کد خبر: ۳۶۴۰۰
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۰

اردوغان: نهاد‌های بین‌المللی چرا فلج شدند؟

رئیس جمهور ترکیه با تاکید بر قصد کشورش برای ادامه دادن به تلاش‌هاش برای غزه، علت وحشیگری رژیم اشغالگر در غزه را تنها سرقت، انحطاط اخلاقی و رذالت دانست.
اردوغان: نهاد‌های بین‌المللی چرا فلج شدند؟

مخاطب ۲۴- «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه در سخنرانی که پس از جلسه کابینه‌اش در ساختمان ریاست جمهوری در آنکارا داشت، اظهار کرد: روشن است چه کسی راه را برای کشتار مستمر اسرائیل در غزه باز کرد، چه کسی از آن حمایت کرد، چه کسی نظاره‌گر ماند و حتی چه کسی از آن خوشحال شد.

اردوغان با اشاره به اینکه آنکارا تلاش کرد از طریق ابتکارعمل‌های دیپلماتیک و کمک‌های بشردوستانه از ساکنان غزه حمایت کند، گفت: ترکیه تمام توان خود را برای کمک به غزه و فلسطین به کار می‌گیرد و این روند ادامه خواهد یافت و حل این مشکل بر ایجاد تفاهمی سازنده و جدی در سطح بین‌المللی استوار است.

به گزارش خبرگزاری آناتولی ترکیه، رئیس جمهور ترکیه تاکید کرد: بیش از هر زمان دیگری این نیاز مبرم وجود دارد که جهان اسلام یک پیکر واحد همانند آجر‌های یک دیوار باشد.

 او با اشاره به شکست نهاد‌های سازمان ملل و بین‌المللی در به دست گرفتن زمام ابتکارعمل درباره غزه گفت: نیازی به توضیح نیست نهاد‌های بین‌المللی که قرار بود مانع این وحشیگری شوند، چگونه فلج شدند و حتی کسانی که تنها قصد اعلام این وحشیگری را داشتند، به چه شکل سرکوب شدند و ظلم صهیونیسم فاشیست تا چه اندازه می‌تواند نامحدود باشد.

اردوغان افزود: اولین ساختمان شهرک یهودی که در غزه افتتاح می‌شود، به تنهایی کافی خواهد بود تا نشان دهد دلیل این وحشیگری تنها سرقت، فروپاشی اخلاقی و رذالت است.

رئیس جمهور ترکیه در ادامه تاکید کرد: آینده هر کشور یا ملتی که به مصادره برنامه‌ریزی‌شده اراضی فلسطینی که از جنگ جهانی دوم ادامه دارد، مشروعیت ببخشد، هرگز در آرامش نخواهد بود.

او ادامه داد: فردا که عملیات‌های قتل و سرقت که امروز برای فلسطینی‌ها آشنا است، برای آن‌ها هم انجام شود، دیگر این کشور‌ها و ملت‌ها رویی برای درخواست کمک از کسی نخواهند داشت.

در نتیجه حملات مستمر رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳، ساکنان این منطقه با فاجعه انسانی بی‌سابقه‌ای روبه‌رو شده و بیش از ۱.۸ میلیون فلسطینی در داخل این منطقه در اردوگاه‌هایی بدون تجهیزات و امکانات و اقامتگاه‌ها مواجه شدند.

برچسب ها: رجب طیب اردوغان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
در تاریخ بماند، تراکتور شارجه را له کرد در تاریخ بماند، تراکتور شارجه را له کرد
تیم فوتبال تراکتور ایران در هفته سوم مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا با نمایشی تماشایی مقابل شارجه امارات به پیروزی پرگل ۵ بر صفر دست یافت.
واکنش شمخانی به حواشی مراسم ازدواج دخترش واکنش شمخانی به حواشی مراسم ازدواج دخترش
دریابان علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی سابق، در واکنش به حواشی ایجادشده پیرامون مراسم ازدواج دخترش، تأکید کرد که موضع او نسبت به انتقادات اخیر تغییری نکرده است.
سپاهان و فرصت طلایی برای پیروزی در خانه سپاهان و فرصت طلایی برای پیروزی در خانه
تیم فوتبال سپاهان اصفهان در دومین دیدار خود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۵، در ورزشگاه نقش‌جهان به مصاف آخال ترکمنستان می‌رود. دو تیم در بازی نخست خود مقابل الحسین اردن شکست خورده‌اند و بدون امتیاز بعد از تیم اردنی در رده دوم و سوم قرار دارند. این مسابقه می‌تواند سرنوشت صعود از گروه را تعیین کند، چراکه با حذف نماینده هند، برنده دیدار سپاهان و آخال عملاً یکی از دو تیم صعودکننده به مرحله بعد خواهد بود.
دیدار قهرمانان و مدال‌آوران ورزشی و المپیاد‌های علمی جهانی با رهبر انقلاب دیدار قهرمانان و مدال‌آوران ورزشی و المپیاد‌های علمی جهانی با رهبر انقلاب
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار قهرمانان ورزشی و مدال‌آوران علمی جهان، جوانان ایران را مظهر امید و اقتدار ملی خواند و یاوه‌گویی‌های رئیس جمهور آمریکا را محکوم کرد.
هاشمیان ابقا شد، به شرط‌ها و شروط‌ها هاشمیان ابقا شد، به شرط‌ها و شروط‌ها
به گزارش گروه ورزش پایگاه خبری مخاطب ۲۴، باخت پرسپولیس در خرم‌آباد مقابل خیبر، با استعفای رضا درویش مدیرعامل این باشگاه همراه بود و از شنبه‌شب هواداران سرخ‌پوش منتظر خبر مهم‌تری درباره آینده نیمکت تیم بودند. پس از پذیرش استعفای درویش، جلسات فشرده هیئت‌مدیره پرسپولیس برگزار شد. در این نشست‌ها، علاوه بر بررسی گزینه‌های مدیرعاملی، موضوع سرمربیگری تیم نیز مورد بحث قرار گرفت
چین از جنگنده رادارگریز نسل پنجم J-۲۰ رونمایی کرد+ فیلم چین از جنگنده رادارگریز نسل پنجم J-۲۰ رونمایی کرد+ فیلم
پکن رسماً از جنگنده رادارگریز J-۲۰ رونمایی کرد؛ این هواپیمای نسل پنجم، رقیبی قدرتمند برای جنگنده آمریکایی F-۲۲ محسوب می‌شود.
دیدار نماینده ویژه پوتین با علی لاریجانی دیدار نماینده ویژه پوتین با علی لاریجانی
نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه امروز عصر با علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، دیدار و درباره مسائل منطقه‌ای و امنیتی گفت‌و‌گو خواهد کرد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر