کد خبر: ۳۶۸۴۶
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۷

میانبر جذاب پرسپولیس برای جذب استعداد

آکادمی باشگاه پرسپولیس برای شناختن استعداد‌های جدید گام تازه‌ای برداشته است.
میانبر جذاب پرسپولیس برای جذب استعداد

مخاطب 24- آکادمی باشگاه پرسپولیس با مدیریت محسن خلیلی طی سه سال گذشته دستاورد‌های جالبی در زمینه استفاده از فناوری داشته و به نظر می‌رسد کاملا با تکنولوژی روز عجین شده و از آن در جهت پیشبرد اهداف خود بهترین استفاده را می‌برد.

شاید هنوز بسیاری از علاقه‌مندان به پرسپولیس ندانند که آکادمی پرسپولیس برای رصد کردن بازیکنان تیم‌های پایه خود از هوش مصنوعی استفاده می‌کند و هر بازیکن در هر تیمی یک پروفایل مخصوص به خود دارد که تمام فعالیت‌های او در تمرینات و مسابقات در این پروفایل ثبت و ضبط می‌شود تا به عنوان داده در اختیار کادر فنی قرار بگیرد.

همچنین در شرایطی که برخی تیم‌های لیگ برتری از فناوری جی پی اس برای سنجش میزان دوندگی و فعالیت بدنی بازیکنان خود بهره نمی‌برند این امکان در آکادمی باشگاه پرسپولیس از مدت‌ها قبل فراهم شده و استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید



حالا نیز این آکادمی یک اپلیکیشن ایجاد کرده تا برای استعدادیابی به شکل نوین و تازه‌ای عمل کند و جلوی هدر رفتن زمان و پول مراجعه کنندگان را بگیرد و البته مدیریت این مهم برای آکادمی راحت‌تر باشد.

آکادمی باشگاه پرسپولیس طی سه سال اخیر و به موازات استفاده از فناوری و اهمیت به این موضوع خرج مناسبی هم داشته است. این آکادمی سال اول دوره مدیریت جدید خود ابوالفضل سلیمانی را به تیم اصلی داد که حالا در تیم آلومینیوم اراک بازی می‌کند، در فصل دوم سه بازیکن امیررضا رفیعی، میلاد سورگی و علیرضا بایایی را دارد و در سال سوم این تعداد بازیکن به هفت نفر رسید.

برگزاری مراسمی شکیل و ویژه برای رونمایی از برنامه ویژه استعدادیابی و جشنی که در این خصوص برگزار شد نیز حاکی از اهمیت مدیریت باشگاه پرسپولیس به موضوع آکادمی بود که در پر ترافیک‌ترین روز‌های کاری باشگاه و پایتخت با حضور و همراهی مدیران باشگاه رخ داد.

رضا درویش، پیمان حدادی، محمد دلبری و حسین شهریاری، مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره باشگاه با وجود تمام دست‌انداز‌های مالی و امور مهمی که در جهت درآمدزایی برای رهایی از شر بدهی‌های زیر و کلان باشگاه دارند، تمام قد پشت برنامه‌های ویژه آکادمی ایستاده‌اند و به نوعی پای کار هستند تا موضوع ساخت و پرورش استعداد‌ها و رسیدن آن‌ها به تیم اصلی طی یک پروسه سالم و تمیز به بهترین شکل ممکن ادامه پیدا کند.

به همین منظور عصر یکشنبه برنامه مفصل و ویژه‌ای در این زمینه برگزار شد و محمود خوردبین یکی از نامداران تاریخ باشگاه پرسپولیس با فشار دادن یک دکمه از برنامه جدید باشگاه برای استعدادیابی رونمایی کرد که می‌تواند شرایط این باشگاه را در زمینه شناخت و متصل شدن ستاره‌های آینده پرسپولیس به این باشگاه تسهیل و تسریع کند.

جالب اینکه قبل از این مقرر شده بود برخی پیشکسوتان پرسپولیس زیر نظر محمد پنجعلی مدیر قبلی آکادمی باشگاه برای استعدادیابی به شهرستان‌های مختلف سفر کنند که در این باره نیز حواشی و تنش‌هایی به وجود آمد، اما حالا با استفاده از برنامه مزبور آن طرح به فراموشی سپرده شده و آکادمی پرسپولیس در یک بستر فناورانه نفرات علاقه‌مند را از سراسر کشور شناسایی خواهد کرد و با سرند کردن نفراتی که واقعا استعداد دارند و می‌توان روی پرورش آن‌ها کار کرد متمرکز می‌شوند که این مهم از هزینه‌های باشگاه و افراد مراجعه کننده به شکل ویژه‌ای خواهد کاست و البته در وقت و زمان هم صرفه جویی می‌شود.

منبع: ورزش سه

برچسب ها: پرسپولیس تهران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین
علی پروین همین امروز شمع ۷۹ سالگی را فوت کرده و نسل امروز فوتبال کمتر خبر دارد که او چه چرا مهمترین چهره تاریخ این باشگاه است
مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد
مراسم توپ طلای فرانس فوتبال به انتخاب برترین‌های فوتبال جهان اختصاص دارد، برنده توپ طلا را ۱۸۰‏‎ ‎روزنامه‌نگار از ۱۰۰ کشور برتر رده‌بندی فیفا ‏انتخاب می‌کنند
صفحه خبر بالای تصاویر