کد خبر: ۳۶۶۵
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۰ - ۲۱:۱۵
با اشاره به آزمایش موتور سنگین ماهواره‌بر در سپاه؛

حاجی‌زاده: اگر جنگ تحمیلی امسال رخ می‌داد، کمتر از هشت روز طول می‌کشید

فرمانده نیروی هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از موفقیت این نیرو در آزمایش موتور سنگین ماهواره‌بر با سوخت جامد و بدنه غیرفلزی کامپوزیتی و توانمندی تغییر بردار تراست با نازل متحرک خبر داد و تاکید کرد: اگر جنگ هشت‌ساله استکبار جهانی علیه ایران در سال ۱۴۰۰ رخ می‌داد، در کمتر از هشت روز به پایان می‌رسید.
حاجی‌زاده: اگر جنگ تحمیلی امسال رخ می‌داد، کمتر از هشت روز طول می‌کشید

به گزارش سرویس سیاسی مخاطب ۲۴ به نقل از سپاه‌نیوز، سردار امیرعلی حاجی‌زاده عصر پنجشنبه (۲۳ دی) در دوازدهمین اجلاسیه سراسری جامعه مدرسین و علمای بلاد، ضمن ارائه گزارشی از آخرین پیشرفت‌های دفاعی و نظامی کشور بویژه در حوزه هوا و فضا، گفت: اخیرا آزمایش موتور سنگین ماهواره‌بر با سوخت جامد و بدنه غیر فلزی کامپوزیتی که توانمندی تغییر بردار تراست با نازل متحرک را دارا است، با تلاش دانشمندان ایرانی و متخصصین نیروی هوافضای سپاه با موفقیت انجام شد.

وی ضمن تبریک این موفقیت راهبردی به ملت ایران، با بیان اینکه در حوزه فضایی دو عامل مهم، یکی ماهواره و دیگری ماهواره بر است که کار ساده‌ای هم نیست، افزود: ما دوسال پیش اولین پرتاب ترکیبی مایع و جامد را انجام دادیم که موتور اول مایع و دوم و سوم جامد بود.

 


حاجی‌زاده با تاکید بر اینکه این دستاورد سبب افزایش بیشتر انرژی موشک و صرفه جویی در هزینه‌ها خواهد شد، خاطر نشان کرد: این فناوری فقط در چهار کشور جهان وجود دارد در تمام حوزه‌های مرتبط به هوافضا تولید قدرت ادامه دارد و ایران به قدری در مسئله هوافضا و ماهواره پیشرفت کرده است که این اقتدار با ترور، تهدید و تحریم از بین رفتنی نخواهد بود.

فرمانده نیروی هوا و فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: امروز این امکان فراهم شده است با موتور‌های ارزان ماهواره‌های زیادی را در مدار قرار دهیم.

حاجی‌زاده با بیان اینکه امروز قدرتی داریم که اگر صدام همین امروز و در سال ۱۴۰۰ جنگ را بر ما تحمیل می‌کرد، به جای هشت سال هشت روزه جنگ را تمام می‌کردیم و این معیار توانمندی ما است، اظهار کرد: امروز به جایی رسیده‌ایم که فرمانده سنتکام می‌گوید در شرایطی که ما تحریم‌های اقتصادی فلج کننده را به اجرا گذاشتیم، ایران یک موشک بالستیک درجه یک ساخت و با پهپاد‌های ایرانی برتری هوایی آمریکا را با چالش مواجه کرده است.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه تصریح کرد: آمریکایی‌ها توان موشکی ایران را وحشتناک توصیف می‌کنند و عملیات عین‌الاسد را شاهد این توانمندی می‌دانند که این مساله نشان‌دهنده عجز آن‌ها در برابر ایران است.

وی پیشرفت‌های به‌دست آمده را محصول هدایت‌ها و تدابیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی و فرمانده کل قوا دانست و خاطرنشان کرد: در مجموعه نیرو‌های مسلح و سپاه این تدابیر جدی گرفته می‌شود و نتیجه آن بحمدلله این قدرت امروز در کشور متولد شده است.

حاجی‌زاده افزود: اگر می‌خواستیم دنباله‌روی دشمنان باشیم سالیان سال زمان می‌گذشت تا به پیشرفت‌های محدود دست یابیم؛ اما امروز با راه‌های میان‌بر، با کسری از هزینه‌های خارجی‌ها به چندین برابر قدرت دست یافته‌ایم و این می‌تواند الگویی برای سایر بخش‌ها باشد.

وی با بیان اینکه در حوزه فضایی اولین بار بعد از ۱۰ سال، جلسه شورای عالی فضایی به ریاست رییس‌جمهور محترم تشکیل شد، گفت: ایشان شش ساعت برای جلسه و بازدید از توانمندی‌های حوزه فضایی کشور وقت گذاشتند و مسیر آینده را روشن، هموار، تصویب و مشخص کردند و ان‌شالله در آینده شاهد موفقیت‌های خوبی خواهیم بود.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه ضمن مقایسه وضعیت امروز دفاعی و اقتدار جمهوری اسلامی ایران با قبل از انقلاب اسلامی، گفت: در جنگ جهانی اول بر اثر قحطی که انگلیسی‌ها بر ملت ایران تحمیل کردند، حدود هشت میلیون نفر جان خود را از دست دادند و این یک هولوکاست واقعی است که متاسفانه مطالبه نمی‌کنیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت
نخست‌وزیر لوکزامبورگ اعلام کرد کشورش دولت فلسطین را به رسمیت می‌شناسد و هدف این اقدام را حمایت از روند دیپلماسی برای پایان مناقشه خاورمیانه دانست.
بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمان جهان ۲۰۲۵ که در زاگرب کرواسی در حال برگزاری است موفق شد یک روز زودتر، بالاتر از آمریکا به عنوان قهرمانی زودهنگام جهان دست یابد.
برگزیده
ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد! ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد!
وزیر خارجه آمریکا گفت: ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد.
مذاکره مستقیم به معنی پذیرش شرایط طرف مقابل نیست مذاکره مستقیم به معنی پذیرش شرایط طرف مقابل نیست
فیض الله عرب‌سرخی: وزارت امور خارجه باید به جایگاه واقعی خود بازگشته و سیاست خارجه منسجم گردد، همچنین مذاکره مستقیم به علت انتقال روشن و بدون واسطه‌ پیام‌ها اثر گذاری بیشتری دارد
نشست دوحه و حمله اسرائیل به قطر؛ بازتعریف معادلات امنیتی و سیاسی جهان عرب نشست دوحه و حمله اسرائیل به قطر؛ بازتعریف معادلات امنیتی و سیاسی جهان عرب
نشست اضطراری دوحه در واکنش به حمله اسرائیل به قطر برگزار شد؛ اما خروجی آن بیش از تصمیمات عملی، تکرار محکومیت‌ها بود و نشان داد شکاف در جهان عرب پابرجاست.
صفحه خبر بالای تصاویر