کد خبر: ۳۶۸۲۳
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۹

شرکت بیمه حکمت صبا وارد عصر جدیدی از فعالیت، رشد و توسعه شده است

حجت بهاری‌فر مدیرعامل شرکت بیمه حکمت صبا ، در پیامی فرارسیدن هفتمین سالروز تاسیس این شرکت را تبریک گفت.
شرکت بیمه حکمت صبا وارد عصر جدیدی از فعالیت، رشد و توسعه شده است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه حکمت صبا؛ دکتر بهاری‌فر ضمن برشمردن مهمترین مزیت‌های این شرکت و سهامداران ارزشمند آن ، از سالها تلاش همه اجزا و ارکان شرکت قدردانی کرد.

در متن پیام مدیرعامل شرکت بیمه حکمت صبا آمده است: 

هر سال با فرارسیدن روز ۱۸ اسفندماه که همزمان با تولد و تاسیس شرکت بیمه حکمت صبا است، در روزهای پایانی سال و در آستانه حلول بهار طبیعت و نوروز وظیفه خود می‌دانم این روز مهم را به تمام کارکنان، نمایندگان و شبکه فروش، مدیران فعلی و پیشین، سهامداران ارزشمند و تمام کسانی که طی ۷ سال اخیر در مسیر تاسیس و تثبیت و رشد و بالندگی شرکت بیمه حکمت صبا نقش آفرینی کرده‌اند، تبریک عرض نموده و به نوبه خود از همه آنان تشکر و قدردانی نمایم.

امروز که ما متصدی امور اداره این شرکت عزیز هستیم ، به خود می‌بالیم که میراثی چنین بزرگ و خوشنام در اختیارمان است.

شرکت بیمه حکمت صبا از یک سو متکی به سهامدارانی بزرگ از جمله ارتش جمهوری اسلامی ایران است که افتخار همه ایرانیان محسوب می‌شوند و از طرف دیگر بخش عمده‌ای از خدمت‌رسانی آن نیز به کارکنان و خانواده بزرگ ارتش است که واجد معنویت و عظمت برای کارکنان و مدیران شرکت به حساب می‌آید.

بیمه حکمت صبا که محصول فعالیت و تلاش افراد متعددی است، در شرایط حاضر اراده کرده با ارائه انواع محصولات و خدمات متنوع بازارهای جدیدی برای خود ایجاد کند و گستره فعالیت خود را در همه رشته‌های بیمه بگستراند.

در هفتمین سالروز تاسیس شرکت ورود به عصر جدیدی از فعالیت و رشد و توسعه حکمت صبا مورد انتظار است که امیدوارم براساس برنامه‌های طراحی شده که از چند ماه گذشته اجرای آن آغاز شده، این شرکت در موقعیت و جایگاهی که شایستگی ش را دارد قرار بگیرد و رضایت‌مندی از محصولات و خدمات آن زبانزد خاص و عام شود.

برچسب ها: بیمه حکمت صبا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عراقچی: طرف مقابل باید به راه حل برد-برد در مذاکرات معتقد باشد عراقچی: طرف مقابل باید به راه حل برد-برد در مذاکرات معتقد باشد
وزیر امور خارجه گفت: حمله اخیر به تأسیسات ما اثبات کرد که راه‌حل نظامی برای برخورد با برنامه هسته‌ای ایران وجود ندارد. تنها یک راه‌حل دیپلماتیک و مذاکره‌شده می‌تواند مؤثر باشد، و تحقق آن تنها زمانی ممکن است که آنها جاه‌طلبی‌های نظامی خود را کنار بگذارند و خساراتی را که به ما وارد کرده‌اند جبران کنند. آنگاه ما آماده مشارکت در مذاکرات خواهیم بود.
وکیل تتلو پاسخ ادعای خواهر تتلو را داد وکیل تتلو پاسخ ادعای خواهر تتلو را داد
وکیل تتلو درباره ارسال حکم موکلش به اجرای احکام توضیحاتی ارائه کرد و گفت: پرونده به اجرای احکام ارسال شده است، اما برای اجرای حکم نیست.
کیانوش رستمی برای کدام کشور وزنه برداری می‌کند؟ کیانوش رستمی برای کدام کشور وزنه برداری می‌کند؟
کیانوش رستمی در مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی جهان در نروژ برای کشور کوزوو وزنه خواهد زد.
خانم‌های چاق حتما بخوانند! خانم‌های چاق حتما بخوانند!
متخصصان هشدار داده‌اند زنانی که چربی اضافه زیادی دارند، یک‌سوم بیشتر از همتایان لاغرتر خود در معرض ابتلا به سرطان پستان هستند.
ادعای جدید خواهر تتلو! ادعای جدید خواهر تتلو!
طبق استوری خواهر تتلو، پرونده وی برای اجرای حکم رفته و احتمالاً به زودی اعدام می‌شود.
افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر از افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان این صندوق خبر داد و گفت: همزمان با مستمری تیرماه، معوقات سه ماه فصل بهار امسال پرداخت شد.
جنتی در شورای نگهبان دبیر ماند جنتی در شورای نگهبان دبیر ماند
«برای یک سال دیگر آیت‌الله احمد جنتی دبیر، دکتر سیامک ره‌پیک قائم‌مقام دبیر و دکتر هادی طحان‌نظیف سخنگوی شورای نگهبان خواهند بود.»
برگزیده
افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر از افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان این صندوق خبر داد و گفت: همزمان با مستمری تیرماه، معوقات سه ماه فصل بهار امسال پرداخت شد.
چرخش ۱۸ همت پول اشخاص خارجی در بورس تهران چرخش ۱۸ همت پول اشخاص خارجی در بورس تهران
طبق گزارش سازمان بورس حدود ۱۸ همت سرمایه اشخاص خارجی در بورس تهران ثبت شده است.
بانک‌ها چطور در جنگ ۱۲ روزه از حملات سایبری در امان ماندند؟ بانک‌ها چطور در جنگ ۱۲ روزه از حملات سایبری در امان ماندند؟
شبکه پرداخت، ستون حیاتی اقتصاد دیجیتال است و در وضعیت جنگی، لایه بانکیِ این شبکه عملاً خط مقدم نبرد اقتصادی محسوب می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر