کد خبر: ۳۶۷۱۶
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۷

جزئیات آتش‌سوزی یک ساختمان در محدوده خیابان کریمخان اعلام شد

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران توضیحاتی را درباره حریق رخ داده در محدوده خیابان کریمخان ارائه کرد و گفت که این حادثه در پشت بام یک ساختمان پنج طبقه رخ داده است.
جزئیات آتش‌سوزی یک ساختمان در محدوده خیابان کریمخان اعلام شد

مخاطب۲۴_ سید جلال ملکی در این باره گفت: حوالی ساعت ۱۷:۴۵ عصر امروز یک مورد حادثه آتش سوزی در یک ساختمان اداری و تجاری خیابان کریمخان زند، محدوده خیابان حافظ به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده شد که درپی آن ستاد فرماندهی آتش نشانان را به همراه تجهیزات مورد نیاز به محل اعزام کرد.

بیشتر بخوانید


وی با بیان اینکه آتش‌نشانان در عرض مدت زمان دو دقیقه در محل حاضر شدند، گفت: با حضور آتش نشانان در محل مشاهده شد که حریق در قسمت پشت بام این ساختمان پنج طبقه رخ داده است. در این قسمت سازه‌ای با استفاده از سقف‌های شیروانی فلزی به وسعت حدود ۳۰۰ مترمربع ساخته شده بود که آتش در انباری آن که با ایرانت مسقف شده بود، رخ داده بود.

بیشتر بخوانید


وی با بیان اینکه شدت حریق و موقت بودن سازه، سبب تخریب آن شده بود، گفت: محل قرارگیری این ساختمان و همچنین دود ناشی از آن توجه زیادی را جلب کرده و تصاویر آن نیز در فضای مجازی منتشر شده بود. همین موضوع نیز حساسیت‌هایی را ایجاد کرده بود.

ملکی با بیان اینکه آتش سوزی در این ساختمان مهار شد، گفت: این حادثه مورد فوتی و مصدوم نداشته است. در حال حاضر نیز آتش نشانان نسبت به ایمن سازی محل اقدام کرده وبه ماموریت خود خاتمه دادند.

برچسب ها: آتش سوزی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر