کد خبر: ۳۶۶۳۲
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۰

امکان دریافت کارت اهدای عضو با ارسال کدملی

نایب رئیس هیئت مدیره انجمن اهدای عضو ایرانیان با اشاره به امکان دریافت کارت اهدای عضو با ارسال کدملی، اعلام کرد: داوطلبان می‌توانند کد ملی خود را به پیش‌شماره ۳۴۳۲ پیامک کرده تا کمتر از یک دقیقه تصویر کارت اهدای عضو خود را دریافت و پرینت بگیرند.
امکان دریافت کارت اهدای عضو با ارسال کدملی

مخاطب ۲۴-دکتر امید قبادی در مورد افزایش استقبال مردم از اهدای عضو بیان کرد: حماسه پیوند اعضا از افراد مرگ مغزی با فتوای تاریخی حضرت امام (ره) در ۳۱ اردیبهشت ۶۸ شروع شد و تا امروز شاخص اهدای عضو ایران (تعداد اهدای عضو به ازای هر یک میلیون نفر در سال) ۷۰ برابر افزایش یافته و سالانه بین ۳ تا ۴ هزار بیمار از لیست انتظار پیوند نجات می‌یابند.

وی ادامه داد: افزایش نرخ اهدای عضو در کشور بیانگر آن است که ۳ رأس مثلث نوع دوستی و ایثارگری، تلاش بی وقفه تیم‌های اهدای عضو و پیوند اعضا و ارتقای علوم جهانی در این رشته و ورود بی نظیر اصحاب رسانه و سازمان‌های فرهنگی کار خود را به درستی انجام داده‌اند. از ۱۰ هزار فرد مرگ مغزی که خانواده آن‌ها در طول ۲۰ سال گذشته رضایت به اهدای عضو داده‌اند حدود ۷۰ هزار نفر در ایران پیوند اعضا شده و به آغوش خانواده بازگشته‌اند.

نایب رئیس هیئت‌مدیره انجمن اهدای عضو ایرانیان با اشاره به رتبه یک ایران در بین کشور‌های آسیایی در حوزه اهدای عضو اظهار کرد: در یکی از مراکز اهدای عضو در شیراز سالانه حدود ۷۰۰ پیوند کبد زده می‌شود که مرکز بعدی در آمریکا قرار دارد که زیر ۵۰۰ پیوند کبد می‌زند؛ بنابراین ایران در پیوند در یک مرکز رتبه اول دنیا را دارد.

اقبالی با بیان اینکه ایران تنها کشور منطقه است که پنج پیوند اصلی اعضای حیاتی (قلب، کبد، ریه، روده کوچک و لوزالمعده) را انجام می‌دهد اظهار کرد: در حال حاضر مشکلی بابت مسائل علمی پیوند اعضا در حوزه امکانات، بودجه و متخصصان وجود ندارد، اما تنها مشکلی که کل دنیا درگیر آن است، بحث فرهنگی است. کشوری نرخ نجات جان بیماران نیازمند پیوند اعضای لیست انتظارش بالا می‌رود که دو مسئله در آن نهادینه شده باشد؛ اول معادل شدن باور مرگ مغزی مساوی با مرگ قطعی است و دوم بالا رفتن نرخ دریافت کارت اهدای عضو است.

وی در مورد نحوه دریافت کارت اهدای عضو تشریح کرد: داوطلبان می‌توانند کد ملی خود را به پیش‌شماره ۳۴۳۲ پیامک کرده تا کمتر از یک دقیقه تصویر کارت را دریافت کنند و بلافاصله آن را پرینت بگیرند.

قبادی در ادامه سخنان خود در یک برنامه رادیویی با اشاره به پیوند سالانه ۳ تا ۴ هزار انسان اظهار کرد: خانواده اهدا کننده باید بداند اهدای عضو تولدی دوباره است و باقیات صالحات و صدقه این کار بزرگ به روح گذشته آن‌ها خواهد رسید. مردم می‌توانند هر ساله در جشن نفس شرکت کرده و شاهد افتخار، غرور و رضایتمندی خانواده‌های اهداکنندگان باشند.

وی در خاتمه در مورد پویش یک نهال یک زندگی نیز گفت: پویش‌ها با ۳ محور تقدیر از تصمیم، زنده کردن یاد و خاطره فوت شدگان و کمک به فرهنگسازی انجام می‌شود. در این پویش هر ایرانی می‌تواند به یاد اهداکنندگان مرگ مغزی یک نهال بکارند که مردم می‌توانند با ورود به سایت انجمن اهدای عضو ایرانیان وارد این پویش شوند و فیلم‌های خود را ارسال نمایند. برای مدارس نیز بخش ویژه‌ای در نظر گرفته شده تا به صورت گروهی کاشت نهال داشته باشند.

برچسب ها: اهداء عضو
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ماجرای جنگ با شعام هماهنگ بود ماجرای جنگ با شعام هماهنگ بود
جواد موگویی میزبان مصاحبه عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در برنامه ماجرای جنگ با پاسخی به اطلاعیه معاونت سیما توضیح داد که پخش این قسمت نیز با هماهنگی و تایید «دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی» بود.
اختلال در خواب؛ عوارض در کمین است اختلال در خواب؛ عوارض در کمین است
نه تنها مدت زمان خواب، بلکه نظم در خوابیدن، کلید سلامتی است. پژوهشی گسترده نشان می‌دهد خواب ناپایدار خطر ده‌ها بیماری را تا چند برابر افزایش می‌دهد
اقبال لاهوری؛ فردوسی‌ای خارج از مرز‌های ایران اقبال لاهوری؛ فردوسی‌ای خارج از مرز‌های ایران
صحبت‌های رئیس جمهور بر سر مزار اقبال لاهوری؛ شاعر اردو‌ زبان با بیش از ۹۰۰۰ بیت فارسی، فیلسوفی چندوجهی و فردوسی‌ برون مرزی که با عشق به ایران زبان فارسی را زنده نگه داشت.
علی لاریجانی بالاخره صلاحیت دارد یا نه علی لاریجانی بالاخره صلاحیت دارد یا نه
خبر‌هایی از بازگشت لاریجانی پس از ۲۰ سال به شورای عالی امنیت ملی به گوش می‌رسد، این خبر با استقبال برخی گروه‌ها همراه شده است؛ گروه‌هایی که به دنبال تغییر در شیوه حکمرانی هستند.
جزییات تازه حمله به جلسه شورای عالی امنیت ملی جزییات تازه حمله به جلسه شورای عالی امنیت ملی
محمد جعفر قائم پناه، معاون اجرایی دولت جزییات تازه‌ای را درباره جزئیات حمله به جلسه شورای عالی امنیت ملی طرح کرد.
شوخی عراقچی با نامگذاری روز خبرنگار شوخی عراقچی با نامگذاری روز خبرنگار
عباس عراقچی، حادثه مزارشریف و روز خبرنگار نقطه‌عطفی بود که نشان داد دیپلمات‌ها و خبرنگاران در یک جبهه می‌جنگند
بازار سهام در مسیر بی‌اعتمادی بازار سهام در مسیر بی‌اعتمادی
بورس تهران در دومین روز معاملاتی هفته با وجود کاهش نسبی شتاب ریزش‌ها، همچنان قرمزپوش باقی ماند. خروج سنگین پول حقیقی از بازار سهام، افت دو شاخص کل و هم‌وزن و رشد همزمان بازار طلا و ارز، همگی حاکی از آن است که اعتماد سرمایه‌گذاران به بورس تضعیف شده و این روند در روز آینده نیز ادامه خواهد داشت.
برگزیده
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
معده درد یکی از ۵ ناراحتی آزاردهنده جهان معده درد یکی از ۵ ناراحتی آزاردهنده جهان
معده‌درد یکی از شای‌ترین بیماری‌های دستگاه گوارش است که عوامل بسیاری از مسمومیت غذایی تا وجود باکتری در بروز آن اثرگذار هستند. در اغلب موارد سایر بیماری‌ها مانند سکته قلبی یا استرس و اضطراب می‌توانند باعث ایجاد علائم معده درد شدید و ناگهانی شوند.
صفحه خبر بالای تصاویر