کد خبر: ۳۶۹۸۶
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۱

رئیس مرکز حراست بانک صادرات ایران منصوب شد

​حکم ریاست مرکز حراست بانک صادرات ایران در نشستی با حضور محسن سیفی، مدیرعامل بانک صادرات ایران اعضای هیئت‌مدیره و هیئت‌عامل این بانک، مهدی فرزادی یکی از مسئولان سازمان حراست کل کشور و برخی مقامات و مسئولان این سازمان، به امین کعبه اعطا شد.
رئیس مرکز حراست بانک صادرات ایران منصوب شد

 مدیرعامل بانک صادرات ایران در این نشست با قدردانی از حضور مدیران و مسئولان حراست کل کشور، از زحمات سید محسن علوی، سرپرست سابق مرکز حراست بانک صادرات ایران تشکر کرد و گفت: مجموعه حراست بانک طی یک سال اخیر به دلیل تغیرات مدیریتی  در بانک به نحو احسن مدیریت شده و همراهی و همکاری دقیقی با مدیریت بانک برقرار بوده و هیچگونه کمبود و کاستی در این زمینه مشاهده نشد.

سیفی با بیان اینکه اقدامات حراست در بانک با قاطعیت همراه بوده است، برای مسئول جدید این مرکز در تداوم این مسیر آرزوی موفقیت کرد.

او با اشاره به اینکه وظیفه اصلی حراست، صیانت از بانک و تمامی همکاران است، حل مسائل جاری بانک از نظر نظارتی و امنیتی را از دیگر مسئولیت‌های خطیر این مرکز عنوان کرد.

در این نشست مهدی فرزادی با اشاره به اینکه اقتصاد ایران، بانک محور است، گفت: وظایف  و سهم بانک‌ها در تجهیز منابع و تأمین مالی  اقتصاد بیش از 80 درصد است، اما گاهی خدمات بانک‌ها نادیده گرفته می‌شود و با بی‌انصافی همراه است.

او افزود: بانک‌ها خدمات زیادی به مردم ارائه می‌دهند ولی معرفی خدمات بانک‌ها گاهی خلاء‌هایی دارد که نیازمند جهاد تبیین است. خدمات بانک‌ها موجب تسهیل زندگی و پرداخت‌های متنوع مردم شده و بخش عمده‌ای از خدمات به صورت غیرحضوری انجام می‌شود.

فرزادی تاکید کرد: اگرچه نقدهایی به برخی بانک‌ها وارد است و باید در فضای منصفانه مورد قضاوت قرار گیرد، اما خدمات بانک‌ها باید برای مردم اطلاع‌رسانی شود و اهمیت این خدمات نباید مورد غفلت قرار گیرد.

این مسئول در سازمان حراست کل کشور گفت: رسالت اصلی حراست، صیانت از دارایی‌های ارزشمند است و سطح اول آن مدیران و کارمندان هستند که به راحتی نمی‌توان جایگزینی برای آنها پیدا کرد. همواره انتظار بر این بوده است که با پیشگیری از بروز برخی مشکلات جلوگیری شود و کار به جراحی و درمان نرسد. در ارزیابی‌های انجام شده، حراست‌هایی موفق بوده‌اند که در عرصه پیشگیری توانسته‌اند از مدیران و کارمندان خود مراقبت کنند و نگذارند که آنها به خطا بیفتند.

او در پایان با قدردانی از زحمات انجام شده در حراست بانک صادرات ایران، افزود: حراست بانک صادرات ایران را از فنی‌ترین حراست‌ها می‌دانیم که بدنه کارشناسی قابل اعتمادی دارد و گزارش‌های ارائه شده خبر از کیفیت اقدامات کارشناسی قابل اعتنایی در این حوزه در این بانک می‌دهد و زحمات زیادی دراین زمینه کشیده شده که از این زحمات قدردانی می‌کنیم.

در این مراسم که با قدردانی برخی اعضای هیئت‌مدیره و هیئت‌عامل بانک از زحمات مرکز حراست بانک و آرزوی موفقیت برای مسئول جدید این مرکز همراه بود، سید محسن علوی به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده طی دو سال سرپرستی این مرکز پرداخت و امین کعبه نیز عملیاتی کردن حراست هوشمند و صیانت و حراست از بانک و کارکنان آن را با رویکرد پیشگیرانه، از جمله اهداف خود در مسئولیت ریاست مرکز حراست بانک اعلام کرد.​ 

 

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.