کد خبر: ۳۶۵۵۳
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۵

محسنی اژه‌ای: صهیونیست‌ها به صورت لحظه‌ای مشغول قتل عام کودکان فلسطینی هستند

رئیس قوه قضائيه گفت: کمترین کاری که کشورهای اسلامی می‌توانند در قبال اتفاقات امروز فلسطین انجام دهند آن است که مراودات و دادوستدهای خود با صهیونیست‌ها را کاملاً قطع کنند و در مجامع و سازمان‌های بین‌المللی علیه رژیم صهیونیستی، طرح دعوی و شکایت کنند و برای جهانیان به تبیین و بازگو کردن جنایات سبعانه صهیونیست‌ها مبادرت ورزند.
محسنی اژه‌ای: صهیونیست‌ها به صورت لحظه‌ای مشغول قتل عام کودکان فلسطینی هستند

مخاطب ۲۴- مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای صبح امروز پنج‌شنبه (۱۷ اسفند) طی سخنانی در کنگره بین‌المللی اشغال فلسطین از دیدگاه حقوق بین‌الملل و نقض حقوق بشردوستانه در غزه اظهار کرد: بر خود لازم می‌دانم از همه افراد، مسئولان، نهاد‌ها و کشور‌هایی که طی ماه‌ها و هفته‌های گذشته، احساس مسئولیت کرده و جنایات وحشیانه رژیم غاصب صهیونیستی و حامیان‌شان و در راس آن‌ها آمریکا را محکوم کردند و حمایت خود را از مردم مظلوم و مقدر غزه ابراز داشتند، تشکر و قدردانی به عمل بیاورم.
وی بیان کرد: آنچه‌در دنیای امروز می‌گذرد حقیقتاً عبرت‌آموز است؛ جنایات سبعانه رژیم صهیونیستی در غزه در هیچ تعریف و مفهومی از مفاهیم رایج و متعارف حقوق بین‌الملل نمی‌گنجد و ضرورت دارد برای این نوع از جنایات و نسل‌کشی، تعریف و مفهوم جدیدی ابداع کرد.
حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای گفت: امروز صهیونیست‌ها تحت حمایت تمام و کمال رژیم آمریکا، بدترین نوع جنایات را علیه مردم غزه انجام می‌دهند و چنانچه کشور یا کشور‌هایی بخواهند در مجامع و سازمان‌های به اصطلاح بین‌المللی، اقدامی حقوقی را در قبال جنایات صهیونیست‌ها انجام دهند، با برخورد شدید آمریکایی‌ها مواجه می‌شوند.
رئیس قوه قضائیه تصریح کرد: امروز در اثر جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی، دیگر چیزی از غزه باقی نمانده است و صهیونیست‌ها به صورت لحظه‌ای و روزانه، مشغول قتل عام مردم و کودکان فلسطینی هستند؛ کجایند مدعیان حقوق بشر که پیش‌تر به اسم دفاع از حقوق بشر، به کشور‌های مستقل حمله و زیرساخت‌های آن‌ها را منهدم می‌کردند.
حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای ادامه داد: صهیونیست‌های جنایت‌پیشه در منطقه کم‌وسعت غزه چندین تُن بمب و مواد منفجره انداختند و حتی بیمارستان‌ها و مدارس و مساجد و کلیسا‌ها نیز از بمباران این جانیان در امان نمانده است؛ به‌گونه‌ای که از کودک یک روزه تا پیرمرد و پیرزن سالخورده، قربانی توحش صهیونیست‌ها شدند.
رئیس دستگاه قضا خاطرنشان کرد: بدون تردید رژیم غاصب و جنایتکار صهیونیستی در مسیر زوال است و زوال این رژیمِ موقتی، قطعی است؛ در اینجا آن چیزی که اهمیت دارد بازخواست کردن آمریکایی‌ها است که کمک‌های همه‌جانبه را از سلاح تا پول، روانه صهیونیست‌ها کرده‌اند.
حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای ادامه داد: امروز که مردم مظلوم غزه در محاصره کامل قرار دارند و حتی دارو و غذا و کمک‌های اولیه هلال احمر نیز به آن‌ها نمی‌رسد، این آمریکایی‌ها هستند که لجستیک صهیونیست‌ها را فراهم آورده‌اند؛ وقتی صهیونیست‌ها در قساوت کامل و سبوعیتی وصف‌ناپذیر، تجمع کودکان گرسنه و در صف غذای را بمباران می‌کنند، این آمریکایی‌ها هستند که به آن‌ها چراغ سبز نشان می‌دهند.
رئیس قوه قضائیه بیان کرد: آمریکایی که می‌خواست کدخدای دهکده جهانی باشد و بر مردم دنیا سروری کند و قواعد به‌اصطلاح حقوق بشری خود را بر مردم دنیا دیکته کند، امروز حامی تمام قد جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها در غزه است؛ جنایاتی که هنوز نامی برای آن‌ها در عرف حقوق‌دانان تعریف نشده است.
حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای تصریح کرد: کدام انسان آزاده و کدام مسلمانی است که بتواند نسبت به گریه‌های سوزناک و لرزیدن از ترس کودکان غزه، بی‌تفاوت باشد؛ کدام مسلمانی است که کلام رسول‌الله (ص) را شنیده باشد و بتواند در قبال ظلم ظالمان صهیونیستی و مظلومیت مردم غزه، آرام گیرد.
وی گفت: کمترین کاری که کشور‌های اسلامی می‌توانند در قبال اتفاقات امروز فلسطین انجام دهند آن است که مراودات و دادوستد‌های خود با صهیونیست‌ها را کاملاً قطع کنند و در مجامع و سازمان‌های بین‌المللی علیه رژیم صهیونیستی، طرح دعوی و شکایت کنند و برای جهانیان به تبیین و بازگو کردن جنایات سبعانه صهیونیست‌ها مبادرت ورزند.
حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای گفت: امروز وظیفه همه ما و همه حقوق‌دانان در کشور‌های اسلامی، سنگین و سنگین‌تر است و چنانچه امروز در قبال جنایات صهیونیست‌ها در غزه بی‌تفاوت باشیم، نه در پیشگاه خداوند و نه در پیشگاه تاریخ، توان پاسخگویی نخواهیم داشت.
رئیس قوه قضائیه بیان کرد: ما باید با تمسک به ابزار و سازوکار‌هایی که قلدران جهانی نظیر آمریکا از آن‌ها سوءاستفاده می‌کنند، حُسن استفاده را به عمل آوریم و مُصرانه و پیگیرانه در مجامع بین‌المللی به طرح دعوی علیه صهیونیست‌ها مبادرت ورزیم و مکاتبات و تبیین‌گری‌های لازم را انجام دهیم.

برچسب ها: محسنی اژه ای
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
رئیس‌جمهور قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه ابلاغ کرد رئیس‌جمهور قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه ابلاغ کرد
قانون موافقتنامه چارچوب همکاری ریلی بین ایران و ترکیه توسط رئیس‌جمهور ابلاغ شد تا توسعه حمل و نقل ریلی و تبادلات بین دو کشور آغاز شود.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر