کد خبر: ۳۶۵۶۵
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۱

سرمربی سابق یونایتد طرفدار لیورپول بود!

اوله گونار سولسشر، سرمربی سابق منچستریونایتد تایید کرد که به باشگاه لیورپول علاقه داشت.
سرمربی سابق یونایتد طرفدار لیورپول بود!

مخاطب ۲۴- اوله گونار سولسشر تایید کرد که در دوران کودکی هوادار لیورپول بوده، اما از زمانی که بازیکن منچستریونایتد می‌شود دیگر حق عضویت خود را تمدید نمی‌کند.

سولسشر در سال ۱۹۹۶ از تیم نروژی مولده به منچستریونایتد پیوست و بقیه دوران حرفه‌ای خود را در اولدترافورد گذراند. در زمان مربیگری سر الکس فرگوسن، سولسشر یک بازیکن تعویضی مهم بود.

این بازیکن نروژی پس از به ثمر رساندن گل پیروزی در فینال لیگ قهرمانان اروپا سال ۱۹۹۹ مقابل بایرن مونیخ، در تاریخ یونایتد جاودانه شد و یک سه گانه تاریخی را برای شیاطین سرخ به ارمغان آورد.

با این حال، دوران مربیگری او در یونایتد به اندازه دوران بازی او قابل توجه نبود. اگرچه او در فصل ۲۱-۲۰۲۰ یونایتد را به مقام دوم رساند، اما یکی از بزرگترین شکست‌های تاریخ این باشگاه مقابل لیورپول را رقم زد.

این شکست خانگی ۵-۰ مقابل لیورپول در فصل ۲۲-۲۰۲۱ یکی از نقاط قابل توجه کارنامه مربیگری او در یونایتد بود. با این وجود، اوله گونار سولسشر در پادکست "استیک تو فوتبال" فاش کرد که در طول فعالیت به عنوان بازیکن حرفه‌ای دیگر هوادار لیورپول نبود.

این مربی نروژی در گفتگو با هم تیمی‌های سابق خود یعنی گری نویل و روی کین در این پادکست در مورد علاقه به لیورپول گفت:"من احتمالاً تنها بازیکنی هستم که برای منچستریونایتد بازی کرده و عضو باشگاه هواداران لیورپول بوده است. پس از امضای قرارداد با منچستریونایتد، هرگز به خود زخمت ندادم با لیورپول تماس بگیرم تا عضویتم را لغو کنند. پیش از اینکه با یونایتد قرارداد امضا کنم لیورپول به جذب من علاقه‌مند بود، اما هرگز پیشنهادی رسمی ارائه نکردند. قبل از یونایتد، آیندهوون، کالیاری و بایرن مونیخ پیشنهاداتی داده بودند، اما باید به یونایتد می‌رفتم. "

برچسب ها: لیورپول
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
سگ‌گردانی در ارومیه ممنوع شد سگ‌گردانی در ارومیه ممنوع شد
دادستان ارومیه گفت: با سگ‌گردانی برخورد قضایی می‌شود، چون مصداق تضییع حقوق عمومی است.
استیضاح وزیر راه به طور جدی پیگیری می‌شود استیضاح وزیر راه به طور جدی پیگیری می‌شود
عضو کمیسیون عمران گفت: موضوع استیضاح وزیر راه و شهرسازی یکشنبه (۱۸ خرداد) تعیین تکلیف می‌شود.
شکر ۴۰ درصد گران شد شکر ۴۰ درصد گران شد
بهمن دانایی دبیر انجمن صنفی کارخانه‌های قند و شکر ایران از افزایش قیمت شکر برای مصرف‌کننده خبر داد و گفت: طبق مصوبه جدید، نرخ فروش شکر برای مصرف‌کنندگان به ۵۹ هزار تومان رسیده است، در حالی که پیش از این قیمت آن ۴۲ هزار و ۵۰۰ تومان بود.
افتضاح قطعی برق در میانه اجلاس بین المللی اکو! افتضاح قطعی برق در میانه اجلاس بین المللی اکو!
کمتر از یک ماه از قطعی برق پژوهشگاه نیرو با حضور وزیر نیرو می‌گذرد، همان موقع وزیر نیرو بابت قطعی برق عذرخواهی کرد، اما امروز مجدد برق سیزدهمین اجلاس اکو در تهران با حضور وزیر نیرو رفت.
عراقچی چه پاسخی به آمریکا؟ عراقچی چه پاسخی به آمریکا؟
عباس عراقچی در کنفرانس خبری مشترک با همتای مصری‌اش گفت: «اگر آمریکا بخواهد ما را از داشتن فناوریِ هسته‌ای محروم کند قطعاً توافقی در کار نخواهد بود... آژانس انرژی اتمی باید ماهیت فنی‌اش را حفظ کند و متأثر از فشار‌های سیاسی نشود.»
برنامه وزیر پیشنهادی اقتصاد مدنی زاده چیست؟ برنامه وزیر پیشنهادی اقتصاد مدنی زاده چیست؟
علی مدنی‌زاده، گزینه معرفی شده از سوی دولت برای تصدی وزارت امور اقتصادی و دارایی ایران با انتشار برنامه جامع خود تحت عنوان «رشد عدالت‌محور»، چارچوب اجرایی برای تحقق این برنامه را ارائه کرده است.
ادب کردن مردان هوس ران ایرانی توسط یک دختر کره‌ای؟! ادب کردن مردان هوس ران ایرانی توسط یک دختر کره‌ای؟!
یک وکیل کره‌ای که مسئول پرونده تجاوز ملی‌پوشان دوومیدانی ایران به یک زن کره‌ای است، از احتمال زندانی شدن آنها به مدت حداقل هفت سال خبر داد.
برگزیده
ادب کردن مردان هوس ران ایرانی توسط یک دختر کره‌ای؟! ادب کردن مردان هوس ران ایرانی توسط یک دختر کره‌ای؟!
یک وکیل کره‌ای که مسئول پرونده تجاوز ملی‌پوشان دوومیدانی ایران به یک زن کره‌ای است، از احتمال زندانی شدن آنها به مدت حداقل هفت سال خبر داد.
آنقدر که نگران روسری خانم‌ها در داخل هستید نگران آقایان در خارج از ایران هم باشید! آنقدر که نگران روسری خانم‌ها در داخل هستید نگران آقایان در خارج از ایران هم باشید!
فدراسیون دو و میدانی تمامی ورزشکاران ایرانی حاضر در کره جنوبی را از گفت‌و‌گو با رسانه‌ها منع کرده و وزارت ورزش و جوانان هم برای بررسی این موضوع یک تیم ویژه تشکیل داده است.
فریدونی جانشین اسدی در هیئت مدیره استقلال شد فریدونی جانشین اسدی در هیئت مدیره استقلال شد
با اعلام باشگاه استقلال تهران، مدیرعامل سابق ذوب آهن جانشین علیرضا اسدی در هیئت مدیره این باشگاه شد.
صفحه خبر بالای تصاویر