کد خبر: ۳۶۴۸۵
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۲

رانندگی در راه‌های روستایی هم مرگ و میر دارد؟

سردار حسن مومنی در دومین نشست تخصصی روسای پلیس راه و مدیران کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور که با هدف ارتقای ایمنی عبور و مرور سفر‌های نوروزی برگزار شد، گفت: در جاده‌ها پلیس راه و سازمان راهداری در خط مقدم خدمت به مردم هستند. هرجا که بحران باشد، مدیران پلیس راه و سازمان راهداری هم به همراه نیروهایشان حضور دارند.
رانندگی در راه‌های روستایی هم مرگ و میر دارد؟

مخاطب ۲۴-حمل و نقل- وی ادامه داد: در جریان شرایط کشور و امکانات کشور و اعتبارات لازم هستیم و نمی‌توانیم معجزه کنیم. اعتبارات و امکانات ما محدود، اما نیازمندی‌های ما نامحدود است و اگر هدف‌گذاری‌های ما درست نباشد، نمی‌توانیم به هدف برسیم. هرکدام از نیرو‌های استانی باید امکانات را در استان‌ها بسیج کنند تا به هدف اصلی که کاهش کشته شدگان تصادفات است برسیم و کاهش مرگ‌ومیر، نقطه مشترک همه ماست. از این رو اختلاف در پلیس راه و راهداری را نمی‌پذیریم و هماهنگی بین همه بخش‌ها وجود دارد.

رئیس پلیس راه فراجا خاطرنشان کرد: ایام نوروز امسال با ماه مبارک رمضان مقارن شده و ممکن است تردد‌های شبانه را افزایش دهد، از این رو باید اقدامات و آشکارسازی‌های شبانه را افزایش دهیم.

مومنی با بیان اینکه مدیریت ترافیک به روش سنتی دیگر امکان‌پذیر نیست، گفت: یکی از ابزار‌های کنترل ما در روش مدرن پیشگیری از تصادفات، دوربین‌های جاده‌ای است و علاوه بر توسعه امکانات، باید بیشترین استفاده را از امکانات موجود کنیم. البته امکانات و اعتبارات راهداری محدود است و باید از ظرفیت‌های استانی حداکثر استفاده را داشته باشیم.

وی با اشاره به کنترل ناوگان حمل‌ونقل عمومی بار و مسافر، اظهارکرد: سامانه سپهتن هنوز به استفاده ۱۰۰ درصدی نرسیده و باید کنترل‌های بیشتری  داشته باشیم. همچنین در خصوص راه‌های روستایی، هشت درصد جان‌باختگان در راه‌های روستایی هستند. از این رو مقرر شده در این خصوص تفاهم‌نامه مشترکی بین پلیس راهور و راهداری و حوزه راه وزارت کشور منعقد شود.

رئیس پلیس راه فراجا با بیان اینکه نقاط جدید حادثه‌خیز احصاء شده است، گفت: وظیفه داریم امکانات خود را به کار گیریم. در آستانه عید نوروز امکان رفع این نقاط را نداریم، اما امکان آشکارسازی وجود دارد و باید برای آشکارسازی نقاط حادثه‌خیز اقدام کنیم. از سوی دیگر بالغ  بر ۶۰ درصد تصادفات، در ۳۰ کیلومتری شهر‌ها رخ می‌دهد و تمرکز ما روی این موضوع است.

برچسب ها: حمل و نقل
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پر آبی سد‌های تهران شایعه است پر آبی سد‌های تهران شایعه است
شرکت آب منطقه‌ای آب تهران اعلام کرد: با توجه به کاهش نزولات آسمانی و پشت سرگذاشتن ۵ سال خشکسالی، حجم سد‌های تهران از جمله امیرکبیر و لتیان به عنوان ۲ سد مهم تامین آب تهران به حدود نصف سال گذشته رسیده است.
عفونت تدریجا به سرطان تبدیل می‌شود عفونت تدریجا به سرطان تبدیل می‌شود
در این مقاله، ارتباط میان عفونت ویروسی و سرطان کبد را بررسی می‌کنیم و می‌گوییم چه کسانی باید آزمایش بدهند و چگونه تشخیص زودهنگام می‌تواند جان انسان‌ها را نجات دهد.
خرید جدید پرسپولیس به سقف رویاهایم رسیدم خرید جدید پرسپولیس به سقف رویاهایم رسیدم
حسین ابرقویی، مدافع فصل گذشته خیبر خرم‌ آباد، پس از امضای قرارداد رسمی با پرسپولیس، در لایو باشگاه درباره احساسات خود از این انتقال صحبت کرد؛ انتقالی که با انتقاد برخی از هواداران همراه بود و باعث شد او نتواند جملاتش را تکمیل کند
آرامش پرسپولیس را برنمی‌تابند آرامش پرسپولیس را برنمی‌تابند
رضا درویش، مدیرعامل پرسپولیس از وضعیت نقل و انتقالات پرسپولیس گفت.
فوتبالیستی که رکورد لوکس بودن را شکست فوتبالیستی که رکورد لوکس بودن را شکست
بوگاتی شیرون ۱/۳ میلیون یورویی عضو جدید کلکسیون ساعت رونالدو شد
شاهکاری از سینمای آسیا شاهکاری از سینمای آسیا
کوروساوا در سال ۱۹۹۰ جایزه اسکار یک عمر دستاورد هنری را دریافت کرد. او پس از مرگ از سوی مجله ایژن‌ویک و سی‌ان‌ان به عنوان «آسیایی قرن» در رده «هنر، ادبیات و فرهنگ» معرفی شد و از او به‌عنوان یکی از پنج فردی که بیشترین سهم را در بهبود آسیا در سده بیستم داشتند، یاد شد.
قدرتمندترین مرد جهان ناپدید می‌شود! قدرتمندترین مرد جهان ناپدید می‌شود!
غیبت‌های طولانی‌مدت می‌تواند در خارج از چین، گمانه‌زنی‌هایی داغ را دربارۀ میزان اقتدار رهبر ایجاد کند.
برگزیده
هرکسی از رهبر تعریف کرد، فوری جذبش نکنیم هرکسی از رهبر تعریف کرد، فوری جذبش نکنیم
علی مطهری گفت: به نظر من باید هوشیار باشیم و اگر کسی از نظام و مقام‌های عالیرتبه کشور به ویژه رهبری تعریف و تمجید کرد فوری جذبش نکنیم اینها اشتباهاتی است که گاهی مرتکب شده‌ایم.
ممنوعیت دسترسی نمایندگان به تلفن همراه در صحن و کمیسیون ممنوعیت دسترسی نمایندگان به تلفن همراه در صحن و کمیسیون
در اختیار داشتن تلفن همراه برای نمایندگان در صحن علنی و کمیسیون‌های مجلس ممنوع شد.
فیلترشکن، مقاومت جمعی علیه تصمیمات نادرست فیلترشکن، مقاومت جمعی علیه تصمیمات نادرست
در نشست تخصصی «جامعه و آینده ایران» در وزارت ارتباطات، مرضیه ادهم با نگاهی انتقادی به سیاست‌گذاری‌های رسانه‌ای، از نحوه مواجهه حاکمیت با مسئله اینترنت انتقاد کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر