کد خبر: ۳۶۸۱۲
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۲

تسهیلات میلیاردی بانک تجارت در خدمت بخش‌های مختلف اقتصاد ایران

بانک تجارت با انتشار گزارشی، خدمات تسهیلاتی خود به بخش‌های مختلف اقتصاد ایران اسلامی در راستای حمایت از تولید کالای ایرانی و شکوفایی اقتصاد کشور تا مقطع پایان بهمن‌ماه را تشریح کرد.
تسهیلات میلیاردی بانک تجارت در خدمت بخش‌های مختلف اقتصاد ایران

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک تجارت : مانده‌ی خالص تسهیلات اعطایی این بانک به بخش‌های مختلف اقتصادی در پایان بهمن‌ماه 1402 به بیش از 4976 هزار میلیارد ریال بالغ شده که نشان از تداوم حمایت‌های گسترده بانک تجارت از بخش‌های مختلف اقتصادی دارد.

این بانک با درک حرفه‌ای از اهمیت و جایگاه صنایع و معادن و ارتباط مستقیم آن با تولید و اشتغال‌زایی تا پایان بهمن‌ماه سال 1402 مانده‌ی خالص تسهیلات اعطایی خود به بخش صنعت و معدن را به 1181 هزار میلیارد رسانده است.

فعالان عرصه صادرات دیگر بخشی هستند که بانک تجارت در سال «مهار تورم و رشد تولید» از آن‌ها حمایت به‌عمل آورده است. بر این اساس مانده‌ی خالص تسهیلات اعطایی بانک تجارت به بخش صادرات تا مقطع مذکور به بیش از 11 هزار میلیارد ریال رسیده است.

این بانک همچون سال‌های گذشته در سال 1402 نیز حمایت از بخش خدمات و بازرگانی را در اقتصاد ایران هدف قرار داده است، به نحوی که مانده‌ی خالص تسهیلات اعطایی بانک تجارت تا پایان بهمن‌ماه سال جاری به بخش خدمات 1664 هزار میلیارد ریال بوده و این شاخص در حوزه بازرگانی به بیش از 1149 هزار میلیارد ریال بالغ شده است.

بانک تجارت در سال 1402 هم‌راستا با سیاست‌های کلان دولت جمهوری اسلامی ایران مبنی بر جهش تولید و مسکن مانده‌ی خالص تسهیلات اعطایی بانک تجارت تا پایان بهمن‌ماه به صنعت ساختمان و مسکن را به بیش از 652 هزار میلیارد ریال رسانده و علاوه بر این با هدف حمایت از کشاورزان کشور، این شاخص را در بخش کشاورزی به بیش از 318 هزار میلیارد ریال رسانده است.

بانک تجارت در سال 1402 با ایجاد تنوع گسترده در خدمات و ارائه محصولات نو و کارآمد به بخش‌های مختلف اقتصادی، ضمن انجام وظایف حرفه‌ای خود در تلاش بوده با راه‌اندازی و طراحی راهکارهای تسهیلاتی مبتنی بر تامین اعتبار زنجیره‌ای در مهار تورم نیز نقش‌آفرینی کند.

برچسب ها: بانک تجارت
captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.