کد خبر: ۳۶۷۱۷
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۸

در‌های مراکز خدماتی روی افراد سندرم داون باز شود

​مدیرکل سلامت شهرداری تهران گفت: گل‌های زیبایی در جامعه ما وجود دارد که ممکن است در ظاهر دارای اختلال یا معلولیتی باشند اما، این افراد توانمندی‌ها و ویژگی‌هایی دارند که باید آن را شناخت و برای بروز و ظهور بیشتر آن در جامعه تلاش کرد.
در‌های مراکز خدماتی روی افراد سندرم داون باز شود

مخاطب۲۴_ حمید صاحب در مراسم گرامیداشت روز جهانی سندرم داون که با حضور اعضای انجمن سندرم داون در تالار ایوان شمس برگزار شد، افزود: فرزندان دارای سندرم داون به مراقبت و نگهداری بیشتری نیاز دارند. این نگهداری از سوی سروقامتانی انجام می‌شود که خود زیر بار فشار سنگین صیانت از این افراد قرار دارند، اما خم به ابرو نمی‌آورند.

وی با بیان اینکه مادران و پدرانی که فرزندان دارای معلولیت دارند اسوه‌های صبر هستند گفت: عالم جسمانی در ذات خود نقص دارد و بزرگی و توسعه انسانی و تعالی انسانی به مدیریت این نواقص است. اگر کسی می‌خواهد بزرگ شود و تعالی می‌خواهد باید بتواند در این صحنه‌ها صبورانه زندگی کند.

صاحب با بیان اینکه دلسوزان اجتماعی و فعالان این عرصه نیز از جمله افرادی هستند که باید از آنان حمایت کرد، اضافه کرد: شهرداری وظیفه سازمانی خود می‌داند از افرادی که به شکل داوطلبانه و اخلاقی به افراد دارای معلولیت و نیز فرزندان دارای سندرم داون حمایت می‌کنند، پشتیبانی کند.

به کلیشه‌ها پایان دهید

مدیرعامل کانون خیریه سندرم داون ایران نیز در این مراسم گفت: روز جهانی سندرم داون هر ساله مصادف با یکم فروردین است و با توجه به اینکه این روز تعطیل است، بنابراین روز ملی سندرم داون را در نیمه دوم اسفندکه ماه آگاهی رسانی به جامعه ایرانی درباره این اختلال است برگزار می‌کنیم.

پوراندخت بنیادی با اشاره به شعار امسال جامعه سندرم داون به کلیشه‌ها پایان دهید است، ادامه داد: برخلاف تصوری که می‌گوید همه افراد دارای اختلال سندرم داون یکسان و یکنواخت هستند، آن‌ها هم مانند دیگر افراد تفاوت‌های فردی دارند.

وی افزود: خواهان این هستیم که به عنوان شهروندان درجه یک شناخته شوند. باید اماکن ورزشی، استخر‌ها و باشگاه‌ها برای تمامی آنان بدون مانع باز باشد و به شکل رایگان آن‌ها را بپذیرند.

مدیرعامل کانون خیریه سندرم داون با بیان اینکه مسولان شورای شهر وعده داده اندکه سال آینده تمام باشگاه‌ها و اماکن ورزشی برای فرزندان دارای اختلال سندرم داون رایگان شود، ادامه داد: سال گذشته کانون سندرم داون ساختمان بهشت امام رضا (ع) منتقل شده است و یک مجموعه ورزشی نیز در روز‌های جمعه به شکل رایگان در اختیار فوتبالیست‌های دارای اختلال سندرم داون قرار گرفته است.

بنیادی به اقدامات انجام شده این انجام در یک سال گذشته اشاره کرد و گفت: در مسابقات فوتسال از میان ۱۱ تیم عنوان سوم را کسب کردیم. علاوه بر این میزبان پنجمین جشنواره ورزشی کشور در چند رشته در تابستان آینده خواهیم بود. با شرکت‌های خصوصی برای آموزش و ارتقای وضعیت آموزشی افراد خانواده توافقاتی امضا و بسته‌های آموزشی به ارزش ۱۵ میلیون تومان به اعضای خانواده که دارای فردی با اختلال سندرم داون هستند به شکل رایگان اعطا می‌شود.

حمایت شهرداری از قهرمانان سندرم داون

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری منطقه ۲۲ نیز گفت: در سال گذشته مجموعه مدیریت شهری در این منطقه در کنار اقداماتی که برای شهروندان داشته اند به فرزندان دارای این اختلال نیز خدمات مورد نیاز آنان را ارایه کرده است.

حامد خداوردی افزود: فرزندان دارای سندم داون برای معرفی استعدد‌ها و توانمندی‌های خود به رویداد‌ها و المپیاد‌های ورزشی داخلی و خارجی اعزام شدند. تیم‌های اعزامی با حمایت شهرداری منطقه برای کشورمان در رقابت‌های جهانی موفق به کسب مدال شده‌اند.

مناسب سازی معابر در اولویت برنامه‌های شهرداری

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری منطقه ۱۸ نیز گفت: هیچ محله‌ای در این منطقه وجود نداردکه در سال جاری عملیات عمرانی برای بهبود تردد افراد دارای معلولیت در آن انجام نشده باشد.

یوسف مقدمی افزود: در بعد روحی و فعالیت‌های فرهنگی نیز تلاش ما در اداره سلامت شهرداری منطقه ۱۸ بر این بوده است که کانون‌های افراد دارای معلولیت شکل بگیرند و زمینه را برای توسعه ارایه خدمت به افراد واجد شرایط فراهم کنند.

نیازمند تولید محتوا برای فرهنگ‌سازی هستیم

بازیگر حوزه کودک و نوجوان و سفیر انجمن سندرم داون نیز گفت: هنوز راه نرفته بسیاری برای عادی‌سازی حضور افراد دارای اختلال سندرم داون در کشور باقی مانده است.

حمید گلی با اشاره به اینکه فرهنگ‌سازی نیازمند تولید محتوای موثر است، افزود: در برنامه‌های کودک سعی کرده‌ایم در کنار برنامه‌های عادی، فرهنگ سازی کنیم و کاری کنیم که افراد طرد نشوند و مورد ترحم قرار نگیرند.

برچسب ها: سندروم داون
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
عجیب| وقتی حیاتی در پخش زنده شب یلدا آهنگی از ابی می خواند + فیلم عجیب| وقتی حیاتی در پخش زنده شب یلدا آهنگی از ابی می خواند + فیلم
در اتفاقی غیرمنتظره در تلویزیون؛ محمدرضا حیاتی، در برنامه برمودا با اجرای کامران نجف‌زاده، آهنگ «پوست شیر» ابی را می‌خواند!
مهدی قایدی با ۲ گل کار فرهاد مجیدی را تمام کرد! (ویدئو) مهدی قایدی با ۲ گل کار فرهاد مجیدی را تمام کرد! (ویدئو)
النصر با درخشش مهدی قایدی ستاره سابق استقلال توانست برابر میزبانش البطائح که فرهاد مجیدی را روی نیمکت داشت به پیروزی برسد. این بازی با درخشش مهدی قایدی همراه شد و این ستاره ایرانی دو گل برای النصر به ثمر رساند تا این تیم با نتیجه سه بر دو  پیروز این بازی شود
عکس قدیمی از مراسم شب یلدا در ایران عکس قدیمی از مراسم شب یلدا در ایران
قدیمی‌ترین عکس از مراسم شب یلدا در ایران منتشر شده است
با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت
رئیس انجمن موبایل، تبلت و لوازم جانبی با اشاره به افزایش قابل‌توجه هزینه‌های واردات تلفن همراه مسافری، گفت: با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری حدود ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته و این موضوع می‌تواند به کاهش جدی ورود گوشی از مسیر مسافری و تشدید رکود بازار منجر شود.
افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟ افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟
رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید: با افزایش قیمت طلا در دو ماه اخیر، تقاضا به سمت خرید طلای آبشده رفته و مردم کمتر مصنوعات طلا خریداری می‌کنند.
امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است
سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در آیین نواختن زنگ معاملات امروز بورس تهران، با تأکید بر نقش کلیدی بازار سرمایه در اقتصاد کشور، اظهار کرد: امید جدی ما به بازار سرمایه است؛ بازاری که ذاتاً بر شفافیت استوار است و تمام تلاش ما این است که هرجا عدم شفافیتی وجود دارد، به‌تدریج برطرف شود.
کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا
نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک‌ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می‌شود و آیین‌ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می‌کنند، شب زیبایی که در شهر‌های مختلف ایران آداب و رسومی دارد.
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر