کد خبر: ۳۶۴۲۷
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۷

اصلاح حد نصاب اوراق دولتی، زمینه‌ساز ورود نقدینگی به بازار سهام

یک مدیر صندوق سرمایه‌گذاری با تاکید بر این که اصلاح حد نصاب اوراق دولتی، زمینه‌ساز ورود نقدینگی به بازار سهام خواهد بود، اعلام کرد: در چند وقت اخیر شاهد خروج منابع از صندوق‌های سرمایه‌گذاری بودیم اما تصمیم جدید شورای عالی بورس باعث ورود منابع به صندوق‌های سرمایه‌گذاری می‌شود.

سحر فرهمندی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری بازار سرمایه ایران(سنا)، با اشاره به مزایای اصلاح نصاب اوراق دولتی اعلام کرد: کاهش حد نصاب اوراق دولتی از جمله تصمیمات مثبتی است که برای صندوق‌های با درآمد ثابت اتخاذ شد، در چند سال اخیر صندوق‌های سرمایه‌گذاری ملزم بودند تا حداقل ۲۵ درصد از دارایی‌های خود را در اوراق دولتی سرمایه‌گذاری کنند.

وی با بیان این که به طور معمول، میانگین نرخ بازده این اوراق کمتر از نرخ سایر اوراق با درآمد ثابت بوده، گفت: از این لحاظ صندوق‌های سرمایه‌گذاری مجبور به سرمایه‌گذاری بخش قابل توجهی از دارایی خود در بخشی از دارایی‌ها بودند که بازدهی کمتر از میانگین داشته است بنابراین، با این اصلاح نرخ بازده سرمایه‌گذاری آنها افزایش پیدا می‌کند.

فرهمندی، کاهش حد نصاب اوراق دولتی را مکمل ابلاغیه اول اسفند ماه درخصوص اصلاح نصاب سرمایه‌گذاری در سپرده بانکی و گواهی سپرده بانکی و اوراق بهادار توسط بانک‌ها یا موسسات مالی و اعتباری دانست و افزود: این ۲ ابلاغیه در کنار یکدیگر باعث می‌شود تا بخش زیادی از دارایی‌ها در اختیار مدیران صندوق‌ها قرار بگیرد و بتوانند با استفاده از این فرصت بخشی از منابع را به دارایی‌هایی با نرخ بالاتر از جمله سپرده‌های بانکی اختصاص دهند.

این مدیر صندوق سرمایه‌گذاری اعلام کرد: با توجه به این که صندوق‌های سرمایه‌گذاری الزامی برای سرمایه‌گذاری در سهام ندارند و حداقل‌ها برداشته شده اما در صورتی که بازار بتواند مانند چند روز گذشته روند صعودی را در پیش بگیرد و در کنار آن صندوق‌های با درآمد ثابت هم بتوانند شاهد بهبود وضعیت بازار باشند قطعا بخشی از سرمایه‌گذاری که باید در اوراق دولتی انجام می‌شده وارد بازار سهام خواهند شد.

هوشمندی سهامداران

وی با بیان این که درصورت پیش‌بینی مدیران صندوق برای روند صعودی بازار سهام شاهد ورود نقدینگی‌ها به سمت صندوق‌های سرمایه‌گذاری خواهیم بود، خاطرنشان کرد: در چند وقت اخیر سازمان بورس به دنبال این بوده تا بتواند از طریق تصمیمات اتخاذ شده و ابلاغیه‌های منتشر شده رقابت موجود بین بازار پول و بازار سرمایه را که از سالیان گذشته ایجاد شده را کاهش دهد.

فرهمندی، به هوشمندی سهامداران برای سرمایه‌گذاران اشاره کرد و گفت: سرمایه‌گذاران زمانی که متوجه شوند یک بازار سود بیشتری را نصیبشان می‌کند، نقدینگی و منابع بلوکه خود را وارد بازاری خواهند کرد که ریسک کمتر همراه با بازدهی بیشتری دارد.

این مدیر صندوق سرمایه‌گذاری تاکید کرد: در یک ماه اخیر شاهد افزایش افسارگسیخته نرخ سپرده بانکی هستیم که به نظر می‌رسد صندوق‌های سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت با این ابلاغیه از این فرصت استفاده کنند و بخشی از دارایی را به سپرده اختصاص دهند.

تاثیر مثبت تصمیم سازمان بورس

وی خاطرنشان کرد: در چند وقت اخیر شاهد خروج منابع از صندوق‌های سرمایه‌گذاری بودیم اما این تصمیم سازمان بورس باعث ورود منابع به صندوق‌های سرمایه‌گذاری می‌شود.

مدیر صندوق سرمایه‌گذاری لوتوس پارسیان اظهار داشت: با ورود دوباره منابع به صندوق با درآمد ثابت و در کنار آن با پیش‌بینی آینده روشنی که در بازار سهام وجود دارد بخشی از نقدینگی‌ها با کمک صندوق سرمایه‌گذاری وارد بازار خواهند شد.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.