کد خبر: ۳۷۱۱۲
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۰

بهار قرآن در بهار کیش/ اعلام برنامه های رمضان و نوروز معاونت فرهنگی واجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش

بهار قرآن در بهار کیش/ اعلام برنامه های رمضان و نوروز معاونت فرهنگی واجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش
بهار قرآن در بهار کیش/ اعلام برنامه های رمضان و نوروز معاونت فرهنگی واجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :  سید علیرضا فاطمیان پور دراین نشست با اشاره به تقارن ماه مبارک رمضان و عید نوروز گفت: این هم پوشانی فرخنده رویدادهای این ایام را پربارتر کرده است .

معاون فرهنگی واجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش افزود: برنامه های رمضان امسال با توجه به همزمانی با عید نوروز با دو رویکرد فرهنگی و گردشگری برگزار می شود تا گردشگران نوروزی جزیره کیش نیز ازاین فضای فرهنگی و معنوی بهره ببرند.

فاطمیان پور اظهار داشت : برگزاری بازارچه صنایع دستی و خوراکی های اقوام ایرانی به همراه برگزاری برنامه های شاد تفریحی و خانوادگی، تردد ایستگاه سیار با امکانات ویژه پخش صدا وتصویر و حرکت در سطح شهر به همراه اجرای برنامه های فرهنگی و هنری متناسب با ماه مبارک رمضان و عید نوروز از جمله برنامه های معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش است.

وی تصریح کرد: جشن میلاد امام حسن مجتبی (ع) در تمامی مساجد کیش به همراه سفره کریمانه امام حسن مجتبی (ع) و برگزاری مراسم بزرگ افطاری از دیگر برنامه های این ایام است .

فاطمیان پور دربخش دیگری از صحبت هایش به برگزاری آیین های عزاداری ویژه وفات حضرت خدیجه (س) و شب های قدر با حضور سید مهدی میرداماد مداح اهل بیت(ع) در مساجد وحسینیه های کیش اشاره کرد و افزود: درکنار گرامیداشت رویدادهای این ماه مبارک، امسال نگاه ویژه ای نیز به برنامه های قرآنی شده است که از آن جمله برگزاری مسابقه در صداوسیمای مرکز کیش با طرح روزانه یک سوال و در مجموع 30 سوال از 30 جزء قران کریم و اهدای جایزه بزرگ به برندگان این مسابقه است.

 همچنین ضبط 30 جزء قرآن کریم در سواحل کیش و پخش از شبکه قرآن کشور از دیگر برنامه های ماه مبارک رمضان درجزیره کیش است.به گفته معاون فرهنگی، هنری واجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش، اجرای طرح قرآن بخوان جایزه بگیر برای کودکان، جزء خوانی قرآن کریم در 6 مسجد کیش، برگزاری ماه دوم جشنواره حفظ قرآن ، اجرای برنامه فرهنگی قرآنی در سالن ترانزیت خروجی ترمینال فرودگاه کیش ، برگزاری سفره افطاری در کمپ های سحر وصبا ، برگزاری کرسی تلاوت قرآن در مساجد و اجرای برنامه های قرآنی در مجموعه قرآنی مرجان در حوزه کودک ونوجوان از رویدادهای برنامه ریزی شده برای ماه رمضان و نوروز جزیره کیش است.

فاطمیان پور گفت : با توجه به اینکه بندر چارک در ایام نوروز پذیرای گردشگران ورودی به جزیره کیش است در کنار اجرای برنامه های سرگرم کننده فرهنگی وهنری درترمینال چارک، سه محور عفاف و حجاب، ترافیک و محیط زیست سه موضوع مهم آموزشی هستن که این آموزشها در قالب مشاوره ، بسته های دیجیتالی و پخش آنونس های صوتی و تصویری درشناورها به گردشگران ارائه می شود.

گفتنی است دراین نشست مدیریت های فرهنگی، هنری واجتماعی معاونت فرهنگی واجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش نیز گزارش عملکرد یکساله و برنامه های در دست اجرای خود را ارائه کردند.

آخرین اخبار
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر