کد خبر: ۳۶۶۵
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۰ - ۲۱:۱۵
با اشاره به آزمایش موتور سنگین ماهواره‌بر در سپاه؛

حاجی‌زاده: اگر جنگ تحمیلی امسال رخ می‌داد، کمتر از هشت روز طول می‌کشید

فرمانده نیروی هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از موفقیت این نیرو در آزمایش موتور سنگین ماهواره‌بر با سوخت جامد و بدنه غیرفلزی کامپوزیتی و توانمندی تغییر بردار تراست با نازل متحرک خبر داد و تاکید کرد: اگر جنگ هشت‌ساله استکبار جهانی علیه ایران در سال ۱۴۰۰ رخ می‌داد، در کمتر از هشت روز به پایان می‌رسید.
حاجی‌زاده: اگر جنگ تحمیلی امسال رخ می‌داد، کمتر از هشت روز طول می‌کشید

به گزارش سرویس سیاسی مخاطب ۲۴ به نقل از سپاه‌نیوز، سردار امیرعلی حاجی‌زاده عصر پنجشنبه (۲۳ دی) در دوازدهمین اجلاسیه سراسری جامعه مدرسین و علمای بلاد، ضمن ارائه گزارشی از آخرین پیشرفت‌های دفاعی و نظامی کشور بویژه در حوزه هوا و فضا، گفت: اخیرا آزمایش موتور سنگین ماهواره‌بر با سوخت جامد و بدنه غیر فلزی کامپوزیتی که توانمندی تغییر بردار تراست با نازل متحرک را دارا است، با تلاش دانشمندان ایرانی و متخصصین نیروی هوافضای سپاه با موفقیت انجام شد.

وی ضمن تبریک این موفقیت راهبردی به ملت ایران، با بیان اینکه در حوزه فضایی دو عامل مهم، یکی ماهواره و دیگری ماهواره بر است که کار ساده‌ای هم نیست، افزود: ما دوسال پیش اولین پرتاب ترکیبی مایع و جامد را انجام دادیم که موتور اول مایع و دوم و سوم جامد بود.

 


حاجی‌زاده با تاکید بر اینکه این دستاورد سبب افزایش بیشتر انرژی موشک و صرفه جویی در هزینه‌ها خواهد شد، خاطر نشان کرد: این فناوری فقط در چهار کشور جهان وجود دارد در تمام حوزه‌های مرتبط به هوافضا تولید قدرت ادامه دارد و ایران به قدری در مسئله هوافضا و ماهواره پیشرفت کرده است که این اقتدار با ترور، تهدید و تحریم از بین رفتنی نخواهد بود.

فرمانده نیروی هوا و فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: امروز این امکان فراهم شده است با موتور‌های ارزان ماهواره‌های زیادی را در مدار قرار دهیم.

حاجی‌زاده با بیان اینکه امروز قدرتی داریم که اگر صدام همین امروز و در سال ۱۴۰۰ جنگ را بر ما تحمیل می‌کرد، به جای هشت سال هشت روزه جنگ را تمام می‌کردیم و این معیار توانمندی ما است، اظهار کرد: امروز به جایی رسیده‌ایم که فرمانده سنتکام می‌گوید در شرایطی که ما تحریم‌های اقتصادی فلج کننده را به اجرا گذاشتیم، ایران یک موشک بالستیک درجه یک ساخت و با پهپاد‌های ایرانی برتری هوایی آمریکا را با چالش مواجه کرده است.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه تصریح کرد: آمریکایی‌ها توان موشکی ایران را وحشتناک توصیف می‌کنند و عملیات عین‌الاسد را شاهد این توانمندی می‌دانند که این مساله نشان‌دهنده عجز آن‌ها در برابر ایران است.

وی پیشرفت‌های به‌دست آمده را محصول هدایت‌ها و تدابیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی و فرمانده کل قوا دانست و خاطرنشان کرد: در مجموعه نیرو‌های مسلح و سپاه این تدابیر جدی گرفته می‌شود و نتیجه آن بحمدلله این قدرت امروز در کشور متولد شده است.

حاجی‌زاده افزود: اگر می‌خواستیم دنباله‌روی دشمنان باشیم سالیان سال زمان می‌گذشت تا به پیشرفت‌های محدود دست یابیم؛ اما امروز با راه‌های میان‌بر، با کسری از هزینه‌های خارجی‌ها به چندین برابر قدرت دست یافته‌ایم و این می‌تواند الگویی برای سایر بخش‌ها باشد.

وی با بیان اینکه در حوزه فضایی اولین بار بعد از ۱۰ سال، جلسه شورای عالی فضایی به ریاست رییس‌جمهور محترم تشکیل شد، گفت: ایشان شش ساعت برای جلسه و بازدید از توانمندی‌های حوزه فضایی کشور وقت گذاشتند و مسیر آینده را روشن، هموار، تصویب و مشخص کردند و ان‌شالله در آینده شاهد موفقیت‌های خوبی خواهیم بود.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه ضمن مقایسه وضعیت امروز دفاعی و اقتدار جمهوری اسلامی ایران با قبل از انقلاب اسلامی، گفت: در جنگ جهانی اول بر اثر قحطی که انگلیسی‌ها بر ملت ایران تحمیل کردند، حدود هشت میلیون نفر جان خود را از دست دادند و این یک هولوکاست واقعی است که متاسفانه مطالبه نمی‌کنیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
برگزیده
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران! ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران!
سخنگوی پنتاگون ادعا‌هایی را در مورد میزان خسارت به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان بر اثر حملات آمریکا مطرح کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر