کد خبر: ۳۶۴۰
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۲

بازداشت پرستار ایتالیایی به خاطر دور ریختن واکسن ها به جای تزریق آنها

یک پرستار ایتالیایی که واکسن‌های کرونا را به جای تزریق به افراد، دور می‌انداخت و برای آشکار نشدن این اقدامش با قرار دادن بانداژ روی دست افراد صحنه‌سازی می‌کرد، دستگیر شد.
بازداشت پرستار ایتالیایی به خاطر دور ریختن واکسن ها به جای تزریق آنها

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا، اتهام این پرستار در واقع تزریق نکردن واکسن به دست‌کم ۴۵ نفر است.

در پی بازداشت این پرستار ایتالیایی، چهار نفر هم با این احتمال که همدست او بوده‌اند تا پایان تحقیقات در بازداشت خانگی قرار گرفته‌اند.


این پنج نفر به فساد، جعل اطلاعات و اختلاس متهم شده‌اند. بر اساس گزارش‌های منتشر شده، چهل و پنج نفری که گفته می‌شود گواهی‌های واکسن جعلی را دریافت کرده‌اند هم تحت پیگرد قرار گرفته‌اند

 



تحقیقات پلیس پس از مشکوک شدن یکی از پزشکان بیمارستان آنکونا به اقدامات همکارشان آغاز شده است.

فیلم پلیس نشان می‌دهد که این پرستار پیش از اینکه وانمود کند واکسن را به بازوی یک فرد تزریق می‌کند، سوزن‌های سرنگ‌ها را در سطل‌های زباله پزشکی خالی می‌کند.

پلیس شهر آنکونا این گروه را به همکاری با معترضان به واکسن کرونا متهم کرده است که مایل به پرداخت ۳۰۰ یورو برای دریافت مجوز بهداشتی جعلی هستند.

بر اساس قوانین جدید ایتالیا، افراد واکسینه نشده نمی‌توانند به بارها، رستوران‌ها و وسایل نقلیه عمومی داخلی دسترسی داشته باشند. البته افرادی که به تازگی پس از ابتلا به کرونا بهبودی خود را به دست آورده‌اند از قوانین جدید «گذرنامه فوق سبز» مستثنی هستند.

به گزارش یورونیوز، در ماه دسامبر ۲۰۲۱ نیز اقدام یک دندانپزشک ایتالیایی برای تزریق واکسن کرونا به یک بازوی مصنوعی، خبرساز شده بود. این دندانپزشک به هنگام تحقیقات پلیس گفته بود که هدفش از این کار، اعتراض به تصمیم دولت ایتالیا در مجبور کردن کادر درمان برای تزریق واکسن کرونا بوده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر
مهدهای کودک و پیش دبستانی در استان تهران به جز فیروزکوه تعطیل است و با دورکاری مادران این کودکان موافقت می شود.
بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها
سفر بن‌سلمان به آمریکا تمرکز بر دریافت اف-۳۵، توافق امنیتی و انرژی هسته‌ای دارد و همزمان مسیر عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل را روشن می‌کند.
نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد
مطالعه دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی هنگام خواب، خطر ابتلا به بیماری قلبی را بالا می‌برد و رعایت تاریکی اتاق توصیه می‌شود.
جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد
رئیس پلیس فتا هشدار داد با نزدیک شدن جمعه سیاه، تبلیغات فریبنده و کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی به ویژه تلگرام و اینستاگرام افزایش می‌یابد.
گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید کرد ایران برنامه ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما به توسعه فناوری‌های پیشرفته و افزایش ذخایر اورانیوم ادامه می‌دهد.
اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود
روزنامه یسرائیل هیوم گزارش داد ارتش اسرائیل خود را برای آغاز یک حمله چندروزه به لبنان آماده کرده و عملیات علیه زیرساخت‌های حزب‌الله و حماس ادامه دارد.
بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد تفاهم قاهره با آژانس از نظر ایران لغو شده و قطعنامه اخیر شورای حکام علیه ایران، حقوقی و قانونی نیست و واکنش ایران در پی خواهد داشت.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر