فرآیندهای الکترونیک با نتیجه مشخص پایداری ارتباطات در ایام انتخابات، تلاش منظم مجموعه مخابرات ایران و دیگر اپراتورهای ارتباطی  و سیاست‌گذاری مناسب وزارت ارتباطات و نهادهای بالادستی را نمایان ساخت.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مقتدی صدر خواستار انحلال و خلع سلاح فوری حشدالشعبی شد! مقتدی صدر خواستار انحلال و خلع سلاح فوری حشدالشعبی شد!
رهبر جریان صدر در عراق خواستار تحویل تمامی سلاح‌ها به دولت عراق و انحلال گروه‌های شبه‌نظامی شد.
تخت روانچی:: آیا ما می‌توانیم به آمریکا اعتماد کنیم؟ تخت روانچی:: آیا ما می‌توانیم به آمریکا اعتماد کنیم؟
معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص تعلیق همکاری‌ها با آژانس گفت: این شورای عالی امنیت ملی ایران است که مسیر همکاری آینده ما با اژانس را مشخص خواهد کرد. سفیر ما در وین با مدیرکل اژانس در تماس است و این موارد را به او منتقل می‌کند.
توییت جدید رئیس‌جمهور پزشکیان توییت جدید رئیس‌جمهور پزشکیان
مسعود پزشکیان در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس با اشاره به حضورش در هفدهمین اجلاس اکو، نوشت: در هفدهمین اجلاس اکو، با اعتراض به تجاوز به خاک ایران، از مواضع مسئولانه کشور‌های منطقه تشکر کردم.
حماس با آتش بس موافقت کرد! حماس با آتش بس موافقت کرد!
رسانه‌های رژیم صهیونیستی جزئیاتی از آتش بس احتمالی این رژیم با مقاومت اسلامی را منتشر کردند.
در ۴۳ سال گذشته چهار دیپلمات ایرانی به نیرو‌های اشغالگر تحویل داده شدند در ۴۳ سال گذشته چهار دیپلمات ایرانی به نیرو‌های اشغالگر تحویل داده شدند
«همان‌طور که بار‌ها تصریح شده است، شواهد و قرائن زیادی وجود دارد که ثابت می‌کند دیپلمات‌های ایرانی در زمان اشغال خاک لبنان توسط رژیم صهیونیستی توسط گروهی مسلح در داخل لبنان ربوده و به نیرو‌های اشغالگر تحویل داده شده و به سرزمین‌های اشغالی منتقل شدند.»
ترامپ: ایران با توقف غنی‌سازی موافقت نکرده است ترامپ: ایران با توقف غنی‌سازی موافقت نکرده است
رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید ایران با دست کشیدن از غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است.
موشک PL-۱۵ چین: سلاحی که آسمان را تسخیر می‌کند موشک PL-۱۵ چین: سلاحی که آسمان را تسخیر می‌کند
موشک هوا به هوای PL-۱۵، شاهکار نظامی چین، با برد ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلومتری و فناوری هدایت پیشرفته، به یکی از پیشرفته‌ترین تسلیحات جهان تبدیل شده است. این موشک که از جنگنده‌هایی، چون J-۱۰ و J-۳۵ شلیک می‌شود، با توانایی درگیری فراتر از دید، تهدیدی جدی برای رقبا در آسمان است
برگزیده
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: همزمان با باز شدن کل مسیر‌های هوایی خرید بلیت هواپیما امکان پذیر شده، اما مسافران به ساعت خرید بلیت توجه کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر