کد خبر: ۳۶۶۶۱
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۹

با کد دستوری زیر کالابرگ رمضان بگیرید

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی از آغاز مرحله دوم طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی خبر داد و گفت: مرحله دوم این طرح ملی مصادف با حلول ماه مبارک رمضان و عید نوروز از تاریخ ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ آغاز شده و تا ۱۷ فروردین ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت.
با کد دستوری زیر کالابرگ رمضان بگیرید

مخاطب 24- یوسف شعبانی اظهار کرد: طرح کالا برگ الکترونیکی (فجرانه) در راستای حمایت مضاعف از سبد غذایی خانوار‌های دهک اول تا هفتم درآمدی از ۱۷ اسفندماه آغاز می‌شود.

وی با بیان اینکه در این طرح خانوار دهک‌های اول تا هفتم مشمول ۲۲۰ هزار تومان اعتبار خرید ۱۱ قلم کالابرگی می‌شوند، تصریح کرد: خانوار‌های مشمول طرح می‌توانند اقلام سبد غذایی را طی یک ماه و متناسب با نیاز خود خرید کنند و اجباری در خرید تمام اقلام به صورت یک‌جا وجود ندارد. با این حساب یک خانواده ۵ نفره مبلغ ۳ میلیون ۱۰۰ هزارتومان دریافت خواهند کرد.

شعبانی با اشاره به اینکه در این طرح سرپرستان خانوار با شرط خرید الکترونیکی ۱۱ قلم مواد غذایی می‌توانند از هدیه ۲۲۰ هزار تومانی کمک هزینه تشویقی دولت بهره‌مند شوند، خاطرنشان کرد: ۱۱ قلم کالای اساسی شامل گوشت مرغ، گوشت قرمز، برنج، روغن، ماکارونی، شیر، پنیر، ماست، قند و شکر، تخم‌مرغ و حبوبات می‌شود.

بیشتر بخوانید



یارانه تشویقی فعلا از بستر بیش از ۱۴۵ هزار فروشگاه در سراسر کشور قابل استفاده است و مشمولان طرح می‌توانند با نصب برنامه و اپلیکیشن «شما» نزدیکترین فروشگاه متصل به طرح را شناسایی کنند.

فروشگاه‌های بزرگ زنجیره‌ای مثل افق کوروش، رفاه، دیلی مارکت، جانبو، گندم و هفت و ۲۰ هزار مغازه نیز به طرح اضافه شدند و امکان خرید غیرحضوری برای کالابرگ از مسیر اسنپ‌مارکت وجود دارد. آنطور که مسئولان وزارت رفاه ادعا می‌کنند، درحال حاضر فاصله هر شخص به نزدیک‌ترین فروشگاه‌های حاضر در طرح یارانه تشویقی به ۱۵۰ تا ۱۷۰ متر رسیده است.

طرح کالابرگ الکترونیکی از بهمن امسال تا اردیبهشت سال آینده ادامه دارد و در سه نوبت اعتبار تشویقی جدید به حساب سرپرستان خانوار اضافه می‌شود. با این حال مهلت استفاده از شارژ تشویقی تا زمان شارژ یارانه جدید خواهد بود. مثلا اعتباری که برای سرپرست خانواری در بیستم ماه فعلی شارژ شده، تا زمان شارژ در روز بیستم ماه آتی مهلت استفاده خواهد داشت.

یارانه تشویقی از تابستان امسال به حساب سرپرستان خانوار واریز می‌شود و بحثی درباره اتمام این ماجرا وجود ندارد. اما داستان طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی همانطور که از اسمش پیداست برای بازه مشخصی طراحی شده و آنطور که مسئولان وزارت رفاه می‌گویند، می‌توانیم تا پایان اردیبهشت چشم‌انتظار تداوم طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی باشیم.

استعلام دهک درآمدی خانوار می‌تواند از مسیر سامانه مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها انجام شود. برای انجام این کار ابتدا به نشانی hemayat.mcls.gov.ir مراجعه می‌کنید و در قدم بعدی بعد از انتخاب گزینه ورود/ثبت نام اطلاعاتی مثل شماره ملی سرپرست خانوار، شماره حساب واریز یارانه، مشخص کردن تعداد خانوار، شماره ملی یکی از اعضای خانوار تحت پوشش و … وارد می‌کنید

در این قسمت وضعیت یارانه شما مشخص می‌شود و متوجه می‌شوید شامل دریافت یارانه نقدی هستید یا خیر. استعلام دهک خانوار از طریق شماره گویا ۰۹۲۰۰۰۰۶۳۶۹ و کد دستوری #کد ملی*۴۳۸۵۷*۴* راه‌های دیگری برای استعلام دهک‌بندی خانوار است. نحوه اعتراض به دهک‌بندی درآمد خانوار به‌شکلی است که باید ابتدا وارد سامانه مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها شوید.

آنوقت روی گزینه ورود به سامانه کلیک کنید و تمامی اطلاعات خواسته شده را وارد کنید. به‌هر حال اگر مشمول دریافت واریز یارانه هستید، عبارت مشمول برای شما نمایش داده می‌شود و شما قادر به اعتراض نخواهید بود.

اما اگر عبارت غیر مشمول را می‌بینید، می‌توانید اعتراض خود را ثبت کنید. به این شکل که در قسمت شناسنامه اقتصادی – اجتماعی شما، تمامی اعضای خانواده و جزئیات دیگر وجود دارد. درصورت وجود مغایرت، می‌توانید گزینه ثبت اعتراض را انتخاب کنید. نهایتا روی گزینه پایان کلیک کنید تا اعتراض شما توسط کارشناسان بررسی شود.

پرداخت یارانه نقدی از بهمن امسال با سروشکل تازه و زمان‌بندی جدیدی انجام می‌شود. طبق برنامه قرار است بیستم هر ماه یارانه افرادی که تحت‌پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی کشور قرار دارند، واریز شود.

بیست و پنجم هر ماه یارانه افراد حاضر در دهک‌بندی درآمدی یک تا سه پرداخت خواهد شد. سی‌ام هر ماه موعد پرداخت یارانه نقدی و معیشتی سایر خانوارهاست و یارانه دارو و هزینه حمل‌ونقل و ذخیره‌سازی سوخت نیز از ابتدای هر ماه واریز خواهد شد.
منبع: اقتصاد آنلاین

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
خبر بد برای طرفداران اندروید خبر بد برای طرفداران اندروید
با اعلام رسمی توقف توسعه، پایان کار نوا لانچر قطعی شد. دلیل این تصمیم چه بود و سرنوشت یکی از محبوب‌ترین ابزارهای سفارشی‌سازی اندروید چه خواهد شد؟
وقتی عراقچی تهدید می‌شود وقتی عراقچی تهدید می‌شود
نماینده شاهین‌شهر با انتقاد از متن سفر احتمالی عراقچی به مصر تأکید کرد هرگونه توافق هسته‌ای خارج از مصوبات مجلس، با پیگرد قضایی همراه خواهد بود.
۱۰ مینی سریال ترسناک که از ابتدا تا انتها وحشت را به جان شما می‌اندازند ۱۰ مینی سریال ترسناک که از ابتدا تا انتها وحشت را به جان شما می‌اندازند
از وحشت روان‌شناختی گرفته تا کابوس‌های فراطبیعی، با بهترین مینی سریال ترسناک که خواب شب را از شما می‌گیرد و تا مدت‌ها رهایتان نمی‌کند، آشنا شوید.
مردم ایران سیلی محکم‌تر از موشک به دشمن زدند مردم ایران سیلی محکم‌تر از موشک به دشمن زدند
رئیس‌جمهور در کنفرانس وحدت اسلامی گفت: قدرت موشکی و جانفشانی رزمندگان ضربه‌ای به آمریکا و اسرائیل زد، اما سیلی واقعی را وحدت و حضور مردم به دشمن وارد کرد.
بهترین لپ تاپ اقتصادی و دانشجویی بهترین لپ تاپ اقتصادی و دانشجویی
در این مقاله‌، لپ‌تاپ‌هایی را معرفی می‌کنیم که با حداقل هزینه پاسخگوی نیازهای روزمره باشند. با راهنمای خرید بهترین لپ‌تاپ دانشجویی همراه ما باشید.
رقابت جدی‌تر دیپ سیک با اوپن‌ ای‌ آی رقابت جدی‌تر دیپ سیک با اوپن‌ ای‌ آی
استارتاپ چینی دیپ‌سیک (DeepSeek) قصد دارد تا پایان سال ۲۰۲۵ نسل جدیدی از ایجنت‌های را معرفی کند. این سیستم پیشرفته وظایف پیچیده و چندمرحله‌ای را فقط با ورودی بسیار ساده از طرف کاربر انجام دهد و با یادگیری از اقدامات گذشته، به مرور کارایی خود را ارتقاء دهد که این به معنای رقابت جدی‌تر با اوپن ای آی است
برگزیده
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر