کد خبر: ۳۷۰۶۴
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۴

خبر خوش سازمان استخدامی برای بازنشستگان

رییس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: بر اساس آخرین اخباری که تا دیروز دریافت کرده‌ام، امسال به ۱۵۰ بازنشسته، مجوز فعالیت داده شده است تا در کار‌های تخصصی و مشاوره، از آنان استفاده شود.
خبر خوش سازمان استخدامی برای بازنشستگان

مخاطب 24- میثم لطیفی رییس سازمان اداری و استخدامی کشوربا اشاره به برخورد با فعالیت غیر قانونی برخی بازنشستگان در دستگاه‌ها، اظهار کرد: قانون مصوب مجلس شورای اسلامی برای این ممنوعیت، دو تبصره دارد؛ تبصره یک برای برخی مقامات و تبصره دو، استفاده به عنوان یک سوم ظرفیت در ماه است؛ یعنی یک سوم ساعت کاری.

وی افزود: اگر دستگاه‌های اجرایی، مجوز کارگروه مربوطه در سازمان برای جذب بازنشستگان را نداشته باشند، ذی‌حساب اجازه پرداخت حقوق و مزایا به آنان را ندارد و دستگاه نظارتی نیز به علت این تصرف در بیت‌المال، با این دستگاه‌ها برخورد می‌کند.

لطیفی گفت: بر اساس آخرین اخباری که تا دیروز دریافت کرده‌ام، امسال به ۱۵۰ بازنشسته، مجوز فعالیت داده شده است تا در کار‌های تخصصی و مشاوره، از آنان استفاده شود.

بیشتر بخوانید



رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور اظهار داشت: فرایند استفاده از ظرفیت جوانان در دستگاه‌های اجرایی، سخت شده است؛ افرادی از نخبگی یا تجربه ویژه برخوردار هستند و نیاز داریم که انتقال تجربه، انجام و این مجوز به برخی بازنشستگان داده شود.
منبع: خبر آنلاین

برچسب ها: بازنشستگان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
آمریکا ارائه زیردریایی اتمی به کره‌جنوبی را مشروط کرد آمریکا ارائه زیردریایی اتمی به کره‌جنوبی را مشروط کرد
نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد زیردریایی هسته‌ای کره‌جنوبی باید علیه تهدید‌های چین استفاده شود؛ همزمان معافیت خرید تسلیحاتی لغو شد.
ایران به شبکه جهانی یونسکو در حفاظت میراث و علوم شناختی پیوست ایران به شبکه جهانی یونسکو در حفاظت میراث و علوم شناختی پیوست
با تصویب یونسکو، ایران به شبکه UNITWIN مرمت معماری و کرسی علوم شناختی پیوست و جایگاه خود را در پژوهش و حفاظت بین‌المللی ارتقا داد.
عوامل "عشق ابدی" و "زن روز" در دام قانون! عوامل "عشق ابدی" و "زن روز" در دام قانون!
مراجع قضائی صفحات اینستاگرامی چند شرکت‌کننده دو برنامه «عشق ابدی» و «زن روز» را به‌دلیل ترویج سبک زندگی مغایر با هنجار‌های اجتماعی توقیف و صاحبان آنها را تحت پیگرد قرار دادند.
پرونده دختر آبادانی مفقودی تحت رسیدگی قضایی پرونده دختر آبادانی مفقودی تحت رسیدگی قضایی
ستاره حیدری، نوجوان ۱۷ ساله آبادانی از ۱۵ آبان ناپدید شده است. دادستانی پرونده ویژه‌ای تشکیل داده و پیگیری‌ها و رصد تلفن و حساب‌ها ادامه دارد.
مذاکرات ونزوئلا و بلاروس درباره همکاری نظامی-فنی مذاکرات ونزوئلا و بلاروس درباره همکاری نظامی-فنی
هیئت بلاروسی به سرپرستی اولگ میشچنکو وارد کاراکاس شد و سومین نشست کارگروه همکاری نظامی-فنی با ونزوئلا برگزار شد. گفت‌و‌گو‌ها بر توسعه روابط متمرکز بود.
آیا پوتین «ژنرال» لاوروف را کنار می‌گذارد؟ آیا پوتین «ژنرال» لاوروف را کنار می‌گذارد؟
پس از دو هفته غیبت از جلسات مهم، سرگئی لاوروف دوباره ظاهر شد و رسانه‌ها درباره احتمال کاهش نفوذ او در دولت پوتین و جایگزینی‌اش گمانه‌زنی می‌کنند.
بازداشت یک اسرائیلی به اتهام انتقال اطلاعات حساس به ایران بازداشت یک اسرائیلی به اتهام انتقال اطلاعات حساس به ایران
رژیم صهیونیستی از دستگیری مردی ۲۷ ساله به اتهام انتقال اطلاعات حساس تأسیسات و پایگاه‌های نظامی به ایران خبر داد؛ او بیش از یک سال با مأموران ایرانی در ارتباط بود.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر