کد خبر: ۳۶۴۷۴
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۵

سارقین بانک شهر مولوی دستگیر شدند

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری سارق مسلح «بانک شهر» در خیابان مولوی خبر داد.
سارقین بانک شهر مولوی دستگیر شدند

مخاطب ۲۴- سردار علی ولیپور گودرزی در تشریح جزئیات این خبر گفت: حوالی ساعت ۱۱:۳۰ دهم اسفندماه امسال خبری مبنی بر وقوع سرقت مسلحانه از بانک شهر شعبه مولوی از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع داده شد که درپی آن کارآگاهان اداره یکم مبارزه با سرقت‌های مسلحانه رسیدگی به موضوع را در دستورکار خود قرار دادند.  

وی ادامه داد: کارآگاهان اداره یکم پلیس آگاهی در نخستین گام از تحقیقات خود راهی محل سرقت شده و در بررسی‌های اولیه و میدانی متوجه شدند که مرد جوانی با سلاح کلت کمری وارد بانک شده و با تهدید اقدام به سرقت ۲۹ میلیون تومان وجه نقد کرده است. همچنین در جریان تحقیقات مشخص شد که این فرد در حین فرار برای ایجاد رعب و وحشت اقدام به تیراندازی هوایی کرده و به سرعت از محل متواری شده است.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: کارآگاهان با انجام اقدامات پلیسی و کارآگاهی بلافاصله هویت سارق مسلح را شناسایی کردند و مشخص شد سارق ۳۷ با هویت معلوم یکی از مجرمین سابقه دار بوده که پیش از این نیز دستگیر شده است. کارآگاهان در گام بعدی با جمع‌بندی اطلاعات به‌دست آمده و هماهنگی با مقام قضایی و اخذ مجوز، سارق مسلح جوان را با اجرای یک عملیات پلیسی و ضربتی در محدوده میدان محمدیه در روز چهارشنبه شانزدهم اسفندماه دستگیر کردند.

ولیپور گودرزی گفت: در ادامه تحقیقات سارق مسلح ضمن اعتراف اولیه به سرقت گفت که اسلحه در اختیار یکی از دوستانش به نام مهرداد است  بلافاصله این فرد نیز دستگیر و اسلحه به همراه ۱۷ فشنگ جنگی از وی کشف و ضبط شد.

وی ادامه داد: متهمان در جریان بازجویی‌های انجام شده، ضمن اعتراف به بزه انتسابی با صدور قرار قانونی برای  سیرمراحل تحقیقات پلیسی در اختیار کارآگاهان اداره یکم قرار گرفتند.

برچسب ها: سرقت مسلحانه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر