کد خبر: ۳۶۴۷۸
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۵

نویدکیا چرا بعد از برد مقابل استقلال به مس برنگشت؟

مس رفسنجان در آستانه فروپاشی است و هیچ بعید نیست اگر به جمع مدعیان سقوط در این فصل بپیوندد.
نویدکیا چرا بعد از برد مقابل استقلال به مس برنگشت؟

مخاطب ۲۴- تیم فوتبال مس رفسنجان که در نیم‌فصل دوم لیگ برتر با محرم نویدکیا نمایشی تحسین‌برانگیز از خودش نشان داده، بدون یک جلسه تمرین قرار است برابر تراکتور بازی کند.

محرم نویدکیا بعد از پیروزی مقابل استقلال، رفسنجان را ترک کرد و تا الان به اردوی مس بازنگشته است. بازیکنان مس هم از حضور در تمرین امروز که قرار بود بدون حضور سرمربی تیم انجام شود، خودداری کردند.

مس روز جمعه باید در ادامه بازی‌های لیگ برابر تراکتور قرار بگیرد، در حالی که بدون سرمربی و انجام تمرین مشخص نیست، نارنجی‌پوشان چگونه می‌توانند در این مسابقه حاضر شوند.

به نظر می‌رسد خرمی‌شاد مدیرعامل شرکت مس باید درباره سرنوشت تیم‌های ورزشی تحت مدیریت این مجموعه تصمیم‌گیری کند. اگر شرکت مس توان تأمین بودجه مورد نیاز باشگاه‌ها را ندارد، دلیل راه‌اندازی ده‌ها تیم ورزشی در استان‌های کرمان و آذربایجان شرقی نامشخص است، آن‌هم در وضعیتی که بحران مالی یا ناکامی، شکست و سقوط این تیم‌ها موجب ناراحتی ورزش‌دوستان شهر‌های مختلف کشور می‌شود که نسبت به تیم شهرشان احساس تعلق دارند.

باید دید تحریم باشگاه مس با وجود عملکرد موفق این تیم در هفته‌های اخیر ادامه خواهد داشت یا خیر.

برچسب ها: مس رفسنجان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تجزیه سودان؛ کابوس نبرد قدرت ژنرال‌ها تجزیه سودان؛ کابوس نبرد قدرت ژنرال‌ها
درگیری میان ارتش سودان و نیرو‌های پشتیبانی سریع که در تاریخ ۱۵ آوریل ۲۰۲۳ آغاز شد، وارد مرحله‌ای حساس و سرنوشت‌ساز شده است؛ این نبرد نه صرفاً داخلی، بلکه عرصه‌ای برای رقابت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی شده است.
پروفسور، تدریس را کنار گذاشت پروفسور، تدریس را کنار گذاشت
برانکو ایوانکوویچ، سازنده‌ی خاطرات خوش فوتبال ایران و پرسپولیس، از دنیای مربیگری خداحافظی کرد
بقائی: گروسی از صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است بقائی: گروسی از صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد که رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، به صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است.
ادای احترام وزیر امور خارجه به استاد پیشین خود+ فیلم ادای احترام وزیر امور خارجه به استاد پیشین خود+ فیلم
وزیر امور خارجه ایران، سید عباس عراقچی، به استاد پیشین خود، استاد خیراندیش که ۴۰ سال پیش در دانشکده روابط بین‌الملل او را آموزش داده بود، ادای احترام کرد.
بازدید مسعود پزشکیان از خطوط راه‌آهن حومه‌ای تهران بازدید مسعود پزشکیان از خطوط راه‌آهن حومه‌ای تهران
مسعود پزشکیان صبح امروز از خطوط راه‌آهن حومه‌ای تهران بازدید کرد تا وضعیت خدمات و زیرساخت‌های این شبکه ریلی را بررسی و ارزیابی کند.
حذف مبینا نعمت‌زاده از رقابت‌های جهانی تکواندو حذف مبینا نعمت‌زاده از رقابت‌های جهانی تکواندو
نماینده ایران در وزن ۵۳- کیلوگرم، مبینا نعمت‌زاده، در مرحله یک‌هشتم نهایی مسابقات جهانی تکواندو مقابل حریف ترکیه‌ای ۲ بر صفر شکست خورد و حذف شد.
جدال فیل و فنجان، حمله سنجاب به خرس+ فیلم جدال فیل و فنجان، حمله سنجاب به خرس+ فیلم
سنجاب با حرکات زیگزاگی و چرخش‌های تند از مقابل خرس فرار می‌کند، اما ناگهان دست به کاری می‌زند که هیچ‌کس انتظارش را ندارد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر