کد خبر: ۳۶۵۵۱
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۳

حذف تعداد لایک‌ها در ایکس

ایلان ماسک، مالک ایکس، روز چهارشنبه از بررسی ایده حذف نمایش تعداد «لایک» و «بازنشر» پست‌های کاربران در این رسانه اجتماعی پرمخاطب، که پیشتر نام آن توئیتر بود، خبر داد.
حذف تعداد لایک‌ها در ایکس

مخاطب ۲۴- ایلان ماسک- در صورت نهایی شدن این تصمیم، کاربران می‌توانند تعداد لایک یا بازنشر هر پست خود را در ایکس ببینند، اما این ارقام برای سایر کاربران نمایش داده نمی‌شود.

ماسک که در همایش فناوری، رسانه و مخابرات مورگان استنلی سخن می‌گفت، همچنین خبر داد که رسانه اجتماعی ایکس چند ماه تا دریافت مجوز در نیویورک برای انتقال پول فاصله دارد.

او پیش‌تر گفته بود که امکان جدیدی در ایکس (توئیتر سابق) شامل ارسال و پرداخت پول به سایر کاربران می‌شود؛ امکانی که برای ایجاد آن، دریافت مجوز در هر ایالت آمریکا الزامی است.

ایلان ماسک، کارآفرین مشهور آمریکایی و بنیانگذار تسلا و اسپیس اکس، از وقتی که رسانه اجتماعی توئیتر را خرید و نام آن را به ایکس تغییر داد، تغییرات بزرگی را در آن اعمال کرده است.

او گفته می‌خواهد یک «اپلیکیشن همه کاره» بسازد تا از رقیبش، «تردز» متعلق به متا، پیشی بگیرد. او پیشتر گفته بود که قصد دارد خدمات مکالمه ویدئویی و صوتی هم به ایکس اضافه کند.

یکی از بزرگترین تغییراتی که ایلان ماسک اعمال کرد، پولی کردن شماری از ویژگی‌های رایگان توئیتر، از جمله اعطای «تیک آبی» به کاربران جهت تایید هویت آن‌ها در ازای دریافت پول، است.

این تغییرات باعث شد بسیاری از کاربران به فکر جایگزین باشند. همان موقع بود که شرکت فناوری متا، صاحب فیسبوک و اینستاگرام، رسانه اجتماعی جدید خود را به نام «تردز» معرفی کرد.

ایلان ماسک آوریل ۲۰۲۲ برای خرید توئیتر اقدام کرد و در نهایت در ۲۷ اکتبر همان سال این رسانه اجتماعی پرطرفدار را خریداری کرد و سپس در آخر ژوئیه ۲۰۲۳ نام آن را به ایکس تغییر داد.

برچسب ها: ایلان ماسک
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟ چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
در دنیای پرهیاهوی امروز، بی‌حوصلگی برای مطالعه به پدیده‌ای فراگیر تبدیل شده و ذهن انسان معاصر را از تمرکز و تفکر عمیق دور کرده است
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
عکس| سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند عکس|  سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند
صحبت های هفته پیش بیرانوند در مورد تحصیلاتش حسابی حاشیه ساز شد.
آلزایمر را با این گیاه درمان کنید! آلزایمر را با این گیاه درمان کنید!
پژوهش‌های محققان مرکز تحقیقات بیوشیمی بیوفیزیک دانشگاه تهران نشان می‌دهد عصاره گیاهان وج و بادرنجبویه می‌تواند به درمان آلزایمر کمک کند.
توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر
یک متخصص طب ایرانی با تأکید بر اهمیت حفظ تعادل مزاجی، خواب کافی، تغذیه مناسب و کنترل حالات روحی، این موارد را از ارکان اصلی رانندگی ایمن دانست و توصیه‌هایی برای کاهش خطرات رانندگی ارائه کرد.
از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟ از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟
شاید تصور کنیم روغن زیتون مرغوب، همیشه ماندگار است و تاریخ انقضایش فقط یک عدد روی برچسب است. اما واقعیت این است که این طلای مایع هم مانند هر ماده طبیعی دیگری، در گذر زمان و تحت شرایط نگهداری نامناسب، کیفیت خود را از دست می‌دهد و فاسد می‌شود.
عراقی‌ها در را بر روی زائران عرفه بستند عراقی‌ها در را بر روی زائران عرفه بستند
رایزنی مسولان ایرانی و عراقی تا کنون منجر به باز شدن در‌های سمت عراق نشده است
برگزیده
اتباع افغانستانی تا ۱۵ تیر فرصت دارند اتباع افغانستانی تا ۱۵ تیر فرصت دارند
آخرین مهلت خروج قانونی اتباع افغانستانی دارای برگ بازگشت ازکشور ۱۵تیر است.
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟ چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
در دنیای پرهیاهوی امروز، بی‌حوصلگی برای مطالعه به پدیده‌ای فراگیر تبدیل شده و ذهن انسان معاصر را از تمرکز و تفکر عمیق دور کرده است
زمین‌لرزه ۳.۸ ریشتری در علی‌آباد کتول زمین‌لرزه ۳.۸ ریشتری در علی‌آباد کتول
زلزله‌ای به بزرگی ۳.۸ ریشتر عصر چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ در عمق ۱۰ کیلومتری زمین حوالی علی‌آباد کتول رخ داد
صفحه خبر بالای تصاویر