کد خبر: ۳۶۵۹۳
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۰

رژیم صهیونیستی همچنان فلسطینی‌های گرسنه را هدف قرار می‌دهد

ارتش رژیم صهیونیستی در صد و پنجاه و چهارمین روز از جنگ غزه تعدادی از شهروندان فلسطینی را که منتظر کمک‌های غذایی در شهر غزه بودند، هدف قرار داد.
رژیم صهیونیستی همچنان فلسطینی‌های گرسنه را هدف قرار می‌دهد

مخاطب24- ارتش رژیم صهیونیستی به سمت شهروندانی که در نزدیکی میدان کویت در شهر غزه منتظر کمک‌های غذایی بودند، تیراندازی کرد که منجر به شهادت و زخمی شدن تعدادی از آن‌ها شد.

ارتش رژیم صهیونیستی همچنین به فلسطینی‌ها در میدان النابلسی که منتظر کمک‌های انسانی بودند، تیراندازی کرد.

در این حمله نیز چند نفر شهید و زخمی شدند و به بیمارستان الشفا منتقل شدند.

منابع اعلام کردند نیروهای اشغالگر حدود ۳۰۰ نفر از کسانی را که منتظر دریافت کمک‌های بشردوستانه بودند در میدان النابلسی محاصره کرده و با گلوله آن‌ها را مجبور کردند به جنوب غزه بروند.

رژیم صهیونیستی در صد و پنجاه و چهارمین روز از جنگ ویرانگر و خونین خود در غزه حملاتی را به منزل یکی از ساکنان منطقه الحکر در دیرالبلح در مرز غزه انجام داد که به شهادت ۹ نفر منجر شد.
ارتش رژیم صهیونیستی همچنین اطراف و مرکز شهر خان یونس، شرق رفح، شمال بیت حانون، منطقه شیخ زاید و منزلی در محله الزیتون را هدف حملات توپخانه‌ای قرار داد.

گردان‌های القدس نیز اعلام کرد شهرک‌های غلاف غزه را در واکنش به جنایت‌های دشمن صهیونیستی علیه مردم غزه هدف حملات موشکی قرار داده است.

نیروهای مقاومت فلسطین در غرب خان یونس وارد درگیری‌های شدیدی با نیروهای رژیم صهیونیستی شدند.

از سوی دیگر خبرنگار الجزیره اعلام کرد در حمله ارتش رژیم صهیونیستی به خودرویی در منطقه العطار در جنوب خان یونس تعدادی شهید و زخمی شدند. تعداد زیادی از مجروحان به بیمارستان اروپایی غزه منتقل شدند.

به گفته منابع خودروهای نظامی و بولدوزرهای ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی ویرانی گسترده‌ای را در شهر خان یونس به جای گذاشتند.

برچسب ها: رژیم صهیونیستی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
محمد هاشمی: ایران برنده دور اول مذاکرات با آمریکا بود محمد هاشمی: ایران برنده دور اول مذاکرات با آمریکا بود
یک فعال سیاسی، تاکید کرد: مذاکرات با آمریکا در عرض یک روز تاثیر خود را بر بازار ایران گذاشت و به نوعی جمهوری اسلامی توانست در دور اول مذاکرات به آنچه که می‌خواهد دست پیدا کند.
نمایش تجهیزات دفاعی ارتش در رژه ۲۹ فروردین ماه نمایش تجهیزات دفاعی ارتش در رژه ۲۹ فروردین ماه
همزمان با رژه ۲۹ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ و گرامیداشت روز ارتش، برخی از تجهیزات این نیرو از جمله از قدرت پهپادی، دستاورد‌های تجهیزاتی بومی با شرکت یگان‌های محمول و خودرویی در تهران و مراکز استان‌ها به نمایش گذاشته شد.
پزشکیان: نیرو‌های مسلح پشتوانه ایران برای ایجاد صلح است پزشکیان: نیرو‌های مسلح پشتوانه ایران برای ایجاد صلح است
رئیس‌جمهور در رژه روز ارتش ضمن تاکید بر نقش نیرو‌های مسلح در ایجاد بازدارندگی و قدرت برای جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان تصریح کرد: وجود این عزیزان باعث شده که ما در منطقه با قدرت بتوانیم حرف‌ها و گفت‌و‌گو‌های خود را در ایجاد ارتباط، صلح و آرامش با قدرت اعمال کنیم
ساخت جنگلی کوچک و زیبا در آپارتمان چطور؟ ساخت جنگلی کوچک و زیبا در آپارتمان چطور؟
زندگی آپارتمان نشینی یکی از متداولترین نوع زندگی در دنیای امروزی است. در محیط شهری، زندگی در خانه‌های ویلایی که امکان پرورش گل و گیاه در حیاط خانه مقدور است، رویایی است که برای همه مقدور نیست. با این وجود میل به پرورش گل و گیاه در درون همه وجود دارد. ما شما را راهنمایی می‌کنیم که در آپارتمان خود حتی اگر تراسی ندارید گیاه خانگی خود را داشته باشید.
گران‌ترین آثار هنری تاریخ در حراجی‌ها گران‌ترین آثار هنری تاریخ در حراجی‌ها
گران‌ترین نقاشی تاریخ با قیمت باورنکردنی ۴۵۰ میلیون دلار فروخته شد! اما آیا واقعاً اثر داوینچی بود؟ این تنها بخشی از دنیای عجیب و پررمزوراز هنر در حراجی‌هاست.
گنبد‌های نمکی هرمزگان نمایش شگفتی در جنوب ایران گنبد‌های نمکی هرمزگان نمایش شگفتی در جنوب ایران
گنبد‌های نمکی از جمله پدیده‌های نادر و شگفت‌انگیز زمین‌شناسی هستند که نه تنها جلوه‌ای خیره‌کننده از زیبایی‌های طبیعی را به نمایش می‌گذارد، بلکه بخشی ارزشمند از میراث زمین‌شناسی هر منطقه نیز به شمار می‌آیند. کشور ایران، به‌ویژه مناطق جنوبی و جنوب‌شرقی آن، یکی از غنی‌ترین مناطق جهان از نظر تنوع و تعداد گنبد‌های نمکی است.
با سرکه سیب لاغر می‌شویم؟ با سرکه سیب لاغر می‌شویم؟
بسیاری ادعا می‌کنند سرکه سیب به کاهش وزن کمک می‌کند، اما شواهد کمی مبنی بر اثربخشی آن برای کاهش وزن وجود دارد.
برگزیده
محمد هاشمی: ایران برنده دور اول مذاکرات با آمریکا بود محمد هاشمی: ایران برنده دور اول مذاکرات با آمریکا بود
یک فعال سیاسی، تاکید کرد: مذاکرات با آمریکا در عرض یک روز تاثیر خود را بر بازار ایران گذاشت و به نوعی جمهوری اسلامی توانست در دور اول مذاکرات به آنچه که می‌خواهد دست پیدا کند.
عراقچی: شنبه با جدیت در مذاکرات حاضر خواهیم شد عراقچی: شنبه با جدیت در مذاکرات حاضر خواهیم شد
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: ما روز شنبه با جدیت در مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا حاضر خواهیم شد و با توجه به نحوه حضور طرف مقابل، جمع‌بندی و قضاوت خواهیم کرد که چگونه باید این مسیر را ادامه دهیم.
نمایش تجهیزات دفاعی ارتش در رژه ۲۹ فروردین ماه نمایش تجهیزات دفاعی ارتش در رژه ۲۹ فروردین ماه
همزمان با رژه ۲۹ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ و گرامیداشت روز ارتش، برخی از تجهیزات این نیرو از جمله از قدرت پهپادی، دستاورد‌های تجهیزاتی بومی با شرکت یگان‌های محمول و خودرویی در تهران و مراکز استان‌ها به نمایش گذاشته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر